Lad os installere og finansiere din LED-belysning

I Modstrøm er det vigtigt for os at tilbyde både billige og klimavenlige produkter. Devisen er stadig, at den mest klimavenlige kilowatt-time er den, du aldrig bruger. Derfor har vi taget skridtet videre på klimastien. Vi tilbyder nu en stærkere kombination til virksomheder, der ønsker at nedsætte el-omkostningerne, samt gå den grønne vej. Få en "Lysaftale" til din virksomhed.

2014

Hos mange af vores erhvervskunder oplever vi, at ca. 20-40 % af elforbruget fortæres af belysning. I adskillige tilfælde er denne udgift langt højere end nødvendigt, fordi der bliver brugt energitunge lyskilder. Det er hverken sundt for klimaet eller for elregningen.

"Lysaftale" - En ny løsning

Med en "Lysaftale" fra Modstrøm tilbyder vi vores kunder at få udskiftet eksisterende lyskilder med LED-lys finansieret over strømregningen. Udskiftning af blot ét 150 cm lysstofrør alene til LED, kan man spare op til 1.800 kr. i pærens levetid. En markant omstilling for både økonomien og miljøet.

Nem tilbagebetaling over elregningen

I korte træk; I mærker ingen merudgift de første 2-3 år, til gengæld er der mærkbare besparelser de efterfølgende mange år.

Vi har skabt muligheden for at indgå en finansieringsordning med Modstrøm - betal 15 % procent ved indgåelse, og resten over elregningen, i løbet af 2-3 år. Som privat kan du også selv anskaffe billig LED-belysning i vores webshop.

En lang række fordele

Der er mange fordele ved at anvende LED belysning. De har en lang levetid på 25-50.000 timer, lavt strømforbrug, giver mere behagelig belysning og så afgiver de ikke så meget varme. Når restbeløbet er betalt af over elregningerne, vil el-omkostninger til belysning efterfølgende nedsættes med mellem 50 og 80 %. En mærkbar forskel på elregningen, og en gevinst for klimaet allerede fra dag et.

Tilfredse kunder

Belysningsaftalen er hos vores erhvervskunder blevet modtaget meget positivt hos de virksomheder, som benytter vores lysaftale. En virksomhed har oplevet, at det årlige forbrug på 29.830 kWh, kunne nedsættes med 8.400 kWh - det svarer til samlet set 28 %. Ved at betale 15 % svarende til 4.650 kr. med det samme og resten over elregningerne, kan Årslev Fitness opnå en samlet besparelse på 12.000 kr. efter 3 år og 40.600 kr. efter 5 år. Ud over de indlysende fordele har virksomheden i dag også fået en langt pænere belysning. 

Din virksomhed kan også være med. Kontakt kundeservice på 82 100 200 for at høre hvordan din virksomhed, får vores "strålende" tilbud.