Den grønne rejse fortsætter

Hos Modstrøm vil udviklingen ingen ende tage, og vi kan med stor glæde konstatere, at vi har flere kunder end nogensinde før. Vi er samtidig stolte af, at hele 80 % af vores kunder ville anbefale os til familie og venner, ifølge den seneste kundetilfredshedsundersøgelse.

2014

Strålende tiltag: "Lysaftale" til erhvervskunder

Vi er i fuld gang med at finde nye måder, hvorpå vi som virksomhed kan hjælpe dig som forbruger, til at spare penge og skåne miljøet. Vores nyeste tiltag er, at vi nu tilbyder en "Lysaftale" til erhvervskunder.Vi har erfaret, at mange af vores erhvervskunder bruger unødige mængder penge på energitunge belysningskilder, og at der i mange tilfælde kan spares op mod 25 % på elregningen. Som privatkunde kan du allerede spare på elregningen, ved billigt at købe LED-belysning i vores webshop eller ved at ringe til vores kundeservice på 82 100 200.

Bliv klogere på dit forbrug og spar penge

I Modstrøm har vi også udviklet Energiberegneren ; et værktøj til parcelhusejeren, der udregner hvordan og hvor meget du kan spare på din energiregning, baseret på dine personlige oplysninger om forbrug og husstand. Prøv også vores Modstrøm app "Energi i Øjenhøjde" - din daglige guide til prisudvikling og spare-tips.

De oprindelige værdier består

Hos Modstrøm arbejder vi altid for udviklingen, men det laver ikke om på, hvad vi står for. I Modstrøm hænger konkurrencedygtige priser og klimahensyn uløseligt sammen, og derfor er den kWh, der ikke bliver brugt, stadig den mest klimavenlige. Vi vil derfor løbende give flere klima- og spare-råd på vores hjemmeside, facebookgruppe og i kundeservice.

Efteruddannelse af vores kundeservice står nemlig for døren, og snart kan de kalde sig certificerede energivejledere. Det giver dig muligheden for at opnå en solid og kompetent vejledning om hvordan du sparer på energien, helt gratis.

Så tøv ikke, men undersøg selv, hvordan du kan spare penge på din elregning. Det gavner både din økonomi, og giver klimaet et skub i den rigtige retning.

Vi ønsker dig en glædelig sommer.