Fordelspakken

Energiforbrug er en grundlæggende forudsætning for menneskers livsstil. Vi er klar til at hjælpe dig med at bruge din strøm med øje for både din pengepung og for miljøet. I Fordelspakken får du særlige produkter og fordele:

  • Gratis energirådgivning.
  • Rabatter og fordele i KlimabutikkenTM

  • Modstrøms Fordelskort med rabatter hos samarbejdspartnere.

  • Mulighed for at blive kunde med SparegarantiTM (kun for privatkunder).

Desuden betaler du altid den billigste el-pris, spotELTM, ligesom du får adgang til alle Modstrøms øvrige services og kundefordele, blandt andet: månedlig fakturering af dit elforbrug, adgang til ´Min side´, tilbagekald fra kundeservice, så du slipper for ventetider. Du vil også modtage en velkomstpakke.

Dog skal du vælge Klimapakken, hvis du ønsker et årligt energitjek med en af Modstrøms energivejledere, opkøb af CO2-kvoter svarende til dit årsforbrug og gratis strøm om natten inkluderet i abonnementet.

Produkter i Klima- & Fordelspakken

RABAT I KLIMABUTIKKENTM Vores webshop fyldt med energivenlige produkter: Vi giver 5 % loyalitetsrabat på alle køb, og rabatten øges med 5% for hvert år du er kunde (op til 15%). Fri fragt på alle dine køb. Løbende tilbud og kampagner.

FORDELSKORT MED RABAT HOS SAMARBEJDSPARTNERE Du får Modstrøms fordelskort, som giver dig rabat hos en lang række af vores samarbejdspartnere.

GRATIS ENERGITJEK AF DIN BOLIG OG PERSONLIG OPFØLGNING Du får adgang til Modstrøms energiberegner Husets Web, så du kan lave en energirapport på din bolig. Herefter følger gennemgang af rapporten med en energivejleder.

GRØNT KVARTER MED ENERGIVEJLEDNING Råd og vejledning ifm. energiforbedringer fra vores energivejledere.

MODSTRØM KLARER GEBYRET, NÅR DU BETALER VIA PBS ELLER MED KREDITKORT.

PÅ ”MIN SIDE” KAN DU SAMMENLIGNE DIT ENERGIFORBRUG MED ANDRE TILSVARENDE HUSSTANDE.