Få styr på dine radiatorer med intelligente termostater

Er du interesseret i at spare over 20 % på varmeregningen? Så kan du med fordel investere i smarte termostater fra Danfoss, som automatisk reducerer dit varmeforbrug. De lukker for varmen, når du åbner vinduet og får frisk ilt, og de skruer ned, når du forlader din bolig eller når arbejdsdagen slutter. De gør både miljøet og din økonomi en tjeneste.

Hvem har ikke prøvet at lufte ud med vinduer på vid gab mens der samtidig er skruet helt op for radiatorerne? - eller sidde i et iskoldt rum og vente på at radiatorerne får varmet rummet op? Det kan du undgå ved at investere i en effektiv og energirigtig styring af dit varmeforbrug via smarte termostater, som automatisk:

  • Lukker for varmen når du åbner vinduet, skruer ned når forlader din bolig, kontor eller værksted, skruer op før du ankommer på arbejde eller kommer hjem til din privatbolig og indstiller alle ugens dage individuelt.

Trådløs styring af alle termostater

Danfoss Living Connect er med kun tre knapper på fronten meget brugervenlig. Den kan monteres på alle radiatorer og har en smart åbent vindue funktion, som lukker ventilen, hvis rumtemperaturen falder pludseligt. Desuden kan forskellige temperaturer forprogrammeres til bestemte tidspunkter af døgnet, så varmeforbruget reguleres lige efter dine daglige rutiner. Køb Danfoss Living Connect i Klimabutikken.

Danfoss Living Connect kan styres ved hjælp af Danfoss Link enheden, som er et trådløst panel. Med dette styringspanel kan du med et enkelt klik indstille alle radiatorer med Living Connect termostater, ligesom du kan tænde/slukke for hver enkelt radiator. Du kan vælge at styre Living Connect termostaterne via din mobil og tablet med Danfoss Link app'en.

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes af en energivejleder og høre mere om hvordan jeg kan få smart styring af radiatorerne i min bolig eller min virksomhed.