Få bonus på din elregning

Som medlem af Forbrugsforeningen optjener du 5 % bonus på dit elforbrug* hos Modstrøm. Samtidig får du med vores Sparegaranti hjælp til at reducere dit samlede energiforbrug og spare på din regning – med garanti. Det kalder vi grøn fornuft og sund økonomi!

Glæd dig til en velkomstpakke med

 • Tre forskellige LED pærer af høj kvalitet
 • Et gratis energitjek af din bolig med Modstrøms online energiberegner
 • Dialog og personlig opfølgning på energitjekket fra vores energivejledere
 • Attraktive rabatter på gode produkter i Klimabutikken
 • Mange gode råd og sparetips til energiforbruget i din bolig

 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for få dage

*Samarbejdet omfatter bonus på forbrug. Der opnås ikke bonus på afgifter, gebyrer, forsyning og lignende jf. lovgivning.

Modstrøms Sparegaranti - kom med på sparerejsen

Hos Modstrøm kan du få et mindre energiforbrug. Derfor er vi det eneste elselskab i Danmark med en regulær Sparegaranti.

Som kunde med sparegaranti kommer du med på en sparerejse, hvor vi hjælper med at reducere dit samlede energiforbrug og spare på din energiregning. En kombination af solide produkter og kvalificerede energivejledere har gjort vores koncept så stærkt, at vi er sikre på at din energiregning vil blive mindre ved at skifte til Modstrøm.

Du forpligter dig til at gennemføre et gratis online energitjek af din bolig med Energiberegneren. Efterfølgende kan du få personlig opfølgning på din energirapport. Herudover skal 3 LED pærer, som vi sender til dig, erstatte 3 pærer i din bolig.

Til gengæld får du sparetips, sæsonbetonede energispareforslag, gode tilbud på produkter i Klimabutikken og målrettet rådgivning. Målet med vores sparegaranti er at bevidstgøre dig som energiforbruger og motivere dig til at ændre vaner og gennemføre energiforbedringer inden for el, varme og vand.

Som kunde med SparegarantiTM kan du gøre din garanti gældende, hvis du efter 2 år hos Modstrøm kan vise, at du kunne have fået en billigere aftale hos et andet elselskab. Sparegaranti betyder, at Modstrøm udbetaler den dokumenterede difference plus 10 procent oveni.

Klimabutikken

I KlimabutikkenTM har vi har samlet en masse spændende produkter, som kan hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug og få en mere klimavenlig hverdag. Klimabutikken er en klassisk webshop med en grøn profil på den måde, at alle produkter er særlig udvalgt, så de enten hjælper dig med at reducere, forstå eller flytte dit energiforbrug i en mere bæredygtig retning. Du finder blandt andet:

- En miljøvenlig ladcykel med elmotor

- DURACELL LED pærer til både store og små fatninger samt spots

- Et godt udvalg af LED lygter til den mørketid

- En solcelleoplader til eksempelvis mobil og ipad

- En effektiv robotplæneklipper fra GARDENA

Kig forbi KlimabutikkenTM og se, hvordan du nemt kan høste de lavthængende frugter og spare på energiregningen. Som kunde hos Modstrøm kan du få god rabat og benytte dig af kampagnetilbud. Tøv endelig ikke med at kontakte kundeservice, hvis du får brug for hjælp. God fornøjelse.

Aktive forbrugere sparer mest

Aktive forbrugere handler med omtanke og energiforbedrer deres hjem. Derfor sparer de markant mere på deres energiregning.

Flere og flere gennemfører klimavenlige tiltag i deres bolig og forsøger i det hele taget at forbruge på en klimavenlig måde. Er du ikke en aktiv forbruger? Er du af den ene eller anden grund aldrig kommet i gang med at spare på energien i din hverdag? - og ved du ikke hvor du skal starte? Så kan Modstrøm hjælpe dig igang.

Tjek din Klimaprofil her og find ud af, om du er en materialistisk, en bevidst eller en aktiv forbruger. Så giver vi dig gode råd og anbefalinger målrettet lige netop dit profil, så du også kan komme igang med at skære toppen af din energiregning.

 

 

Vi har samlet 3 servicepakker til vores privatkunder - alle med mulighed for Sparegaranti

 • Klimapakken

  Til dig, der vil spare energi, få gratis strøm om natten og gøre en ekstra klima...
  Mere info
 • Fordelspakken

  Til dig, der vil spare på strømmen og til gavn for både klima og pengepung.
  Mere info
 • Prioritetspakken

  Til dig, der er interesseret i vores grundlæggende abonnement.
  Mere info
 • Sparegarantien

  For alle privatkunder og servicepakker. Vi hjælper dig til et mindre elforbrug.
  Mere info

Få bonus på din elregning