Om Modstrøm Danmark A/S

Modstrøm er Danmarks førende grønne energiselskab. Vores mission er at drive danskernes grønne energiomstilling ved at gøre det nemt, økonomisk bæredygtigt og fordelagtigt at omstille sig til grøn energi med klimavenlige og innovative produkter og services. 

Modstrøm vil bidrage til danskernes erkendelse af, at den grønne energiomstilling ikke kun handler om at købe strøm fra grønne energikilder, men om aktivt at gennemføre energiforbedringer i den enkelte husstand og virksomhed med alt fra LED pærer og digitale termostater til varmepumper, solcelleanlæg og ladestandere.

Vi viser vej og gør det nemt for private og virksomheder at handle på en grøn holdning. Vi giver dig overblik over dine muligheder, og vi er totalleverandør af hele din personlige grønne omstilling. 

Vi ved, at handling trumfer ord og aflad, og vi vil have dig til at tage stilling til dit energiforbrug. 

Det lille grønne skridt for den enkelte bidrager til det store grønne spring for os alle.

Shutterstock 1789036463 (1)

Fra irriterende telemarketing til purpose-drevet kommunikation

Af: Uffe Jørgensen Odde, 16. nov 2020 (Dansk Markedsføring)

Modstrøm skruer ned for irriterende telemarketing og op for purpose-drevet kommunikation.

Energiselskabet Modstrøm lægger med en større marketingsatsning an til at indtage en tydeligere position på energi-markedet. 

Selskabet vil være energibranchens grønne aktivist – og målet er, at Modstrøm i midten af 2021 skal have været i kontakt med 100.000 nye, potentielle kunder.

Austin Distel 97Hfvpynr1m Unsplash (1)

Modstroem.Dk CO2 Neutral Svg

Vores hjemmeside er CO2 neutral

Et website udleder CO2, fordi der skal strøm til at drive de servere, der hoster det. Som besøgende bruger du også strøm, når du er inde på de forskellige sider, og din CO2-udledning er en del af websitets samlede C02-udledning.

Med en IngenCO2 certificering kompenserer vi for den samlede CO2-udledning fra driften af modstroem.dk

Seneste nyt

19.01.2021
Opnå el-besparelser og grøn strøm med moderne IOT-enheder
Nyere teknologi til hjemmet er ikke blot tiltænkt en lettere og mere bekvem hverdag men kan i stigende grad bruges til optimering og reduktion af f.eks. el- og varmeforbrug.
11.01.2021
Med regeringens varmepumpe-tilskud får du grøn energi i hele hjemmet
I foråret 2020 meddelte regeringen, at danskerne kan se frem til en skrotningsordning til udskiftning af olie- og gasfyr med luft til vand varmepumper.
10.01.2021
Modstrøm til høring i Folketinget
Modstrøm med oplæg om, hvordan smart energi og energieffektivisering kan bidrage til grøn omstilling.
19.10.2020
Waterland investerer i grøn omstilling og køber Modstrøm
Waterland Private Equity køber det klimavenlige energiselskab Modstrøm Danmark A/S, som er den førende uafhængige leverandør af el og en væsentlig bidragyder til den grønne omstilling i Danmark.