Spar 2 måneders varmeforbrug

Du afkorter fyringssæsonen og får en stor energibesparelse med en luft til luft-varmepumpe. Lige nu kan du få et særligt tilbud med rådgivning, energisparetilskud og tryg proces hos Modstrøm.

4. oktober 2016

”Det er en både billig og effektiv løsning i mange hjem og virksomheder,” forklarer Martin Baadsgaard, chef for energioptimering hos Modstrøm. For en luft til luft-varmepumpe er en effektiv grøn energikilde, som sparer miljøet for CO2 og skadelige partikler. Derudover har varmepumpen mange af de samme gevinster som en klassisk brændeovn, idet du får ekstra varme på en kold dag og mulighed for at spare på din primære varmekilde. Han tilføjer: "Selv på en kold vinterdag er en varmepumpe meget billigere i drift og mindre forurenende end både olie og naturgas - og til dels også fjernvarme". 

Den mest håndfaste fordel er nok muligheden for at skære op til 2 måneders varmeforbrug helt væk. ”Mange af vores kunder oplever, at de om efteråret kan vente flere uger med at skrue op for deres centrale varmekilde i forhold til før, de fik deres varmepumpe. Og på den anden side af fyringssæsonen, så kan de slukke for centralvarmen langt tidligere," forklarer Martin Baadsgaard.

Attraktiv pris med energisparetilskud

”Her i oktober får vi rigtig mange henvendelser fra både private og erhvervskunder, som overvejer at investere i en luft til luft-varmepumpe. Det anbefaler vi dem i ofte at gøre, men først efter grundig rådgivning fra en af vores energivejledere. For vi vil være sikre på at finde den bedste løsning til alle”, siger Martin Baadsgaard. Udfyld formularen nederst på denne side for at blive kontaktet og høre hvordan du kan få et mindre varmeforbrug med en luft til luft-varmepumpe. Modstrøm har solid erfaring med montering af luft til luft-varmepumper og samarbejder med kompetence håndværkere på området.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En luft til luft-varmepumpe er en slags omvendt fryser. Varmepumpen henter varmeenergi fra luften udenfor og transporterer den videre ind i dit hus, hvor den opvarmer dine rum. Den producerer meget mere energi, end den bruger. En moderne varmepumpe har COP-tal (effektivitetstal) helt oppe på omkring 5,5 - det vil sige, at den skaber 5,5 kWh varmeenergi hver gang, den bruger 1 kWh på at transportere varmeenergien ind i huset.

Selve varmepumpen består af en udendørs og en indendørs kasse og minder om en aircondition. Den indendørs kasse skal helst placeres relativt højt på en væg i et større rum. Vær opmærksom på, at varmepumpen varmer det eller de rum op, som befinder sig foran varmepumpen, mens de rum, der ligger bag varmepumpen, kun opvarmes i begrænset omfang.

Dit kundenummer står i e-mailen