Modstrøm sætter strøm til elbilerne

Modstrøm har indgået partnerskab med SIXT og Dansk Elbil Support. Dette betyder, at Modstrøms kunder i fremtiden får mulighed for at opleve glæden ved en elbil til fordelagtige priser.

Som kunde ved Modstrøm er det nu muligt uforpligtende at leje en elbil på korttidskontrakt i eksempelvis en måned eller tre måneder, og kan kunden lide bilen, kan man leje den i op til 12 måneder af gangen. Lever bilen derimod ikke op til dine forventninger, kan man altid aflevere den tilbage igen.

Modstrøm giver deres kunder 30 % flere km. med i pakken, når de lejer en elbil, i forhold til andre steder. Eksempelvis kan kunden leje en VW eUP for kun 2.700 kr. om måneden i seks måneder eller en Nissan varevogn for kun 1.900 kr. om måneden. Prisen inkluderer forsikring, dæk, service og vejhjælp.

Oplev alle fordelene ved en elbil

Fordelene ved at en elbil er mange - vidste du f.eks., at en elbil støjer minimalt? Eller at alle elbiler har automatgear, der gør, at du kan glemme alt om gearskifte? Desuden udsender en elbil ingen farlige gasser, elbilen er billig i drift og så kan du oveni lade elbilen op i carporten.

Kunder kan leje bilen gennem SIXT og få en ladestander gennem Dansk Elbil Support. Man kan benytte tilbuddet ved at kontakte SIXT direkte på tlf. 32 48 11 00 eller Dansk Elbil Support 61 65 90 00. Du kan også kontakte Modstrøm kundeservice på tlf. 82 100 200.

Tilbuddet gives til de kunder, der har et fordelskort. Hvis man er pluskunde, fordelskunde eller klimakunde, kan man bruge tilbuddet.

Du kan læse meget mere om de fordele, et fordelskort giver dig og de muligheder, en elbil giver dig her.