Er du klar til et fuldtidsjob i dit sabbatår med god løn og stejl læringskurve?

Efter gymnasietiden venter der for mange et par år, der er viet til egne valg - de såkaldte sabbatår. 

Det er i disse år, at mange vælger at rejse, tjene deres egne penge og afprøve arbejdsmarkedet.

Det er derfor særligt oplagt at have et sabbatår job for at blive klogere på, hvilken uddannelse man vil vælge.

Vi giver dig her vores anbefaling til det job i dit sabbatår, der vil give dig de bedste kompetencer i dit fremtidige liv. Nemlig et job indenfor telemarketing. Men hvorfor lige det job, hvad kan det bruges til, og hvem kan overhovedet få sådan et job?

Følg med i de næste par linjer, hvor du vil lære alt om stillingen indenfor telemarketing.

Søger du et telemarketing job, har vi i Modstrøm lige nu ledige stillinger i vores telemarketing-afdeling: 

Account Manager til klimavenligt elselskab

Hvorfor have et job i dit sabbatår?

Dine muligheder er enorme i disse dage. Der er et hav af studier og jobs derude at vælge mellem. Men hvilken hylde i livet passer til dig? Det er naturligvis rigtig svært at svare på, og den bedste måde at finde ud af dette, er ved at begive sig ud på arbejdsmarkedet og prøve sig selv af. 

På den måde lærer du dig selv og dine personlige kompetencer at kende. Du lærer mest om dig selv i en stilling, der er alsidig og trækker på mange forskellige kompetencer. 

Vores klare anbefaling er at afprøve dig selv i en telemarketingafdeling, og det er der flere årsager til (dem kommer vi tilbage til). Husk at dit nye job i dit sabbatår langtfra betyder, at du skal arbejde indenfor det felt resten af din karriere. Tværtimod er du i dit sabbatår blot ude og dyppe tæerne i arbejdslivet, og det handler om at tjene dine egne penge, prøve dig af og få nogle erfaringer med arbejdsmarkedet.

Læs med i næste afsnit, hvor mulighederne og fordelene ved en stilling i telemarketing vil blive uddybet.

Hvilket job skal jeg vælge i mit sabbatår? 

Her kan du læse, hvad en telemarketingafdeling kan gøre for dig personligt og karrieremæssigt som sabbatår job. 

Når du er ansat som sælger i en telemarketingafdeling, lærer du at tage 100 procent ansvar for din arbejdsindsats og tilværelse. Det er anderledes end mange andre jobs, hvor arbejdsopgaver og rutiner typisk er opstillet, og klart defineret på forhånd. 

Som sælger har du mulighed for at skabe dine egne rutiner og arbejdsgange. Det giver dig mulighed for at udnytte dine personlige og faglige kompetencer til det fulde. Den selvstændige dannelse du gør dig her, kan du tage med til dit næste job. Eller ikke mindst når du starter på en uddannelse, hvor der er store krav til, at du kan arbejde selvstændigt.

Hvad skal jeg kunne for at få et fuldtidsjob indenfor telemarketing?

Der er oftest ikke store krav til dig for at kvalificere dig til stillingen. At udvise mod og lyst til at arbejde, samt engagement er ofte de parametre en telesælger bliver ansat på.

Et stort plus for mange arbejdsgivere er, at du er udadvendt og “tør” have kontakt til både kunder og eksterne samarbejdspartnere. Hvis du er god til at tale i telefon, og har en god telefonstemme, er det bestemt en fordel. Når en arbejdsgiver skal rekruttere og ser, at der står telemarketing på et CV, vil dette typisk indikere, at ansøgeren er vant til at føre dialog med eksterne parter. 

Med et job indenfor telemarketing i dit sabbatår, kan du også komme ud for andre arbejdsopgaver end telefonen: 

  • Assistere dine kollegaer med at performe bedre på telefonen.
  • Oplære nye medarbejdere.
  • Holde briefings og overtage lederroller, når din overordnede er presset. 

Disse typer af opgaver kan være rigtig spændende og vigtige. For hvis du finder ud af, at du ikke skal arbejde med salg i fremtiden, kan denne slags job i dit sabbatår gøre, at du ønsker at arbejde med organisationer, HR eller ledelse fremover.

Du vil tilmed have opnået værdifuld viden om, hvordan den første kontakt med kunder finder sted. Denne viden er brugbar, uanset hvilken stilling du besidder. Det er trods alt kunden og dennes behov, der er drivkraften bag enhver forretning. 

Finder du til gengæld ud af, at du skal være sælger resten af livet, så har du startet din karriere på den bedst tænkelige måde. Din læringskurve som telesælger er utrolig stejl, og vil give dig en raket-start på din karriere.

Et vigtigt trick hvis du vil have et fuldtidsjob i dit sabbatår

Hvis du ønsker at få et job i dit sabbatår, er det vigtigt, at du starter med at søge i rigtig god tid. Flere der søger sabbatår jobs er studenter, der bliver færdige fra gymnasiet og ønsker at finde et arbejde. 

Hvis du venter med at søge arbejde til efter du er færdig med gymnasiet, vil du være i konkurrence med rigtig mange andre nyudklækkede studenter.

Det er derfor en god idé at starte din jobsøgning 2-3 måneder før, du bliver færdig med gymnasiet. Her har du også travlt med eksaminer og meget andet, og derfor er det en god idé at få hjælp fra eksempelvis dine forældre med dine jobansøgninger.

Få et job i dit sabbatår med god løn

Hvis du gerne vil tjene mange penge i dit sabbatår, så er telesælger et af de mest oplagte karrierevalg. 

Telemarketingslønninger har ændret sig markant. Før i tiden var det ren provision. Solgte du ikke noget, arbejdede du simpelthen gratis. Dette har heldigvis ændret sig, og i dag tilbyder de fleste virksomheder en god grundløn. Hertil kommer så provision, som alt afhængig af den specifikke provisionsaftale og din perfomance, vil tillægge et ekstra beløb til din løn hver måned. 

De mest ihærdige og arbejdsomme mennesker kan tjene helt op til 40.000 - 50.000 kr. om måneden. Du bliver altså belønnet for din indsats, og du kan hurtigt tjene en del penge, hvis du har et fuldtidsjob i dit sabbatår.

Kollegaer på din egen alder

Et telemarketing team består ofte af unge mennesker. Du vil derfor med et job som telesælger i dit sabbatår få en arbejdsplads med jævnaldrende kollegaer. 

Det kan være en stor fordel for dig, at dit første fuldtidsjob er på en arbejdsplads med ligesindede. Det vil formentlig gøre din første oplevelse med et fuldtidsjob en smule sjovere. 

Når du arbejder i et ungt team, vil der også være et godt socialt liv med venskaber og sociale arrangementer. 

Ledige stillinger til et fuldtids-sabbatårsjob i København

Bor du i København og er klar til at starte dit sabbatår med et sjovt og udviklende job? Så søg endelig en stilling som telesælger og start din personlige udvikling i dag. 

Account Manager til klimavenligt elselskab

Vi har pt åbne stillinger i vores succesfulde telemarketing afdeling. Klik på annoncen og start dit sabbatår ud med at få succes i rollen som account manager.