• Vinderen af Modstrøms og Dansk Ride Forbunds Konkurrence er fundet!

  I foråret udskrev Modstrøm og Dansk Ride Forbund en konkurrence, hvor man kunne vinde kr. 25.000 til sin drømmehest...


  Vinderen er nu fundet – og det blev Annette Boas og hendes datter, Vigga. De har længe drømt om en islænder-fjordheste blanding, som skal være beige med hvid man og hale. Drømmehesten er en pony, der er glad, rolig, kælen og lydig, og den skal bruges aktivt i skoven, til dressur og spring.

  En meget glad vinder, Annette, og hendes datter, Vigga, har længe drømt om en islænder-fjordheste blanding. Dansk Ride Forbund og Modstrøm er nu glade for at kunne hjælpe med at realisere drømmen!

  10 årige Vigga har skrevet følgende lille historie om sin glæde ved heste:

  "Da jeg første gang så en hest, var jeg 2 år. Det var en fjordhest blandet med islænder, som hed Olivia. Det var den sødeste pony, jeg havde set. Hver dag i vuggestuen havde jeg en lille plastikhest med som lignede Olivia på en prik. Min yndlingspædagog, Tine, havde sin egen hest, og vi snakkede hele tiden om heste. Siden har jeg redet hver gang, jeg har haft mulighed for det, og som 8 årig fik jeg endelig lov til at starte fast til ridning. Og i dag rider jeg fast to gange om ugen, jeg tilbringer alt min tid på rideskolen, og min største drøm er at få en hest som Olivia."

  Dansk Ride Forbund og Modstrøm er rigtigt glade for at kunne hjælpe med at realisere Annette og Viggas drøm!

  Et rigtigt godt match

  Energiforbruget i stalde og ridebaner er typisk meget højt, og hos Modstrøm tilbyder vi vores kunder gratis energivejledning med vores kompetente energivejledere. Derfor er samarbejdet mellem energiselskabet Modstrøm og det traditionsrige Dansk Ride Forbund et rigtig godt match.

  Det er optimering af lys- og energiforbrug i landets rideklubber, der skal skabe massive besparelser på energiforbruget. Energikonsulenter fra Modstrøm kan hjælpe klubberne med at gennemgå deres faciliteter fra a – z og identificere de områder, der med fordel kan energirenoveres.
  Samarbejdet skal altså danne grobund for energibesparelser i rideklubber og hos medlemmerne.

  For at gøre medlemmerne bevidste om de potentielle strømslugere og besparelser gik Modstrøm og Dansk Ride Forbund derfor sammen om en konkurrence, hvor private havde mulighed for at vinde deres drømmehest til en værdi af kr. 25.000!

  Modstrøm kan tilbyde yderst fordelagtige finansieringsvilkår, der gør det ekstra attraktivt at investere i energiforbedringer til gavn for både klimaet og økonomien - hvilket gælder både rideklubberne, men også de ca. 70.000 medlemmer af Dansk Ride Forbund.
  Modstrøm vejleder og leverer nemlig både til erhverv og private.