Pernille vinder et års strømforbrug

Modstrøm har udtrukket Pernille Aalvik fra Humlebæk som vinder blandt deltagerne i kundetilfredshedsundersøgelsen.

Pernille Aalvik deltager i mange konkurrencer, men det er første gang, hun vinder. Blandt flere end 5000 deltagere i Modstrøms kundetilfredshedsundersøgelse blev Pernille den heldige vinder af et års gratis strøm.

"Jeg blev selvfølgelig glad. Det er tit, man slet ikke hører noget, når man har meldt sig til en konkurrence," siger Pernille Aalvik. Præmien sikrer hende gratis forbrug af strøm i et år.

Strategien virker

Formålet med at udlove en gevinst for at deltage i kundetilfredshedsundersøgelsen er at få så mange kunder som muligt til at fortælle, hvad de er tilfredse med, og hvad de kunne tænke sig blev bedre. Den strategi har virket i forhold til Pernille Aalvik. Der er to ting, der er vigtige for hende, hvis hun skal deltage i en konkurrence.

"Jeg skal synes, jeg har noget at svare på spørgsmålene, og jeg vil være sikker på, at jeg ikke binder mig til noget," siger hun.

Tænker på klimaet

På mange måder passer Pernille Aalvik med flertallet af de kunder, der har deltaget i undersøgelsen. Hun er generelt tilfreds med Modstrøm, hun vil gerne have flere tips til, hvordan hun kan spare på strømmen og hensynet til klimaet betyder meget for hendes valg af el-leverandør.

"Jeg skiftede til Modstrøm, fordi jeg gerne ville være kunde hos et el-selskab, der tænker på klimaet," siger hun.

Pernille er her blandt de 80 % af deltagerne i undersøgelsen der siger, at klimaet har betydning for, hvem de køber deres strøm hos. Engagementet i klimaet gør også, at mange af deltagerne efterlyser flere tip til at spare yderligere på strømmen.

Her tilbyder Modstrøm Energiberegneren, som kan hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug og vores Modstrøm app - "Energi i Øjenhøjde", hvor du kan følge med i elpriserne og dagligt få et overblik over el-slugerne i din husstand.