Sådan finder du de billigste og bedste elselskaber

Når du flytter ind i et nyt hus eller lejlighed, vil du som regel automatisk have et elselskab tilsluttet, der er valgt af din bygherre eller de tidligere ejere. Det står dig dog frit for at skifte udbyder, så snart kontrakten med dit nuværende elselskab ophører.

Der findes et hav af elselskaber at vælge imellem. Det kan sagtens være en uigennemskuelig process at finde frem til det bedste og billigste el.

I dette indlæg finder du ud af, hvor du finder de billigste elselskaber, og hvilke økonomiske fordele, der er ved at skifte til et klimavenligt elselskab.

Det vil gøre beslutningen for dig langt nemmere, da du vil kunne skære størstedelen af elselskaberne fra. Du vil sidde tilbage med en lille håndfuld elselskaber, som rent faktisk gør en forskel for klimaet, og denne forskel vil i sidste ende kunne mærkes på din elregning.

Hvordan finder man de billigste elselskaber?

Der findes sammenligningsportaler, der dagligt rapporterer på hvilket elselskab i Danmark, der kan levere den billigste strøm.

Elpris.dk er en portal, der sammenligner alle danske elselskabers priser. Du kan derfor være sikker på at få et retvisende overblik på Elpris.

Simpel guide til at tjekke elpriser på Elpris:

  • Start med at angive om du er interesseret i at se priser som privatkunde eller erhvervskunde i øverste højre hjørne på forsiden.
  • Angiv derefter dit postnummer og størrelse på din bolig.
  • Vælg de elselskaber, du er mest interesseret i og vælg knappen “Sammenlign valgte” i øverste bar.
Hvilket elselskab har jeg?

Hvis du ikke lige på stående fod kan nævne navnet på dit elselskab, er du bestemt ikke alene. For vi har alle travlt til hverdag, og elpriser, elselskaber og kWh priser er forståeligt nok ikke på toppen af din liste over ting, der skal huskes.

Hvis du dog er blevet nysgerrig - og gerne vil have det elselskab med den billigste el på markedet - skal du jo først finde ud af, hvilket elselskab du har. Det burde du hurtigt kunne se på din netbank. Du har formentlig oprettet en BS-aftale, så din elregning betales automatisk. På oversigten over dine BS-aftaler burde dit elselskab fremgå.

Modstrøm er Danmarks mest klimavenlige og billigste elselskab
Hos Modstrøm køber vi el på elmarkedet Nord Pool, og vores priser følger derfor altid markedets priser. Elmarkedet er notorisk kendt for at svinge meget i pris, så vi har derfor valgt at købe fra det elmarked, der giver vores kunder de bedste priser. Vi kalder det spotEL.

Med spotEL hos Modstrøm har du mulighed for at have en indflydelse på din elpris. Det kan du ved at bruge strøm, når markedsprisen er lav - eksempelvis om natten, i weekenderne og om sommeren.

Modstrøm har i mange år været et af de elselskaber med den billigste elpris, og det bestræber vi os på at fortsætte med at være.


Fordele ved et klimavenligt elselskab
Udover dagligt at ligge i toppen som det elselskab med den billigste el i Danmark, er Modstrøm også Danmarks første uafhængige klimavenlige elselskab. Det er vi, fordi det åbner op for en lang række muligheder for vores kunder og klimaet.

Vores vision er at bæredygtighed skal kunne betale sig. Derfor ligger meget af vores fokus på at realisere denne vision, og vi er allerede tæt på mål.

Alle Modstrøms kunder bliver tilbudt en sparegaranti, da vi er sikre på, at vores kunder kommer til at spare penge på deres el, vand og/eller varmeregning. Du kan læse mere om elpriser til privatkunder her.

Bliv kontaktet og få et godt tilbud

Vil du høre mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med din grønne omstilling og reducere dit energiforbrug, så du sparer på din energiregning, samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Telefonnummer *
Besked