Om Modstrøm

Modstrøm er dannet i 2008 og er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vi konkurrerer med de eksisterende udbydere af strøm til gavn for både virksomheder, forbrugere og klimaet. Vores ønske er at tilbyde vores kunder produkter, der både gavner deres el-regning og klimaet.

120515_askig_stitz_modstroem_taxa_diana22649_edited-1

Køber strøm på elbørsen

Vi køber strøm på de etablerede elbørser og sælger den videre til vores kunder. Strømmen bliver leveret til vores kunder via de såkaldte el-netselskaber. Det er dem, der ejer el-nettet i Danmark, og som alle andre udbydere af el her i landet også benytter sig af.

For klimaets skyld

Modstrøm har et ønske om at motivere energiproducenterne til at satse på mere CO2-neutrale og klimavenlige energikilder. Derfor har vi siden 2008 opkøbt og destrueret CO2-kvoter for en del af vores kunder.

Gratis strøm

I erkendelse af, at kvoterne ikke har helt den samme værdi, som da vi begyndte, har Modstrøm i 2010 introduceret en række nye produkter. Det betyder blandt andet, at vores kunder kan få gratis strøm om natten. Årsagen er den enkle, at om natten er der som regel strøm fra vedvarende energi i elnettet.

 
 

Navn
Mail
Tlf.
Til
Træffes
Besked