Energioptimering behøver ikke at være svært

Vi kan ikke redde hele verden, men vi kan starte med os selv. Hos Modstrøm er vi overbeviste om, at den grønne omstilling starter i det private hjem. Hvis vi alle gennemfører energiforbedringer, bruger mindre energi og generelt bruger energien bedre, kan vi gøre en forskel for vores planet.

Derfor stræber vi efter at gøre energiforbedringer så lettilgængelige som muligt for vores kunder. Vi forstår, at energiforbedringer i boligen kan virke uoverskueligt, og derfor er proceduren hos Modstrøm, at du som kunde bliver guidet gennem hvert trin, og at vi tager os af alt det praktiske.

Gør Energioptimering Nemt

Det hele starter med, at du indtaster dine oplysninger i Modstrøms Anbefaler. Herefter får du en oversigt over de anbefalede energiforbedringer, der med fordel kan implementeres i netop din bolig.

Med udgangspunkt i vores anbefalinger får du personlig rådgivning, hvor vores energivejledere kan skræddersy en løsning, der passer til dit behov og budget.

Når energiforbedringerne skal implementeres i din bolig, håndterer vi alt fra installation af anlæg til administration af eventuelle tilskudsordninger og finansieringsmuligheder.

Få Anbefalinger Til Energiforbedringer

Hvad kan Modstrøms Anbefaler

Modstrøms anbefaler tager udgangspunkt i de offentlige informationer, der er om netop din adresse. Ud fra de oplysninger kan vi se, hvilke energiforbedringer du med fordel kan implementere i netop din bolig.

Med udgangspunkt i de oplysninger viser vi dig, hvilke muligheder du har, når det kommer til solceller, varmekilde og ventilation.

Hvor kommer dataene fra

I Bygnings- og Boligregisteret (BBR) kan man finde oplysninger om alle bygninger og boliger i Danmark. Eksempelvis kan man se, hvor boligen ligger, hvor stor den er, hvor gammel den er, og hvilken varmekilde der benyttes. Bl.a. disse informationer bruger vi til at vurdere, hvilke energiforbedringer du med fordel kan implementere i netop din bolig.

Derudover bruger vi beregninger fra Energistyrelsens boligregister og PVGIS, som gør det muligt for os at vise dig, hvilke muligheder du har, når det kommer til solceller, varmekilde og ventilation.

Find frem til skræddersyede anbefalinger til din bolig.

Få et energibesøg i din bolig

Hos Modstrøm har du mulighed for at få besøg af en af vores energivejledere, som gennemgår din bolig med afsæt i dine behov og fokusområder.

Energivejlederen gennemgår alt fra ydervæggenes, gulvets og loftets isolering, dine hårde hvidevarer og dit vandforbrug til belysning og opvarmning.

Du vil efter besøget få tilsendt en energirapport med en oversigt over de problematikker, der er identificeret af energivejlederen, samt konkrete anbefalinger til udbedring.

Vi anbefaler, at du har dit årsforbrug på vand og varme klar, når energivejlederen kommer.

Få Et Energibesøg I Din Bolig

Der vil næsten altid være besparelser at hente – uanset boligtype. Typisk kan vi hjælpe vores privatkunder med en besparelse på brugsvand på op til 26 %.

Vores intelligente termostater kan hjælpe dig til en besparelse på varmeregningen helt op til 23 %.

Dertil ligger et stort besparelsespotentiale i at få efterisoleret og udbedret utætheder – er loftet fx uisoleret, vil der ligge en besparelse på hele 64 kWh/m2 pr. år.

Der vil også være mulighed for at reducere elregningen ved udskiftning til LED-belysning og ændret forbrugsadfærd.

Energiforbedringer I Boligen

Hos Modstrøm er det nemt at blive grøn

Når du er elkunde hos modstrøm, kan du rente- og gebyrfrit betale energioptimeringer over din elregning.