God energi til Ulla

"Når folk har heven og piven over deres elregning, har jeg spurgt dem, hvorfor de ikke har skiftet til Modstrøm. "

Ulla Fjordman fra Skanderborg blev den heldige vinder af Modstrøms konkurrence om en gavekurv med energivenlige produkter. Ulla har været kunde hos Modstrøm i over fem år, hvor hun specielt har været glad for gratis strøm om natten. Et produkt hun ofte anbefaler til sin vennekreds.

Ulla på 53 år fra Skanderborg arbejder til dagligt i en blomster/delikatesse-afdeling, og skiftede til Modstrøm, fordi hun synes et energiselskab skal vise miljø, klima og økonomi hensyn. Som Ulla selv siger det: "Når folk de har heven og piven over deres elregning, så har jeg spurgt dem hvorfor de ikke bare skifter", siger Ulla, som selv skiftede fra de gamle monopolselskaber til Modstrøm for længe siden.

Til dagligt går Ulla meget op i at spare på strømmen og her er gratis strøm om natten centralt. "Mine elmaskiner er altid fyldt op og man tager et hurtigt brusebad fremfor at ligge og fede den i karbadet. Jeg slår standby fra, hvor jeg bruger elspareskinner. Selvfølgelig kører jeg også tøjvask og opvask om natten, hvor vi har gratis strøm".

Det er både praktisk og billigt

Produkterne fra Ullas gavekurv har også hjulpet Ulla til en lavere elregning og specielt LED-pærerne og mobilopladeren på solenergi har været et hit. "Jeg har skiftet de gamle elsparepærer ud med LED-pærer. Jeg føler, jeg kan have mit udendørslys tændt i længere tid om natten, uden jeg behøver at tænke så meget over det. LED-pærerne er heller ikke så klodsede, når man skal have dem ned i sine lamper som de gamle, og jeg har da også allerede købt flere af dem", siger Ulla.

Mobilopladeren på solenergi har dog været det største hit. Ulla og hendes familie havde den nemlig med på campingtur. "Mobilopladeren har været rigtig god, da vi var ude og ligge i shelter, den kan virkelig anbefales på ferie og campingture. Så er det også lidt nemmere at få de unge mennesker med på ferie".

Det er simpelt at spare

Hvis man gerne vil bruge mindre strøm synes Ulla faktisk det er meget simpelt. "Brug gratis strøm om natten og så almindelig sund fornuft. Når man går fra stuen har man jo ingen grund til at lade lyset brænde. Den største udfordring er at lære teenagerne det samme".

Afsluttende tilføjer Ulla, "Vi har i hvert fald fået meget ud af at kunne køre elmaskiner om natten, hvor vi har gratis strøm".