Modstrøm sikrer Café Grisen overblik og besparelser på elregningen

Energioptimering og LED-pærer reducerer caféens energiforbrug på belysning og hvidevarer – også uden for åbningstiden.

Vil du også høre, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug? Klik her

Tæt på Søerne i København ligger Café Grisen. Her er gæsterne siden 2015 kommet for at få klassiske danske grillretter, lavet fra bunden og med masser af kærlighed.

For at komme godt fra start etablerede caféen et samarbejde om energioptimering med Modstrøm allerede inden åbningen. Det fortæller ejer Katrine Hjort:

"Vores forventning til energioptimeringen var, at det hele blev mere gennemsigtigt, så jeg har mulighed for at se, hvad vi bruger af strøm og hvornår.

Overblik giver besparelser på elregningen
Derfor valgte Katrine at få installeret et lille kamera, der overvåger energiforbruget. Mange virksomheder har eksempelvis et stort strømforbrug efter lukketid, og her gør overvågningen det muligt at følge med i overdreven eller usædvanligt strømforbrug, så man kan se, om man skal sætte ind med energiforbedringer.

Modstrøm kan følge med i vores strømforbrug og vejlede os. Vi er jo et spisested, så vi bruger også strøm om natten, fordi vi har frysere og køleskabe. Der vil jeg rigtigt gerne kunne se en besparing på både energien og pengene,” fortæller Katrine Hjort.

Lystjek kan reducere elregningen med op til 30 procent
Modstrøms gennemgang af Café Grisens energiforbrug resulterede i en række anbefalinger til energibesparelser, der gjorde det let at komme i gang med energiforbedringerne. Efter Modstrøms lystjek har Café Grisen eksempelvis fået udskiftet samtlige lysstofrør og pærer med de energivenlige LED-pærer, hvilket alene kan reducere den samlede elregning med op til 30 procent.

I dag er Café Grisen energioptimeret i samarbejde med Modstrøm og sparer hver dag energi på både frysere og belysning. Det løbende overblik over energiforbruget gør, at Kathrine Hjort og holdet bag kan fokusere på at lave kvalitetsbevidst dansk grillmad til gæsterne.  

Jeg synes, at samarbejdet med Modstrøm allround har været en rigtig god oplevelse,” siger Katrine Hjort.

                  
Katrine Hjort og Café Grisen har været medlem af Modstrøm siden 2015 og abonnerer på Fordelspakken. Læs mere om Fordelspakken her.

Hør mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug

Så ringer vi dig op - helt uforpligtigende selvfølgelig

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.