Bliv elkunde hos Modstrøm, og start din grønne omstilling

Vælg hvilken aftale, der passer bedst til dig.

Til den prisbevidste forbruger

SpotEl
19 kr. pr md.
  1. 75 % rabat på spottillæg om natten
  2. Selvbetjening via Min Side
  3. Ingen binding

Til dig med elbil eller højt forbrug

Premium
99 kr. pr md.
  1. Strøm til indkøbspris 20 timer i døgnet
  2. Gratis energitjek værdi af 1.795 kr.
  3. Ubegrænset energirådgivning
  4. Rente- og gebyrfri ratebetaling til energiforbedringer

Markedspris

Prisen er variabel og beregnet på baggrund af seneste måneds gennemsnitspris (ekskl. afgifter og tariffer).

Vest for storebælt
0,70 kr./kWh
Øst for storebælt
0,66 kr./kWh

Premium aftalen

Til den klimavenlige forbruger der har et højt strømforbrug.

Premium aftalen passer til dig, der er indehaver af en ladestander, elvarme, et spabad, en swimmingpool eller andre større ”strømslugere”. Generelt får du mest ud af aftalen, hvis du har et højt strømforbrug.

Med Premium får du strømmen til indkøbspris 20 timer i døgnet, og du får derfor 100 % rabat på Modstrøms avance i timerne uden for kogespidsen (kl. 17-21). I timerne hvor efterspørgslen er lav, er strømprisen også lav, og strømmen kommer primært fra vedvarende energikilder.

Med denne aftale får du desuden ubegrænset energirådgivning og et gratis energitjek af din bolig. Her får du, med hjælp fra vores energivejledere, et overblik over de energioptimeringsløsninger, der passer til dit energibehov og budget. Dine fremtidige energioptimeringsprojekter kan du betale rente- og gebyrfrit over din elregning. Bliv kunde med Premium aftalen.

Modstrøm Premium Elaftale

SpotEl aftalen

Til den prisbevidste forbruger der har et lavt strømforbrug.

SpotEl aftalen passer til dig, der bor i en mindre bolig, eller til dig der bor alene eller få mennesker sammen. Aftalen er generelt passende, hvis du har et lavt strømforbrug uden for mange store strømslugere, såsom en ladestander eller et spabad.

Med SpotEl aftalen får du 75 % rabat på Modstrøms avance i nattetimerne fra kl. 00-06.
Ca. 30-40 % af en almindelig husholdnings forbrug stammer fra vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så du kan med fordel sætte disse i gang i nattetimerne, hvor strømmen også er grønnest.

Med SpotEl aftalen får du det, du har brug for i en elaftale, når dit forbrug er i den lave ende: et billigt abonnement, gratis betaling med betalingskort, selvbetjening via Min side og adgang til Kundeservice, hvis du får brug for hjælp. Det er gratis at oprette sig, og der er ingen bindingsperiode. Bliv kunde med SpotEl aftalen.

Spotel Aftale

100% rabat på avancen på strøm, 20 timer i døgnet

Hos Modstrøm kan du vælge at få strøm til indkøbspris 20 timer i døgnet. Vi vil gerne gøre det økonomisk rentabelt at flytte så stor en del af elforbruget fra kogespidsen kl. 17-21, hvor Modstrøm pålægger et tillæg til spotprisen. Fra kl. 17-21 er der høj efterspørgsel efter energi, og det kan mærkes på strømprisen og energikilden. I de timer hvor der er lav efterspørgsel kommer strømmen primært fra vedvarende energi og er langt mere skånsom over for klimaet. Der er lavest efterspørgsel om natten fra kl. 00-06.

Hvis du gerne vil være en grønnere forbruger, kan du have ovenstående in mente. Du kan samtidig overveje at sætte vaskemaskine og opvaskemaskine i gang, inden du tager på arbejde i stedet for om aftenen, og du kan lave mad til flere dage. Omkring 30-40% af en almindelig husholdnings forbrug stammer fra vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Billig Strøm Om Natten Hos Modstrøm (1)
Intet betalingsgebyr

Vil du gerne undgå at betale for at betale dine regninger?

Med Premium dækker Modstrøm dit betalingsgebyr på din elregning.

Rente- og gebyrfri afbetaling på energiprojekter

Når du investerer i et energioptimeringsprojekt, har du mulighed for at afbetale din investering rente- og gebyrfrit over din elregning.

Få mere med Modstrøm

Rabat på energitjek

Få rabat på et komplet energitjek. Her gennemgår en energivejleder alle aspekter af dit energiforbrug, hvilket resulterer i, at du får fuldt overblik over, hvilke energioptimeringsprojekter der kan betale sig at udføre i netop din ejendom.

Adgang til energiberegning/energirapport

Få adgang til din egen personlige energirapport, som du modtager fra en af vores kompetente energivejledere. På den måde får du det fulde overblik over de anbefalede energioptimeringsprojekter.

Grøn omstillings energitjek online

Få et gratis online energitjek, der hjælper dig med at reducere vand, varme og elforbrug i din bolig.

Andre produkter

Modstrøm Grundprodukt
SpotEl
Premium
Produktionsaftale
Solceller
Varmepumper
Produktoversigt

Alle elpriser er variable og angivet inkl. moms. Priserne for Klima Premium er beregnet ud fra en gennemsnitspris. Prisen kan variere alt efter hvornår på dagen strømmen forbruges.

Priserne kan variere afhængigt af forbrugskurve samt pris på den valgte grønne spareaftale. Abonnementspris på 10 kr. pr.  måned til dækning af netadministrationsopkrævninger

For øvrige priser og gebyrer, klik her.

Priser fra netselskaber der ikke følger DE Standardgebyrer samt priser på nettariffer og afgifter hos de forskellige netselskaber, klik her.

Generel deklaration, se her