Din mening gør en forskel

Ligesom de seneste 5 år har vi hos Modstrøm spurgt om jeres mening, og mængden af svar har igen i år været overvældende, over 5000 har svaret. Hele 88 % af jer udtrykker, at I er tilfredse med at være kunder hos Modstrøm, hvilket er en stigning på over 2 procent siden sidste år. Alligevel mener vi altid der er plads til forbedring.

Vi er ydmyge overfor jeres ris og ros, og glæder os over at I stadig synes vi leverer et godt produkt. 68 % af jer vil endda aktivt anbefale os til venner og familie, hvilket er en stigning på over 13 procent fra vores kundetilfredshedsundersøgelse sidste år.

Både pris- og klimahensyn

Ligesom sidste år fremgår det, at det er kombinationen af billig og klimavenlig el, der efterspørges. Over 75 % pointerer, at klimaet havde en indvirkning i valget af el-leverandør, men specielt 95 % understreger, at økonomien er af central betydning. Derfor garanterer vi også, at kursen hos Modstrøm ikke lægges om; klimavenlige og billige produkter vil altid være topprioriteter.

Vi har hørt jeres kald

Sidste år efterspurgte I fra os, at vores kundeservice også skulle fungere som energirådgivere, og at vi udviklede en Modstrøm app, som giver overblik over elpriserne og samtidig giver energi spare-råd. Det resulterede i som det første, at vi udviklede Modstrøm app'en "Energi i Øjenhøjde", som varetager præcis disse opgaver. Derforuden er vores kundeservice i fuld gang med at gennemgå uddannelsen til energirådgiver. Vi har endvidere udviklet Energiberegneren , som ud fra dine oplysninger præcist kan udregne, hvordan og hvor meget din husstand kan spare på energien.

Ris og ros på lige fod

Vi sætter enorm stor pris på jeres respons, og vil bruge den til konstruktivt at arbejde videre med, hvad i sætter pris på og ikke mindst, hvad vi skal blive bedre til. Her er to regninger et centralt punkt. Derfor arbejder vi også benhårdt på, så hurtigt som muligt at få alle interesserede kunder, overført til én samlet regning, så elforbrug og afgifter fremover vil være samlet hos Modstrøm.

I 2014 vil Modstrøm gå endnu længere for at tilfredsstille vores kunder, og glæder os til sammen med jer, at hjælpe Danmark med at spare på energien. Husk, at den mest klimavenlige kWh er den, som aldrig bruges.