Den Grønne Time

Er du i tvivl, hvor i din bolig du skal sætte ind, når det gælder energibesparelser? Mange af os vil gerne i gang med at energioptimere og fremtidssikre boligen, men ved ikke, hvor vi skal starte. Med Den Grønne Time får du en konkret køreplan for, hvordan du kommer i gang.

360 graders gennemgang af din bolig

Vi gennemgår dit hus med afsæt i dine behov og fokusområder – fra ydervæggene, taget og loftisolering over dine hårde hvidevarer og dit vandforbrug til belysning og opvarmning. Du vil efter besøget få tilsendt en energirapport, med en oversigt over de problematikker, der er identificeret af vores kompetente energivejledere, samt konkrete anbefalinger til udbedring. Hele gennemgangen tager en time.

Således får du et nemt overblik over, hvordan du kan høste den optimale besparelse på dit energiforbrug. Både besøg og rapport er skræddersyet til din boligs behov, og det er typisk en rigtig god fremtidsinvestering at give sig i kast med energirigtige løsninger.

Den Grønne Time (gennemgang samt rapport) koster kr. 1.249,-

Den Grønne Time er et eksklusivt tilbud til Modstrøms privatkunder.
Udfyld dit kundenummer, så kontakter vi dig og svarer på eventuelle spørgsmål samt guider dig videre til bookingen af Den Grønne Time.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.