Modstrøm lancerer ny webshop

En mørk vinter nærmer sig sin afslutning, og på søndag begynder sommertiden. Danmark åbner så småt op, og vi går på mange måder lysere tider i møde. 

Hos Modstrøm har vi glædet os til denne særlige uge. Vi har nemlig en fantastisk nyhed til jer - Vi har fået vores helt egen webshop, der er fyldt med produkter, der fremmer den grønne omstilling.

Duracell Belysning1

Grønne produkter til dig

I vores nye webshop finder du produkter, som understøtter vores tre veje til at handle på den grønne omstilling: Brug mindre energi, brug energien bedre og producer din egen energi.

Når foråret titter frem, bruger vi langt mere tid på altanen, terrassen og i haven. Derfor er det oftest også her, vi begynder at dekorere vores udendørsområder. I modstrøms nye webshop finder du produkter, som er velegnede til at pynte og skabe hyggelige oaser i netop dit udendørsområde. 

Skal du eksempelvis bruge ny belysning til haven, er lavspændingslys fra Duracell en super løsning. Fire havelamper og to havespots bruger kun 96 watt i døgnet, hvilket svarer til en omkostning på ca. kr. 0,21 i døgnet. Med en forventet levetid på 22 år, er det på alle måder et fordelagtigt og økonomisk bæredygtigt produkt. Se mere om produktet her.
I webshoppen finder du ligeledes flotte lyskæder, LED bånd i alverdens farver og livsstilsprodukter, der bidrager til en mere bæredygtig hverdag.

Vi håber, du finder vores produkter interessante, og at du vil tage godt imod vores webshop.