Solceller og solcelleanlæg til private og erhverv - Kilmavenlig energi

Modstrøm Solceller På Tag

Klar til solceller? Modstrøm vejleder og håndterer installeringen

Overvejer I at anskaffe grøn energi i form af et solcelleanlæg til jeres bolig? Den danske befolkning er blevet mere miljøbevidst, og det viser sig b.la. i valget af den type energikilde mange vælger at få installeret i hjemmet. En af de mest populære grønne energikilder er solceller.
I det følgende vil vi klæde dig ordentlig på til at træffe beslutningen om, hvorvidt et solcelleanlæg måske skal blive jeres nye energikilde.

Hos Modstrøm, hjælper vi både private og erhvervskunder med at få leveret, monteret og tilsluttet solceller. Vores løsning er simpel og kræver minimalt arbejde af dig. Der er intet der skal stå i vejen for, at du kan hoppe med på klimabølgen. 

Er du allerede klar til at få monteret et solcelleanlæg, kan du gennem nedenstående formular få vejledning om lige præcis din situation fra en af vores specialister på området. Når du har fulgt linket, vil en af vore specialister på området kontakte dig inden for kort tid.

Relevant viden om solceller

Hvordan virker solceller?
Hvor meget strøm producerer en solcelle?
Få tilskud til dit solcelleanlæg
Pris på solceller og solcelleanlæg

Hvis du har spørgsmål til os, så sidder vi altid klar på telefonen 8210 0200 eller på vores kundeservice mail kundeservice@modstroem.dk. Er du klar til at tilslutte dig kampen for et bedre klima sammen med resten af danskerne? 
Så udfyld formularen!

Bliv kontaktet og hør mere om solceller

Vil du høre mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med din grønne omstilling og reducere dit energiforbrug, så du sparer på din energiregning, samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Fornavn *
Efternavn *
Telefonnummer *