Varmepumper

Både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper er miljøvenlige opvarmningskilder, og hos Modstrøm rådgiver vi om begge. Vi vejleder dig i, hvad der passer til lige netop din bolig med afsæt i dine behov, og vi leverer og installerer selvfølgelig også.

Begge type varmepumper er:

 1. Miljøvenlig opvarmning
 2. Billige opvarmningskilder
 3. Passer til alle huse
 4. Lydsvage
Luft Til Vand Varmepumpe I En Bolig (1)

Spar op til 40.000 kr. om året

Se om en varmepumpe kan betale sig for dig.

Et tilbud inkluderer:

 1. Varmepumpe & Installation
 2. Varmepumpe & Installation
 3. Service
 4. Service
 5. Afkobling af dit gamle fyr
 6. Afkobling af dit gamle fyr
Adresse
Varmepumpe Tilbud 6
Varmepumpe Tilbud 6

Luft til luft varmepumpe

Fordele

 1. Billig opvarmningskilde
 2. Forbedrer dit indeklima
 3. Nem at installere
 4. Fungerer både som supplerende opvarmningskilde og aircondition

Luft til vand varmepumpe

Fordele

 1. Kan spare op til 60 % på varmeregningen
 2. Miljøvenlig og lydsvag opvarmningskilde
 3. Erstatter gas-, olie- og pillefyr

Bliv kontaktet og hør mere om varmepumper

Få en uforpligtende samtale om dit behov for en varmepumpe, og hør samtidig, hvordan du kan spare penge på din varmeregning og komme i gang med din grønne omstilling.

Telefonnummer *
Adresse *
Adresse *

Hvad er forskellen på en luft til luft og en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand varmepumper bruges til at opvarme vand, til opvarmning af boligen og til at producere varmt brugsvand. En luft til vand varmepumpe fungerer derved som en primær varmekilde.

Luft til luft varmepumper opvarmer eller køler indeluften direkte og fungerer kan både fungerer som primær og supplerende varmekilde samt som aircondition.

Reduceret elafgift

Da varmepumper kører på el fremfor gas eller olie, kan du i perioder (afhængigt af staten) få reduceret elafgift, hvis du er ejer af sådan en.

Hvis din bolig eller dit sommerhus opfylder BBR’s betingelser for elopvarmede boliger, kan du få reduceret din elafgift med 95,38 øre inkl. moms pr. kWh for den del af dit forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år.

Præcis hvor meget strøm en varmepumpe bruger, afhænger af flere faktorer, herunder varmepumpens effektivitet, størrelse, opvarmningsbehov og klimatiske forhold.

Ifølge Bolius vil en luft til vand varmepumpe bruge 5.746 kWh på at opvarme et parcelhus på 130 m2, og en luft til luft varmepumpe vil bruge 3.202 kWh på at bidrage til opvarmningen af parcelhuset.

Reduceret Elafgift

Kombiner varmepumpe med solceller

Man kan kombinere sin varmepumpe med solceller og derved opnå en mere bæredygtig og energieffektiv opvarmningsløsning.

Solceller kan generere elektricitet fra solens energi til husstanden, og således kan man blive selvforsynende. Elektriciteten, som solcelleanlægget har genereret, kan bruges til at drive varmepumpen, og således behøver man ikke trække strøm fra det konventionelle elnet.

Solceller kan også bruges til at opvarme vand direkte. Dette kan være relevant, hvis din varmepumpe bruger vandbaserede systemer såsom gulvvarme eller radiatorsystemer.

Producér Egen Strøm Til Din Luft Til Vand Varmepumpe

Vølund varmepumpe

I 2023 indgik Modstrøm samarbejde med Vølund, og derfor er Vølunds luft til vand varmepumpe nu en del af Modstrøms sortiment. Denne varmepumpe er en af Danmarks bedste varmepumper, da den er skræddersyet til det danske klima.

Vølunds varmepumpe er produceret i norden, den har en meget lang levetid, og som kunde er der mulighed for support døgnet rundt gennem Vølund.

Vølund Luft Til Vand Varmepumpe I En Bolig

Aircondition

En luft til luft varmepumpe er ikke kun en effektiv opvarmningsløsning, den kan også fungere som aircondition. Dette alsidige system gør det muligt at skabe det ideelle indeklima året rundt.

Om sommeren arbejder varmepumpen i modsat retning og trækker varmen ud af indeluften, hvilket skaber en kølende effekt i det rum, varmepumpen er placeret i.

Denne dobbeltfunktion gør luft til luft varmepumper til et økonomisk og energieffektivt valg for dem, der ønsker optimal komfort uanset vejret.

Brug En Luft Til Luft Varmepumpe Som Airconditon

Service på varmepumpe

Når du investerer i en luft til vand varmepumpe, skal den ifølge den pågældende lovgivning til et eftersyn én gang om året. Dette gør sig også gældende for en luft til luft varmepumpe, hvis den indeholder mere end et kilo kølemiddel.

Hos Modstrøm bliver dette eftersyn foretaget af en af vores autoriserede installatører, og eftersynet har til formål at sikre, at du får det fulde udbytte ud af din varmepumpe.

Et årligt eftersyn sikrer vedligeholdelse, at din varmepumpe fungerer optimalt, og at du får det fulde udbytte ud af den. Tegner du en serviceaftale med Modstrøm, er der mange fordele at hente:

  • Det er lovpligtigt, at du får lavet et årligt serviceeftersyn.
  • Du får en grundig gennemgang af din komplette installation
  • Du kan føle dig tryg i forhold til driftsstabilitet – også i de kolde måneder.
  • Du sikrer dig korrekt indregulering, højere effektivitet og et lavere energiforbrug.
  • Du forlænger din varmepumpes levetid.
  • Du får rabat på reservedele og arbejdstimer.
VE godkendt

Hos Modstrøm er flere af vores medarbejdere VE-godkendte eksperter.

Det betyder, at vores team er certificeret inden for vedvarende energi og opfylder de højeste standarder for bæredygtighed.

Vores VE-godkendte medarbejdere har ekspertisen til at rådgive dig om, hvordan du bedst kan optimere dit energiforbrug ved at integrere vedvarende energiløsninger som eksempelvis varmepumper.

Modstrøm Er VE Godkendt Til Varmepumper
Modstrøm ISO certificeret 2021 i Energioptimering og Leverance