Easygreenmodstrømbillede2

Vi samarbejder om at give dig den bedste oplevelse

Alt den strøm du ikke selv bruger efter du har ladet dit batteri op, kan du sælge og derigennem tjene endnu flere penge på dit solcelleanlæg.
EasyGreen er en del af Modstrøm, som kan klare både salg og køb af strøm for dig. Modstrøm sælger din overskudsstrøm til Nord Pool – den nordiske elbørs – til den aktuelle elpris, som selvfølgelig varierer fra time til time. El-priserne er som oftest højest om dagen og lavest om natten. Dette er en stor fordel for dig som solcelleejer, da produktionen på dit anlæg er højest om dagen. Derfor er salg af strøm fra solceller en god måde at tjene ekstra penge på dit solcelleanlæg. Få samlet det hele et sted, og tilmeld dig som både elkunde og producent af strøm hos Modstrøm. 

Det får du:

Forbrug og produktion afregnes til timepris

El-priserne er som oftest højest om dagen og lavest om natten. Dette er en stor fordel for dig som solcelleejer, da produktionen på dit anlæg er højest om dagen. Derfor er salg af strøm fra solceller en god måde at tjene ekstra penge på dit solcelleanlæg.

Spotpris

Elpriserne er variable og følger markedsprisen, som kan ses på Nord Pool. Modstrøm tager 12,5 øre/kWh i tillæg til spotprisen + 10 kr. i abonnement

Ingen binding

Der er ingen binding på din aftale med Modstrøm, og du kan derfor til hver en tid stoppe aftalen med en måneds opsigelse. 

Én samlet faktura

Når du bliver elkunde og producent af strøm hos Modstrøm, modtager du kun én enkelt faktura. Det gør det langt nemmere at holde styr på dit forbrug og egenproduktion. 

Grøn Spareaftale Klima

Du får som kunde en Grøn Spareaftale, der indeholder en masse fordele såsom en sparegaranti, personlig energirapport, energitjek, rabat i webshoppen, samlerabat og meget mere. Grøn Spareaftale Klima koster kun 29 kr. om måneden.

Egenproduktion spotpris

Modtrøm tager et tillæg til timeprisen på egenproduktion 5 øre/kWh + 10 kr abonnement

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår det, når du sælger din overskydende strøm til Modstrøm?
Hvordan afregner vi salget af din strøm?
Hvilken afregningsgruppe tilhører du?