Ventilation

Luften i de rum, hvor vi opholder os har stor betydning for vores trivsel og velvære. Et godt og sundt indeklima med frisk luft påvirker os positivt. Vi føler os bedre tilpas og får større overskud.

Ventilation og varmegenvinding i boligen giver dig et friskt pust i hjemmet med godt og sundt indeklima samt besparelser på varmeregningen.

  1. Godt for indeklimaet i boligen
  2. Du genbruger varmen i boligen
  3. Ren luft uden varmetab
Ventilation

Mere end 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med projektering og montering af ventilationssystemer til private boliger. Med omkring 100 installationer om året er vi en af de største leverandører på markedet. Det gør os til en af de mest efterspurgte leverandører indenfor boligventilation.

Lindab autoriseret partner

Modstrøm er autoriseret Lindab partner på Sjælland, og du kan læse mere om dette her.

Behageligt Indeklima

Gør det selv

I Gør-Det-Selv-pakken står vi for projekteringen af dit anlæg. Når vi har analyseret dit hus, og dine behov, projekterer og tegner vi dit anlæg, så du ikke skal tænke på den del af opgaven. Montage af anlægget står du til gengæld selv for, og du kan gå i gang så snart vi har leveret materialerne. Efterfølgende kommer vi ud og gennemgår anlægget, starter op og indregulerer det, således at der er balance mellem den udsugede luft og den indblæste luft. Læs mere her.

Medbyg

I medbygger-pakken står vi for projekteringen af dit anlæg. Når vi har analyseret dit hus og dine behov, projekterer vi dit anlæg, så du ikke skal tænke på den del af opgaven. Montage af anlægget er et samarbejde mellem dig og vores montører, hvor du hjælper montøren med montagen. Montøren starter anlægget op og indregulerer det, således at der er balance mellem den udsugede luft og den indblæste luft. Ring mig op

Totalbyg

I total-pakken står vi for det hele, lige fra projekteringen til aflevering af anlægget. Du skal blot glæde dig til at få forbedret dit indeklima. Et totalbyg projekt tager typisk 3-4 dage, afhængig af projektets størrelse. Ring mig op.

Produktuafhængighed

Vi er produktuafhængige og sælger blandt andet mærker som:

Hvis du ønsker mere information om ventilationsløsninger, har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så kontakt Modstrøm på telefon 82 100 220 eller mail ventilation@modstroem.dk.

Bliv kontaktet og hør mere om ventilation i boligen

Telefonnummer *
Postnr. *