Modstrøm - når der går sport i at spare

Hos Modstrøm lægger vi stor vægt på at vejlede vores kunder i en grønnere retning - det er der ikke noget nyt i. For os er det ikke et projekt, men en livsstil!

Giv dit hjem et energiboost

Mange oplever, at de ikke får hjælp og tilbud nok om energiforbedring derhjemme. Det synes vi, ikke er godt nok. Derfor er et nyt samarbejde ved at se dagens lys. Samarbejdet skaber mulighed for, at du som privatkunde kan reducere dit elforbrug betragteligt og gøre hverdagen lidt grønnere - til gavn for din pengepung og til gavn for miljøet.

Beregn dit energiforbrug derhjemme

Er du allerede aktiv forbruger, eller mangler du en hjælpende hånd? Du finder vores energiberegner her - det tager kun 2 minutter.

Vores energivejledere dobbelttjekker den energirapport du modtager, og kontakter dig for at gennemgå resultatet med dig - helt gratis. Ønsker du at gå videre med energiforbedringen, står vi ved din side, og garanterer leverancerne fra de håndværkere, der udfører arbejdet. Endelig kan vi tilbyde dig finansiering.

Hold på pengene, varmen og humøret.

Du vil opleve at have færre omkostninger. Samtidig opnår du, at værdien af dit hus stiger. Et almindeligt parcelhus op til 100.000 kr., ved at energimærket går fra E til D. Huset bliver lettere at sælge og livskvalitet forbedres, mens du bor der.