Guide: Luft til vand varmepumpe

Spar på varmen uden at få kolde fødder – med en luft til vand-varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en billig, effektiv og energibesparende varmekilde, der omdanner luften udendørs til varmt vand indendørs. Det giver besparelser på varmeregningen, forkorter fyringssæsonen og er godt for miljøet.

En moderne luft til vand varmepumpe kan bruges til gulvvarme, radiatorer og helt almindeligt brugsvand.

Hvis det ikke er muligt at installere en luft til vand varmepumpe i din bolig, kan du i stedet undersøge muligheden for at få en luft til luft varmepumpe.

Når du køber en varmepumpe i dag, kan du også få et energisparetilskud, hvilket giver dig en besparelse på 8.000,- til 10.000,- kr. om året. Monteringen af selve pumpen er også dækket af håndværkerfradraget. Du sparer derfor en masse penge på at installere en ny luft til vand varmepumpe, og du kan endda betale den i rater over din elregning.

Det kalder vi sund økonomi og grøn fornuft.

Luft Til Vand (1)

Vil du høre mere om fordelene ved en luft til vand-varmepumpe?

Vil du gerne have en dybdegående gennemgang af dine muligheder for at installere en varmepumpe, og spare penge på varmeregningen?
Udfyld blot formularen herunder, så kontakter vi dig med en uforpligtende dialog, hvor vi finder den bedste løsning på dit behov.

Relevant viden om luft til vand varmepumper

Hvorfor vælge en luft til vand-varmepumpe?
Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?
Hvor skal min luft til vand varmepumpe placeres?

Få hjælp af Modstrøm – vi rådgiver og installerer i din bolig

Modstrøms dygtige energivejledere gennemgår gerne din bolig og energirapport, så du får en varmepumpe, der passer godt til din boligs type og størrelse. Og vi hjælper også gerne med at få pumpen installeret.

Telefonnummer *
Adresse *
Adresse *