Modstrøm gør Årslev Fitness lidt stærkere

Modstrøm kom med løsningen, og det gjorde beslutningen let. ”Vi vidste jo godt, at vi burde spare på strømmen, men vi kom aldrig selv i gang.”

19. december 2016

”Vi blev kontaktet af en af Modstrøms konsulenter, som kom forbi med en masse gode ideer. Jeg vidste det jo godt. Vi bør hele tiden kigge på, hvor vi kan optimere og spare nogle penge, men det kan være svært at få taget det første skridt,” forklarer Henrik Ærboe fra Årslev Fitness på Fyn.

Da konsulenten fra Modstrøm kunne præsentere en fuldt gennemtænkt løsning, så tog det ikke lang tid før Henrik Ærboe tog beslutningen, og Årslev Fitness kom i gang med at spare på energiforbruget.

Sparer 25 % på energiregningen

”I dag har vi fået skiftet alle lysstofrør og spots til LED-belysning, og det giver en rigtig god besparelse på årsbasis. Jeg vil tro, at vi sparer 25 % på vores energiregning nu,” siger Henrik Ærboe.

Han forklarer, at det har været en bekostelig affære at skifte alt lys om til LED-pærer på fitnesscentrets 900 m2. Men Modstrøms finansieringsplan var fornuftig, og derfor blev den straks realiseret. For på en god dag, så er centret fyldt med aktive mennesker og alle instruktører er i gang et eller andet sted, så både maskiner og lys brager derudaf. Derfor blev investeringen hurtig tjent ind igen.

Problemfrit samarbejde

"Samarbejdet med Modstrøm har været godt. Der har ikke været nogle problemer. Vi kan ringe eller skrive og får altid hurtigt svar tilbage", afslutter Henrik Ærboe.

Er din virksomhed også interesseret i at spare på energien? Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af Modstrøm med et godt tilbud.

Læs flere sparetips fra Modstrøms energivejledere.