DVI Varmepumpe

Bestil en varmepumpe fra Modstrøm og reducer din varmeregning

Få en effektiv og energibesparende varmepumpe, der sænker din varmeregning og bliv samtidig en del af den grønne omstilling. 

Grøn fornuft og sund økonomi
Med en luft til vand varmepumpe får du en billig, effektiv og energibesparende varmekilde, der sænker din varmeregning. Det er desuden muligt at få tilskud til din varmepumpe, hvis du udskifter dit gamle oliefyr, gasfyr, eller elvarmen.

Totalleverandør uden risiko
Hos modstrøm får du et gratis besøg af vores professionelle energirådgivere som en del af dit køb, og vi gennemfører alle installationer og tager ansvaret, så du kan sove trygt om natten. Vi kalder det totalleverandør uden risiko.

Betal i rater over elregningen
Hos Modstrøm vil vi gerne gøre det nemt for dig at komme i gang. Derfor tilbyder vi fordelagtige betalingsløsninger, hvor du rente- og gebyrfrit kan afbetale din varmepumpe over elregningen.

Bestil varmepumpe - kom i gang allerede i dag

Få en uforpligtende samtale om dit behov for en varmepumpe, og hør, hvordan du kan spare penge på varmeregningen og komme i gang med den grønne omstilling.

Bliv kontaktet, og hør mere om varmepumper

Telefonnummer *

Luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe?

Varmepumper er miljøvenlige løsninger. Når du investerer i et luft-til-luft, eller et luft-til-vand anlæg, bidrager din husstand direkte til den grønne omstilling i form af reduceret CO2 udledning. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilken type varmepumpe man bør vælge. Udover at vi står til rådighed til en uforpligtende samtale omkring valg af varmepumpe, har vi også lavet nedenstående opsummering af fordelene ved de to typer varmepumper.

Fordele ved Modstrøms luft-til-luft varmepumper

 1. Forbedrer indeklimaet i din bolig
 2. Kan bruges som aircondition om sommeren
 3. Kræver ikke vandbårent varmesystem f.eks. radiatorer og gulvvarme
 4. Langt billigere end elradiatorer og brændeovn
 5. Bidrager til den grønne omstilling
 6. Reducerer dit CO2 aftryk markant

Fordele ved Modstrøms luft-til-vand varmepumper

 1. Spar op imod 60 % på varmeregningen
 2. Ingen påfyldning af olie eller gas
 3. Ingen lugtgener i fyrrummet - nem betjening
 4. Kan løfte energimærket i boligen hvilket svarer til en værdiforøgelse på 75.000 kr.
 5. Bidrager til den grønne omstilling
Varmepumpe

Luft-til-luft varmepumpe

Luft-til-luft varmepumpen er et miljørigtigt alternativ eller supplement til fx elpaneler eller brændeovn. Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Udedelen henter varmen i luften udenfor for at opvarme et varmelegeme i indedelen. Når luften passerer varmelegemet, udblæses der varm luft i din stue, sommerhus eller kolonihave. Systemet sikrer en god cirkulation i luften. Desuden har vores luft-til-luft varmepumper den ekstra fordel, at pollen, bakterier/vira, lugt og støv filtreres. Med en luft-til-luft varmepumpe kan du enten forkorte fyringssæsonen, sløjfe brændeovnen eller helt droppe dine elradiatorer. Du kan altid få hjælp fra vores energivejledere, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en luft-til-luft varmepumpen vil gavne dig. Har du derimod allerede besluttet dig, vil vores dygtige montører guide dig til den bedste placering. Modstrøm står både for tilbud, montage samt eventuel bortskaffelse af din gamle varmepumpe.

Dvi Varmepumpe (1)

Luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe giver dig store besparelser på varmeregningen og begrænser CO2-udslippet – fx som alternativt til et gammeldags olie- eller gasfyr. Anlægget består af en udedel og en indedel. De to dele spiller sammen, så den varme luft udenfor omdannes til varmt vand til dine radiatorer, din gulvvarme eller dit brusebad. Modstrøm hjælper dig med at finde den varmepumpeløsning, der passer til dit energibehov og budget. I forbindelse med dit køb, får du besøg af vores energivejleder, som gennemgår din bolig. Mens vi er i gang, tjekker vi også din isolering. Når vi har fundet den rigtige løsning, fremsender vi et tilbud med en estimeret tilbagebetalingstid. Vi giver dig samtidig overblik over, hvor mange kWh og hvor meget CO2, du sparer miljøet for. Vi ved godt, at luft-til-vand anlæg kan føles som en større udskrivning. Derfor hjælper vi dig ved at tilbyde betaling i rater over elregningen til 0% i rente. Vores montører leverer og tilslutter anlægget, og vi hjælper dig gerne med at bortskaffe dit gamle anlæg.

 

Invester i en varmepumpe og spar op til 2 måneders varmeforbrug
Varmepumper i større boliger
Få en lavere varmeregning med Modstrøms varmepumper

Modstrøm ISO certificeret 2021 i Energioptimering og Leverance