Modstrøm hjælper Bellinge Nærkøb med at spare på energien hver dag

Energirådgivning gjorde det nemt for den lokale købmand at investere i en energioptimering og spare over 2.000 kr. om måneden.

Vil du også høre, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug? Klik her

I Bellinge Nærkøb sydvest for Odense har købmand Kent Hundtofte Rasmussen stået bag disken siden 2011. I 2014 fik han besøg af en energivejleder fra Modstrøm, der gratis gennemgik hans butik og spillehal med henblik på mulige energiforbedringer.

Efterfølgende tog energivejlederen en uforpligtende snak med Kent om hans behov og ønsker.

Modstrøm er helt nede på jorden. De kommer ud, og vi får en snak hen over disken, hvor vi så finder ud af, hvad vi skal gøre, og hvor meget jeg kan spare,” fortæller Kent Hundtofte Rasmussen.

Energioptimeringen var tjent ind efter halvandet år

Modstrøms gennemgang resulterede i en række anbefalinger til energibesparelser, der gjorde det let at komme i gang med energiforbedringerne. Kent blev bl.a. anbefalet at skifte til LED-pærer, da lyset i butikken og spillehallen er tændt hver dag fra 7-21, og dermed udgør en stor udgift på elregningen.
 
Investeringen i energioptimeringen blev automatisk finansieret over elregningen. Det betød, at prisniveauet på regningen forblev stort set uændret, da besparelsen fra det reducerede energiforbrug dækkede udgifterne til optimeringen. Og det kom som en positiv overraskelse:

Da jeg fik at vide, hvad optimeringen kostede, troede jeg, at der kom en regning. Men så var udgifterne fordelt, og så mærker man ikke noget som helst,” fortæller Kent Hundtofte Rasmussen.

Sparer i dag over 2.000 kr. om måneden

I dag sparer Kent mange kilowatt-timer hver dag. Investeringen i energioptimeringen var tjent ind efter halvandet år, så i dag beholder han selv hele besparelsen på 1.000-1.500 kilowatt om måneden. Omregnet til kroner udgør det en besparelse på over 2.000 kr. i gennemsnit hver måned.

Modstrøms energioptimering har hjulpet Kent til at spare hver dag, samtidig med, at han har fået et energiselskab, som han er glad for:

Jeg sparer nok mellem 30 og 50 kilowatt om dagen – og så er Modstrøm samtidig vældig flinke, hvis der skulle være noget,” slutter Kent Hundtofte Rasmussen.

Kent Hundtofte Rasmussen og Bellinge Nærkøb har været medlem af Modstrøm siden 2014 og abonnerer på Fordelspakken. Læs mere om Fordelspakken her.

Hør mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug

Så ringer vi dig op - helt uforpligtigende selvfølgelig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.