Klimapakken

Som virksomhed, der bruger energi, har du mulighed for at spare på strømmen og samtidig gøre en ekstra indsats for vores blå planet ved at vælge Modstrøms Klimapakke. Her får du helt særlige produkter og fordele:

  • Gratis strøm om natten (dog maksimalt op til et forbrug på 15.000 kWh om året).
  • Tilbud om et årligt energitjek af din virksomhed.

  • I klimapakken indgår CO2 reducerende tiltag, hvor vi anvender en del af omsætningen fra Klimapakken til at gennemføre energireducerende tiltag, herunder evt. opkøb af CO2 kvoter.

  • Gratis energirådgivning.

  • Rabatter og fordele i KlimabutikkenTM

  • Modstrøms Fordelskort med rabatter hos samarbejdspartnere.

Desuden betaler du altid den billigste el-pris, spotELTM, ligesom du får adgang til alle øvrige kundefordele: månedlig fakturering af dit forbrug, adgang til ´Min side´, tilbagekald fra kundeservice, så du slipper for ventetider, og du modtager velkomstpakke.

De særlige fordele i Klimapakken

GRATIS STRØM OM NATTEN Din strømpris er 0 øre pr kWh på de kWh, du bruger mellem kl. 24 og 06 om natten. Gratis strøm om natten er begrænset til den rene strømpris og omfatter et maksimalt forbrug på op til 15.000 kWh om året. Bruger du mere end 15.000 kWh om året, vil disse kWh mellem 24 og 06 blive opkrævet efter den gældende spot-pris. Hvis din el-måler er flex- eller timeafregnet, afregner vi dig efter dit faktiske forbrug – også om natten.

ENERGIREDUCERENDE TILTAG For at begrænse udledningen af COkræver det ikke blot, at du som kunde sænker dit forbrug. Det kræver også, at andre tager aktiv del i ansvaret. Derfor indgår CO2 reducerende tiltag, hvor vi anvender en del af omsætningen fra Klimapakken, til at gennemføre energireducerende tiltag, herunder evt. opkøb af CO2 kvoter.

TILBUD OM ET ÅRLIGT ENERGITJEK AF VIRKSOMHED Før du kan begynde at spare skal du forstå dit energiforbrug. Derfor stiller vi vores erfaring til rådighed med et årligt energitjek. Vi kommer gerne helt ud på din virksomhed og gennemgår dit strømforbrug, sammenligner med udviklingen og de ændringer, der har været. På den måde får du overblik over, hvor der kan spares, og hvor de skjulte ”energisyndere” findes. 

Produkter i Klima- & Fordelspakken

RABAT I KLIMABUTIKKENTM Vores webshop er fyldt med energivenlige produkter: Vi giver 5 % loyalitetsrabat på alle køb, og rabatten øges med 5% for hvert år, du er kunde (op til 15%). Fri fragt for alle dine køb. Løbende tilbud og kampagner.

FORDELSKORT MED RABAT HOS SAMARBEJDSPARTNERE Du får Modstrøms fordelskort, som giver dig rabat hos en lang række af vores samarbejdspartnere.

TILBUD OM ENERGISCREENING AF DIN VIRKSOMHED Vi tilbyder energiscreening af din virksomhed med henblik på at finde sparemuligheder. Det kan være telefonisk, men vores kompetente energivejledere kommer også gerne helt ud til dig, hvis din virksomhed hører til de mere energitunge.

GRØN TIME MED PERSONLIG OPFØLGNING Råd og vejledning ifm. energiforbedringer fra vores energivejledere.

MODSTRØM KLARER GEBYRET, NÅR DU BETALER VIA PBS ELLER MED KREDITKORT.

PÅ ”MIN SIDE” KAN DU SAMMENLIGNE DIT ENERGIFORBRUG MED ANDRE TILSVARENDE VIRKSOMHEDER.