Kickstart din karriere hos Modstrøm

Hos Modstrøm leder vi altid efter dygtige og engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde mange forskellige spændende jobs i et fagligt stærkt arbejdsmiljø.

Hvor passer du ind?

Modstrøm er en mangfoldig virksomhed med flad struktur og højt til loftet. Det er et miljø, som vi har erfaret giver gode muligheder for, at vores medarbejdere kan udvikle sig lynhurtigt - både fagligt og personligt. 

Arbejder du ihærdigt, konkurrence- og teamorienteret og går 'den ekstra mil', bliver du belønnet med ansvar og indflydelse. Et større ansvar behøver nemlig ikke tilskrives alder, uddannelse eller anciennitet. 

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, så vi søger ofte nye kolleger i hele huset. Dine muligheder for at gøre karriere i dit nye job hos os er derfor virkelig gode.

Fra Salgskonsulent til Salgscoach til Salgschef til Kommunikationsspecialist

Hos Modstrøm er der rig mulighed for at kickstarte sin karriere - det er Sacha et godt eksempel på.

Sacha startede i 2013 i Modstrøms Salgsafdeling. Efter et år som Salgskonsulent blev Sacha tilbudt muligheden for at coache de andre medarbejdere, hvor hun kunne lære fra sig. Efterfølgende fik hun tilbudt stillingen som chef i salgsafdelingen. Sachas rejse i Modstrøm startede som et sabbatår, men grundet de mange udviklingsmuligheder er hun her endnu. 

"Jeg har de sidste 10 år i Modstrøm udviklet mig helt vildt. Modstrøm har sørget for hele tiden at udfordre mig med nye ansvarsområder. Det er et fantastisk sted at kickstarte sin karriere. Jeg har studeret sideløbende og fik hurtigt tilbudt en stilling inden for mit uddannelsesområde, da jeg blev færdig."
Sacha Rasmussen - Kommunikationsspecialist

Salg Modstrøm (1)

Fra Salgskonsulent til Akademiuddannet

Joakim startede ligesom Sacha sin karriere i Modstrøms Salgsafdeling. Efter et års tid fik han tilbudt en stilling i Kundeserviceafdelingen, hvor han fik lov at bruge sit servicegen og sine administrative kompetencer. Joakim havde et ønske om en akademiuddannelse i Kreativitet og Design. Modstrøm så stort potentiale i Joakim, og derfor blev uddannelsen betalt af Modstrøm. Således kunne man beholde Joakim og få glæde af den viden, som Joakim tillærte sig på uddannelsen. 

"Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle blive i Modstrøm så længe. Hvis ledelsen ser potentiale i en, kan man komme rigtig langt i virksomheden, og jeg vil helt klart anbefale at kickstarte sin karriere et sted som her. 
Joakim - IT 

Salg Modstrøm (2)

Job og karriere hos Modstrøm

I Modstrøm leder vi altid efter dygtige og engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde mange forskellige spændende jobs i et fagligt stærkt arbejdsmiljø.

Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, hvor du uafhængigt af alder og anciennitet har mulighed for at gøre stor karriere? Hvor du hjælper med at passe på vores klima og vejlede vores kunder til at sænke deres energiforbrug? 

Så kan du læse mere om hvem Modstrøm er her, og tjekke vores åbne stillinger længere nede på siden. 

Job i et besparende elselskab med grøn vision

Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Det betyder, at vi lægger vægt på at vejlede vores kunder i en grøn retning. Det gør vi ved at lytte til dem, forstå deres forbrugsvaner og involvere dem i at spare mest muligt på energiregningen. Det er både til gavn for vores kunders omkostninger til energi som falder og til gavn for klimaet.  

Vi er en fremsynet og innovativ virksomhed, der konstant arbejder på at udvikle nye tiltag i kampen for en grønnere verden. På den måde udfordrer vi status quo, og skubber til beslutningstagerne i Danmark sådan, at produktionen og forbrug af el sker på en måde, der er skånsom for miljøet. 

Vi bliver inspireret til disse tiltag ved at lytte til vores kunders behov, ønsker og økonomiske muligheder.

Vi synes det skaber en god fornemmelse at arbejde et sted, der tager sine kunder alvorligt og ikke mindst gør en forskel for klimaet. 

Kan du se dig selv i et arbejdsmiljø med nedenstående værdisæt, så tøv ikke med at sende en ansøgning afsted i dag:

Vision: Bæredygtighed betaler sig.

Mission: Modstrøm udvikler produkter, der motiverer vores kunder til at reducere deres energiforbrug og opnå en mere klimavenlig adfærd.

Filosofi: Den eneste rigtige klimavenlige kilowatt-time, er den du aldrig bruger.

 

Et nyt job med et fladt hierarki og højt til loftet

Vi er en mangfoldig virksomhed med flad struktur og højt til loftet. Det er et miljø som vi har erfaret giver gode muligheder for, at vores medarbejdere kan udvikle sig lynhurtigt - både fagligt og personligt. 

Arbejder du ihærdigt, konkurrence- og teamorienteret og går 'den ekstra mil', bliver du belønnet med ansvar og indflydelse. Et større ansvar behøver nemlig ikke tilskrives alder eller anciennitet. 

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, så vi søger ofte nye kolleger i hele huset. Dine muligheder for at gøre karriere i dit nye job hos os er derfor virkelig gode.

Uopfordret job hos Modstrøm 

Hos Modstrøm sætter vi pris på initiativ og tager derfor altid og med stor fornøjelse imod uopfordrede ansøgninger. 

Vi kan altid bruge nye dygtige medarbejdere hos Modstrøm, og vi tilbyder mange spændende jobs i et fagligt stærkt miljø.

Send en ansøgning til hr@modstroem.dk og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.