Med regeringens varmepumpe-tilskud får du grøn energi i hele hjemmet

De danske boligejere står til at få et større tilskud fra regeringen, hvis de udskifter deres olie- eller gasfyr med den miljøvenlige varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe får du en billig, effektiv og energibesparende varmekilde, der forkorter fyringssæsonen, sænker din varmeregning og forbedrer dit indeklima markant. 

I foråret 2020 meddelte regeringen, at danskerne kan se frem til en skrotningsordning til udskiftning af olie- og gasfyr med luft til vand varmepumper. Skrotningspræmien er en del af regeringens klimaaftale, som skal sætte gang i et grønnere Danmark med et lavere CO2-udslip.

Aftalen består at et tilskud, der gør det billigt for danskerne at skrotte oliefyret til fordel for den energivenlige varmepumpe. Det er endnu usikkert, hvor stort et tilskud den enkelte dansker kan få til udskiftningen. Men da regeringen i maj præsenterede det første udspil til deres klimahandlingsplan, foreslog den et tilskud mellem 15.000 og 25.000 kroner.

Få skrotningspræmie, når du skifter oliefyret ud med en varmepumpe

Som boligejer kan du altså få økonomisk støtte i form af en skrotningspræmie fra det offentlige, hvis du bidrager til den grønne omstilling, og installerer en klimavenlig luft til vand varmepumpe. Skrotningsordningen indgår som en del af regeringens bygningspulje, hvor der afsættes 245 mio. kr. i tilskud til at udskifte miljøbelastende energikilder med grønnere alternativer i danskernes hjem.

Med en varmepumpe får du grøn strøm i hele boligen, og du holder stadig varmen i de kolde sæsoner. For at nyde godt af skrotningsordningen skal du installere varmepumpen på abonnement, hvilket Modstrøm selvfølgelig hjælper dig med.

Kan du heller ikke vente?

Vil du gerne bidrage til den grønne omstilling allerede nu? Så udfyld formularen her for en uforpligtende snak om dine muligheder for at spare penge på varmeregningen.

Det kalder vi grøn fornuft og sund økonomi!

Modtag støtte til varmepumpe og spar penge på husets centrale varmekilde

En varmepumpe er et effektivt og energibesparende supplement til din boligs normale varmekilde. Det er bæredygtig energi, som både giver dig et bedre indeklima og sparer penge på din varmeregning. Varmepumpen egner sig særlig godt til dig, der bor i hus med radiator eller gulvvarme som den primære varmekilde.

Med regeringens klimahandlingsplan kan du derfor med fordel benytte dig af støtteordningen og skifte dit oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe. Du kan allerede nu få installeret din nye varmepumpe til en attraktiv pris. Hos Modstrøm hjælper vi med at installere de vedvarende energikilder i hele hjemmet, og giver dig professionel rådgivning på boligens varmekilder.