Job i sabbatår - Få den sjoveste og bedste start på dit sabbatår

Efter gymnasietiden venter der for mange et par år, der er viget til egne valg. De såkaldte sabbatår. Det er i disse år du har muligheden for at rejse, tjene penge og afprøve arbejdsmarkedet for at finde ud af, hvad du brænder for. Det er derfor særligt oplagt med et sabbatår job inden du skal vælge, hvilken uddannelse du vil søge ind på.

Vi giver dig her vores anbefaling til det sabbatår job, der vil give dig de bedste kompetencer i dit fremtidige liv. Nemlig et job indenfor telemarketing. Men hvorfor lige det job, hvad kan det bruges til og hvem kan overhovedet få sådan et slags job?

Følg med i de næste par linjer, hvor du vil lære alt om stillingen indenfor telemarketing.

Søger du et telemarketing job, har vi i Modstrøm lige nu ledige stillinger i vores telemarketing-afdeling: 

Account Manager til klimavenligt elselskab

Hvorfor have et job i dit sabbatår?

Dine muligheder er enorme i disse dage. Der er et hav af studier og jobs derude at vælge mellem. Men hvilken hylde i livet passer dig? Det er naturligvis rigtig svært at svare på, og den bedste måde man kan finde ud af dette, er ved at begive sig ud på arbejdsmarkedet og prøve sig selv af. På den måde lærer du dig selv og dine personlige kompetencer at kende. Du lærer mest om dig selv i en stilling, der er alsidig og trækker på mange forskellige kompetencer. 

Vores klare anbefaling er at afprøve dig selv i en telemarketingafdeling. Det er der flere årsager til og det skal siges, at dette ikke nødvendigvis betyder, at du skal være på den hylde resten af din karriere.

Læs med i næste afsnit, hvor mulighederne og fordelene vil en stilling i telemarketing vil blive uddybet.

Hvilket job skal jeg vælge i mit sabbatår? 

Her kan du læse, hvad en telemarketingafdeling kan gøre for dig personligt og karrieremæssigt som sabbatår job. 

Når du er ansat som telesælger, lærer du at tage 100 procent ansvar for din arbejdsindsats og tilværelse. Det er anderledes end mange andre jobs, hvor arbejdsopgaverne og rutinerne typisk er opstillet og defineret på forhånd. 

Som sælger, er der som sagt mulighed for at skabe sine egne rutiner og arbejdsgange. Dette giver dig muligheden for at udnytte dine personlige og faglige kompetencer til det fulde ved at indrette dine arbejdsrutiner derefter. Den selvstændige dannelse du gør dig her, kan du tage med til næste job eller studiestart.

Der er oftest ikke store krav til dig for at kvalificere dig til stillingen. At udvise mod og lyst til at arbejde samt engagement er ofte de parametre en telesælger bliver ansat på.

Et stort plus for mange arbejdsgivere er, at man er udadvendt og “tør” have kontakt til både kunder, eksterne samarbejdspartnere osv. Når en arbejdsgiver skal rekruttere og ser, at der står telemarketing på et CV vil dette typisk indikere, at ansøgeren er vant til at føre dialog med eksterne parter. 

Med et sabbatår job indenfor telemarketing, kan du også komme ud for andre arbejdsopgaver end telefonen: 

  • Assistere dine kollegaer med at performe bedre på telefonen
  • Oplære nye medarbejdere
  • Holde briefings og overtage lederroller, når din overordnet er presset 

Hvis du finder ud af på sigt, at du ikke skal beskæftige dig med salg i fremtiden, kan denne slags sabbatår job gøre, at du måske bliver motiveret af ledelse, organisation eller HR. Du vil tilmed have opnået værdifuld viden om, hvordan den første kontakt med kunden finder sted. Denne viden er brugbar uanset hvilken stilling du besidder. Det er trods alt kunden og dennes behov, der er drivkraften bag enhver forretning. 

Finder du til gengæld ud af, at du skal være sælger resten af livet, så har du startet din karriere på den bedst tænkelige måde. Din læringskurve som telesælger er utrolig stejl og vil give dig en raket-start på din karriere.

Få et job i dit sabbatår med god løn

Det er ikke en hemmelighed, at hvis du gerne vil tjene mange i dit sabbatår, så er telesælger et af de mest oplagte karrierevalg. 

Telemarketingslønninger har ændret sig markant. Før i tiden var det ren provision. Solgte du ikke noget, arbejdede du simpelthen gratis. Dette har heldigvis ændret sig, og i dag tilbyder de fleste virksomheder en god grundløn. Hertil kommer så provision, som alt afhængig af den specifikke provisionsaftale og din perfomance jf. denne, vil tillægge et ekstra beløb til din løn hver måned. De mest ihærdige og arbejdsomme mennesker kan tjene helt op til 40.000 - 50.000 kr. om måneden. Du bliver altså belønnet for din indsats, som er en stor motivationsfaktor.

Kollegaer på din egen alder

Det er ofte unge mennesker et telemarketing team består af. Du vil derfor med et job som telesælger i dit sabbatår, få en arbejdsplads med jævnaldrende kollegaer. 

Det kan være en stor fordel for dig at dit første job er på en arbejdsplads med ligesindede. Det vil formentlig gøre din første oplevelse med et fuldtidsjob en smule sjovere. 

Når du arbejder i et ungt team, vil der også være et godt socialt liv med venskaber og sociale arrangementer. 

Sabbatår job i København

Bor du i København og er klar til at starte dit sabbatår med et sjovt og udviklende job? Så søg endelig en stilling som telesælger og start din personlige udvikling i dag. 

Vi har pt åbne stillinger i vores succesfulde telemarketing afdeling. Klik på annoncen i toppen af siden og start dit sabbatår ud med at få succes i rollen som account manager.