Sådan gør du dit hjem mere miljøvenligt

LED Belysning

Vil du leve mere miljøvenligt? 

Et miljøvenligt hjem kan være mange ting. Det spænder vidt fra aftensmadsrester til hulmursisolering, og det betyder, at du har meget at vælge imellem, hvis du vil leve mere bæredygtigt. Vi har i dag mange muligheder for at energioptimere vores hjem og leve miljøvenligt, og ofte skal der ikke særlig meget til.

Nogle gange ved vi slet ikke, hvad vi gør i hverdagen, der enten er godt eller skidt for miljøet, og det kan denne artikel forhåbentlig gøre mere klart for dig. Ved at kigge på dine vaner og dit energiforbrug, kan du finde ud af, om du har meget at rette op på, eller om du allerede er godt i gang med en grøn omstilling af dit hjem.

Det behøver ikke være svært eller omkostningsfuldt at energioptimere dit hjem. Nogle tiltag er mere krævende både arbejdsmæssigt og økonomisk end andre. Du kan dog sagtens starte i det små med nogle nemme tiltag i hverdagen – eller en omlægning af dine vaner i forhold til forbrug og levemåde.

Fire bæredygtige tips til dit hjem

1. Læs energimærket på dine hårde hvidevarer
2. Spar energi med hulmursisolering og lavenergiruder
3. Husk at affaldssortere og bruge rester
4. Sluk lyset og spar på varmen

Bliv kontaktet og få et godt tilbud

Vil du høre mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med din grønne omstilling og reducere dit energiforbrug, så du sparer på din energiregning, samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Telefonnummer *
Besked