• Et strejf af grønt giver sorte tal på bundlinjen

Et strejf af grønt

I Modstrøm arbejder vi dag ud og dag ind for at skære ned på strømforbruget i din virksomhed. Fordi den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, din virksomhed ikke bruger.

Vi tilbyder konkurrencedygtige elaftaler til virksomheder, og Modstrøms energivejledere gerne kommer helt ud på din virksomhed og får lavet rentable og fornuftige energiforbedringer.

Og vi tilbyder et komplet lystjek af din virksomhed, for på den måde skærer Modstrøms erhvervskunder hurtigt mellem 10 og 30 procent af deres elregning.

Så ved at skære på strømforbruget i din virksomhed, sparer du penge samtidig med at du gør noget godt for klimaet.

Det kalder vi grøn fornuft og sund økonomi.

 

Det siger vores kunder

Vores erhvervskunder deler ud af deres erfaringer med Modstrøm. Her er et uddrag af, hvad nogle af vores mere end 60.000 kunder fortæller

Bliv kontaktet og få et godt tilbud

Vil du høre mere om hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug, så du sparer på din elregning samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.”

Din virksomhed kan spare med Modstrøm

Har du overvejet at investere i en energivenlig hverdag i din virksomhed? Er du interesseret i at få en lavere energiregning og tilbagebetale dine investeringer på kun 2-4 år?

Så benyt dig af Modstrøms Grønne Time, hvor kvalificerede energivejledere rådgiver om din virksomheds energiforbrug (belysning, el og varme) og dine muligheder for at spare på det.

Det er et gratis tilbud målrettet erhvervskunder, at vi efter aftale kan rykke helt ud på din virksomhed. Vi kalder det energi i øjenhøjde, når vi lytter til dine behov, ønsker og økonomiske muligheder før vi kommer med forslag til energiforbedringer i din virksomhed.

Start med en uforpligtende snak med en energivejleder. Modstrøms energivejledere er specialiserede i at gennemgå og optimere energiforbruget på virksomheder. Vi lavede omkring 200 aftaler i 2015.

Vi er uvildige som energiselskab og ikke har nogen egeninteresse i bestemte løsninger. 

Modstrøms interesse er den mest rentable og fornuftige løsning for netop din virksomhed.

 

Klimabutikken

Velkommen i KlimabutikkenTM, hvor vi har samlet en lang række produkter og services, som du kan bruge til at sænke energiforbruget og blive mere klimavenlig i din virksomhed. Her er mulighed for selvbetjening, men du kan også få målrettet hjælp til præcis de energireduktioner og sparetips du vil få mest gavn af. 

KlimabutikkenTM indeholder:

- En klassisk selvbetjenings webshop med grønne energibesparende produkter.

- Modstrøms Grønne Time og rådgivning fra vores energivejledere.

- Tilbud til din virksomhed om en belysningsaftale.

Kig forbi KlimabutikkenTM og se, hvordan du nemt kan høste de lavt hængende frugter og spare på energi- og klimaregningen.  Tøv endelig ikke med at kontakte kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål. God fornøjelse.

 

spotEl - markedets bedste pris

Hos Modstrøm følger din elpris altid markedets priser. Spotprisen på el svinger time for time - hele døgnet, året rundt. Når vi køber el billigt på elmarkedet Nord Pool, skal du som kunde selvfølgelig også have fordel af det.

Derfor afregnes du altid efter spotprisen. Det kalder vi spotEL™. Vi mener, at det er det eneste strømprodukt, hvor du har indflydelse på din elpris. For jo bedre du er til at bruge strøm, når prisen er lav, jo mindre betaler du for den. 

Eksempelvis er prisen typisk både lavest og mest klimavenlig om natten, fordi kraftværkerne producerer mindre på det tidspunkt, så strøm fra vind og vand udgør en langt større andel. Derfor kan du både spare penge og gøre noget for miljøet. Det er der både grøn fornuft og sund økonomi i.

Vi har samlet 3 servicepakker til vores kunder, som alle indeholder spotEL

 • Klimapakken

  Til dig, der vil spare på strømmen og gøre en ekstra indsats for vores klima.
  Mere info
 • Fordelspakken

  Til dig, der vil spare på strømmen til gavn for både klima og pengepung.
  Mere info
 • Prioritetspakken

  Til dig, der er interesseret i vores grundlæggende abonnement.
  Mere info
 • Sparegarantien

  For alle privatkunder og servicepakker. Vi hjælper dig til et mindre elforbrug.
  Mere info

Få adgang til de mange fordele med Modstrøm allerede i dag