• Et strejf af grønt giver sorte tal på bundlinjen

Energi med værdi

Modstrøm tilbyder konkurrencedygtige elaftaler til virksomheder, og vores energivejledere kommer gerne helt ud på din virksomhed og får lavet rentable og fornuftige energiforbedringer.

Vi ser på meget mere end din elpris. Vi vejleder om lys- og energioptimering, så din virksomhed får en lavere elregning hos Modstrøm og en energivenlig hverdag. Og vi tilbyder et komplet lystjek af din virksomhed, for på den måde skærer Modstrøms erhvervskunder hurtigt mellem 10 og 30 procent af deres samlede elregning.

Så skær ned på strømforbruget i din virksomhed, spar penge og gør samtidig noget godt for klimaet. Det kalder vi grøn fornuft og sund økonomi.

Ja tak, kontakt mig med et godt tilbud til min virksomhed

 

Så tilfredse er vores erhvervskunder

 • De er helt nede på jorden, når vi får snakken over disken

  SPARER HVER DAG: Hør hvordan købmand Kent Hundtofte Rasmussen sparer mange kilowatt-timer hver dag, efter Modstrøm fik gennemgået hans butik og energioptimeret den...


  ”Jeg sparer nok 30-50 kilowatt om dagen, når det rigtig kører,” siger han og fortæller, hvordan investeringen i energioptimering blev afbetalt over elregningen helt automatisk. Kent Hundtofte Rasmussen og Bellinge Nærkøb tjente hele investeringen ind på halvandet år, så nu beholder han selv hele besparelsen på 1.200-1.500 kWh om måneden.

  Om servicen fra Modstrøm siger han: ”Modstrøm er helt nede på jorden. De kommer ud og vi får snakken over disken.” Han er tilfreds.

 • Modstrøms aftale er betydelig bedre end den jeg havde

  DET VIRKER BARE: Kroejer Kim Foss på Hundested Kro og Hotel oplevede, at det hele fungerede fra starten af, da han fik en belysningsaftale med Modstrøm...


  Om aftalen siger Kim Foss: "Selvom det er variable priser, har jeg aldrig været i nærheden af den pris jeg var oppe på før. Og desuden fungerede det hele fra starten af".

  Modstrøm har været i Hundested for at besøge kroejeren og høre, hvordan det går. Efter investeringen i LED-belysning, skulle Kim Foss kun betale 15 % af pærernes pris, da resten blev betalt over energiregningen, hvor afdragene blev udlignet af det lavere elforbrug. Som Kim Foss siger, ”I løbet af 1 år og 6 måneder, så blev samtlige LED-pærer betalt hjem". Så nu beholder kroen selv den månedlige besparelse ved at bruge LED-pærer.

 • Energivejlederen gik meget grundigt til værks

  OMHYGGELIG ENERGIVEJLEDER: Lisbeth Petersens ridehal og stalde på Nyvang Ridecenter plejede at være store strømslugere, indtil Modstrøms energivejleder kom forbi og fik energioptimeret stedet og skabt nye vaner...


  Lisbeth Petersen tænker tilbage: ”Jeg vidste jo godt, at vi skulle spare på strømmen. Men det kan godt være uoverskueligt selv at finde ud af præcist, hvordan det hele gøres mere energirigtigt. Derfor var det rart, at en fra Modstrøm kom ud til os.”

  Energivejlederen fik ændret vores vaner. ”Der kommer rigtig mange mennesker i staldene hver dag, og i dag bliver der talt med store bogstaver, hvis nogen skulle glemme at slukke lyset,” afslutter Lisbeth Petersen smilende.

Vores erhvervskunder deler ud af deres erfaringer med Modstrøm. Her er et uddrag af, hvad nogle af vores mere end 60.000 kunder fortæller

Bliv kontaktet og få et godt tilbud

Vil du høre mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug, så du sparer på din elregning samtidig med, at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig snarest muligt.”

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Din virksomhed kan spare med Modstrøm

Har du overvejet at investere i en energivenlig hverdag i din virksomhed? Er du interesseret i at få en lavere energiregning og tilbagebetale dine investeringer på kun 2-4 år?

Som kunde hos Modstrøm har du mulighed for at benytte dig af forskellige services, hvor kvalificerede energivejledere rådgiver om din virksomheds energiforbrug (belysning, el og varme) og dine muligheder for at spare på det.

Det er tilbud, som kun er målrettet vores kunder, hvor vi efter aftale kan rykke helt ud på din virksomhed. Vi kalder det energi i øjenhøjde, når vi lytter til dine behov, ønsker og økonomiske muligheder, før vi kommer med forslag til energiforbedringer i din virksomhed.

Start med en uforpligtende snak med en energivejleder. Modstrøms energivejledere er specialiserede i at gennemgå og optimere energiforbruget på virksomheder. 

Vi er uvildige som energiselskab og har ikke nogen egeninteresse i bestemte løsninger. 

Modstrøms interesse er den mest rentable og fornuftige løsning for din virksomhed.

 

Klimabutikken

I KlimabutikkenTM har vi har samlet en masse spændende produkter, som kan hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug og få en mere klimavenlig hverdag.

Klimabutikken er en klassisk webshop med en grøn profil på den måde, at alle produkter er særlig udvalgt, så de enten hjælper dig med at reducere, forstå eller flytte dit energiforbrug i en mere bæredygtig retning. Du finder blandt andet:

- En miljøvenlig ladcykel med elmotor

- DURACELL LED pærer til både store og små fatninger samt spots

- Et godt udvalg af LED lygter til den mørketid

- En solcelleoplader til eksempelvis mobil og ipad

- En effektiv robotplæneklipper fra GARDENA

Kig forbi KlimabutikkenTM og se, hvordan du nemt kan høste de lavthængende frugter og spare på energiregningen.  Tøv endelig ikke med at kontakte kundeservice, hvis du får brug for hjælp. God fornøjelse.

Spar på energien i din virksomhed

Mange virksomheder kan spare mellem 35-50 % af deres strømforbrug ved at ændre vaner, reducere stand-by strøm og tomgangsforbrug og ved at energioptimere. Her kommer nogle redskaber, som kan hjælpe virksomheder i gang.
 • Få en varmepumpe - og spar energi i din virksomhed

  Med udfasningen af PSO-afgiften er varmepumper blevet endnu mere attraktive. Det er en energieffektiv varmekilde, som giver dig et bedre indeklima og sparer penge på din varmeregning...


  Ud med dit fyr og ind med en varmepumpe
  Med en varmepumpe får du en energikilde, som er nem at regulere og indstille til netop den temperatur, du foretrækker. Samtidig er det billigere at opvarme rum med varmepumper end med fx olie og gas. Du bruger markant mindre energi til fordel for miljøet, og med udfasningen af PSO-afgiften er det blevet endnu billigere at opvarme og afkøle din virksomhed ved hjælp af varmeenergi.

  Radiator og aircondition i èt
  En varmepumpe har den klare fordel, at den både leverer rumopvarmning på en kold dag og kan fungere som aircondition på en varm sommerdag - fx på et stort værksted, i et kontorlandskab eller et butikslokale.

  Udnyt Modstrøm - vi rådgiver og installerer i din virksomhed
  Modstrøm kan hjælpe med at få installeret en luft til luft- eller en luft til vand-varmepumpe i din virksomhed. Men først rådgiver vi dig om det rigtige valg af type og størrelse, så du får den varmepumpe, som passer bedst til dine behov og ønsker.

 • Spar på dit strømforbrug med Modstrøms Datalogger

  I mange virksomheder er energiregninger nogle, der godkendes og betales pr. automatik. Alt for få ved, at de kan spare mange tusind kroner og kilowatttimer ved at få overblik over virksomhedens fulde energiforbrug...


  Effektiv energiovervågning i din virksomhed
  Har din virksomhed et stort tomgangsforbrug af strøm efter lukketid? Eller er du ikke helt klar over, hvor strømforbruget er størst? Så kan effektiv energiovervågning være løsningen for din virksomhed. Du kan spare på dit energiforbrug ved at montere Modstrøms Datalogger.

 • Lad Modstrøm ordne dit elarbejde

  Står du for et renoveringsprojekt i din bolig eller erhvervsejendom; skal du bygge om eller har du brug for kvalificeret hjælp til ændringer af dine faste elinstallationer?...


  Så få hjælp af en autoriseret elinstallatør eller elektriker fra Modstrøm. Modstrøm udfører alle former for elarbejde for både private og erhverv – og vi kan håndtere alt fra mindre opgaver til store projekter.

spotEl - markedets bedste pris

Hos Modstrøm følger din elpris altid markedets priser. Spotprisen på el svinger time for time - hele døgnet, året rundt. Når vi køber el billigt på elmarkedet Nord Pool, skal du som kunde selvfølgelig også have fordel af det.

Derfor afregnes du altid efter spotprisen. Det kalder vi spotEL™. Vi mener, at det er det eneste strømprodukt, hvor du har indflydelse på din elpris. For jo bedre du er til at bruge strøm, når prisen er lav, jo mindre betaler du for den. 

Eksempelvis er prisen typisk både lavest og mest klimavenlig om natten, fordi kraftværkerne producerer mindre på det tidspunkt, så strøm fra vind og vand udgør en langt større andel. Derfor kan du både spare penge og gøre noget for miljøet. Det er der både grøn fornuft og sund økonomi i.

Vi har samlet 3 servicepakker til vores erhvervskunder

 • Klimapakken

  Til virksomheder, der vil spare, have gratis strøm om natten og hjælpe klimaet.
  Mere info
 • Fordelspakken

  Til virksomheder, der vil spare på strømmen til gavn for klima og pengepung.
  Mere info
 • Prioritetspakken

  Til dig, der er interesseret i vores grundlæggende abonnement.
  Mere info

DanskVind fra Modstrøm Danmark A/S

Du kan købe certificeret dansk strøm fra Modstrøm med tillægget DanskVind til alle Modstrøms elprodukter. Med DanskVind køber Modstrøm oprindelsescertifikater fra danske vindmøller svarende til dit elforbrug.  Oprindelsescertifikaterne købes i overensstemmelse med Energinets retningslinjer, som er din garanti for, at den mængde strøm, du forbruger, svarer til produktionen fra en konkret dansk vindproduktion.

Hos Modstrøm går vi gerne et skridt videre sammen med dig, og med at tage det yderligere miljøhensyn. Med energivejledning og personlige anbefalinger finder vi sammen frem til, hvordan du kan reducere dit energiforbrug og udlede mindre CO2 til gavn for både klimaet og din pengepung.

Kontakt vores kundeservice på 82 100 200 eller kundeservice@modstroem.dk, hvis du ønsker at tilkøbe eller høre mere om DanskVind.

Få adgang til de mange fordele med Modstrøm allerede i dag

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.