Sådan sparer du penge med elektronisk termostat (video guide)

Er du interesseret i at spare over 20 % på varmeregningen? Så kan du med fordel investere i en smart termostat fra Danfoss, som automatisk reducerer dit varmeforbrug. Lær alt der er værd at vide om valget af termostat på siden her.

Gå til vores store udvalg af besparende termostater i Klimabutikken

 

Vælg en intelligent termostat til din radiator

De elektroniske termostater lukker for varmen, når du åbner vinduet og får frisk ilt, og de skruer ned, når du forlader din bolig eller når arbejdsdagen slutter. Termostaten gør derfor både miljøet og din økonomi en tjeneste. 

Hvem har ikke prøvet at lufte ud med vinduer på vid gab, mens der samtidig er skruet helt op for radiatorerne? Eller sidde i et iskoldt rum og vente på, at radiatorerne får varmet rummet op? Det kan du undgå ved at investere i en effektiv og energirigtig styring af dit varmeforbrug via smarte termostater, som automatisk:

  • Lukker for varmen når du åbner vinduet
  • Skruer ned når forlader din bolig, kontor eller værksted
  • Dæmper sig når du skal sove
  • Skruer op før du ankommer på arbejde eller kommer hjem til din privatbolig
  • Indstiller alle ugens dage individuelt

 

Elektronisk termostat med trådløs styring 

Danfoss Living Connect er med kun tre knapper på fronten meget brugervenlig. Den kan monteres på alle radiatorer og har en smart åbent vindue funktion, som lukker ventilen, hvis rumtemperaturen falder pludseligt. Desuden kan forskellige temperaturer forprogrammeres til bestemte tidspunkter af døgnet, så varmeforbruget reguleres lige efter dine daglige rutiner. 

Køb Danfoss Living Connect i Klimabutikken

Danfoss Living Connect kan styres ved hjælp af Danfoss Link enheden, som er et trådløst panel. Med dette styringspanel kan du med et enkelt klik indstille alle radiatorer med Living Connect termostater, ligesom du kan tænde/slukke for hver enkelt radiator. Du kan vælge at styre de elektroniske termostater via din mobil og tablet med Danfoss Link app'en.

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes af en energivejleder og høre mere om hvordan jeg kan få smart styring af radiatorerne i min bolig eller min virksomhed

 

Guide til installation af Danfoss termostat 

Danfoss termostaten er simpel at installere, men vi anbefaler alligevel at du ser videoen her nedenfor inden du installerer den selv. Video-guiden gennemgår alt fra montering og programmering til rejseprogram og nulstilling.

Køber du en Danfoss termostat gennem Modstrøm vil det hurtigt vise sig at være en god investering. Som Modstrøm kunde kan du betale termostaten i rater over din elregning.