Fordelspakken

Energiforbrug er en grundlæggende forudsætning for menneskers livsstil. Vi er klar til at hjælpe dig med at bruge din strøm med øje for både din pengepung og for miljøet. I Fordelspakken får du særlige produkter og fordele:

  • Mulighed for gratis strøm om natten ved tilkøb af EL-aflæser.
  • Gratis energirådgivning.
  • Rabatter og fordele i KlimabutikkenTM

  • Modstrøms Fordelskort med rabatter hos samarbejdspartnere.

  • Mulighed for at blive kunde med SparegarantiTM (kun for privatkunder).

Desuden betaler du altid den billigste el-pris, spotELTM, ligesom du får adgang til alle Modstrøms øvrige services og kundefordele, blandt andet: månedlig fakturering af dit elforbrug, adgang til ´Min side´, tilbagekald fra kundeservice, så du slipper for ventetider. Du vil også modtage en velkomstpakke.

Dog skal du vælge Klimapakken, hvis du ønsker et årligt energitjek med en af Modstrøms energivejledere, opkøb af CO2-kvoter svarende til dit årsforbrug samt EL-aflæser til gratis strøm om natten inkluderet i abonnementet.

De særlige fordele i Fordelspakken

TILKØB AF MODSTRØMS EL-AFLÆSER

Med Fordelspakken har du mulighed for at tilkøbe vores EL-aflæser, så du døgnet rundt bliver afregnet efter dit faktiske forbrug og derfor altid betaler markedets laveste priser på el. EL-aflæseren koster kun 999 kr., og den giver også adgang til at få gratis strøm om natten.

MULIGHED FOR GRATIS STRØM OM NATTEN

Hvis du tilkøber vores EL-aflæser, vil din strømpris fast være 0 øre pr. kWh på den el, du forbruger mellem kl 24 og 6 om morgenen. Bruger du mere end 15.000 kWh om året, vil de sidste kWh, som forbruges mellem 24 og 6, blive afregnet efter den gældende spot-pris på el. En gennemsnitlig familie i hus bruger omkring 4.000 kWh årligt.

 

Produkter i Klima- & Fordelspakken

RABAT I KLIMABUTIKKENTM Vores webshop fyldt med energivenlige produkter: Vi giver 5 % loyalitetsrabat på alle køb, og rabatten øges med 5% for hvert år du er kunde (op til 15%). Fri fragt på alle dine køb. Løbende tilbud og kampagner.

FORDELSKORT MED RABAT HOS SAMARBEJDSPARTNERE Du får Modstrøms fordelskort, som giver dig rabat hos en lang række af vores samarbejdspartnere.

GRATIS ENERGITJEK AF DIN BOLIG OG PERSONLIG OPFØLGNING Du får adgang til Modstrøms energiberegner Husets Web, så du kan lave en energirapport på din bolig. Herefter følger gennemgang af rapporten med en energivejleder.

GRØNT KVARTER MED ENERGIVEJLEDNING Råd og vejledning ifm. energiforbedringer fra vores energivejledere.

MODSTRØM KLARER GEBYRET, NÅR DU BETALER VIA PBS ELLER MED KREDITKORT.

PÅ ”MIN SIDE” KAN DU SAMMENLIGNE DIT ENERGIFORBRUG MED ANDRE TILSVARENDE HUSSTANDE.