Luft til vand varmepumpe

 1. Miljøvenlig og billig opvarmningskilde
 2. Energieffektiv varme
 3. Lydsvag varmekilde
 4. Modstrøm er VE-godkendt montør
 5. Modstrøm er totalleverandør
luft til vand varmepumpe

Spar op til 40.000 kr. om året

Se om en varmepumpe kan betale sig for dig.

Et tilbud inkluderer:

 1. Varmepumpe & Installation
 2. Varmepumpe & Installation
 3. Service
 4. Service
 5. Afkobling af dit gamle fyr
 6. Afkobling af dit gamle fyr
Adresse
Varmepumpe Tilbud 6
Varmepumpe Tilbud 6

Bliv kontaktet, og hør mere om luft til vand varmepumper

Få en uforpligtende samtale om dit behov for en luft til vand varmepumpe, og hør samtidig, hvordan du kan spare penge på din varmeregning og komme i gang med din grønne omstilling.
Bliv kontaktet, og få et tilbud på en luft til vand varmepumpe.

Telefonnummer *
Adresse *
Adresse *

Hvad er en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe består af to dele – en indedel og en udedel. Delene spiller sammen, så den varme luft udenfor omdannes til varmt vand til dine radiatorer, din gulvvarme eller dit brusebad.

En luft til vand varmepumpe giver dig store besparelser på varmeregningen og begrænser CO2-udslippet, da den bruger strøm fremfor gas eller olie. Derfor er varmepumpen et rigtig godt alternativ til et gammeldags olie- eller gasfyr.

Luft Til Vand Varmepumpde Indedel Og Udedelen

Skal man f.eks. opvarme et parcelhus på 130 m2, vil en luft til vand varmepumpe bruge ca. 5.746 kWh, hvilket koster ca. 11.025 kr. Til sammenligning vil et gasfyr bruge ca. 1.654 m3 på at opvarme huset, hvilket vil koste omkring 18.164 kr. Et oliefyr vil bruge 2.073 l, og prisen vil her lyde på 28.661 kr. Der er altså store økonomiske besparelser at hente ved at udskifte sin gamle varmekilde med en luft til vand varmepumpe.

En lavere energiregning er ikke den eneste fordel ved en luft til vand varmepumpe. Varmepumpen er som nævnt langt mere miljøvenlig end andre varmekilder, den er lydsvag, sikker i drift, fylder ikke meget, og så er en varmepumpe en totalløsning til varmekilden i dit hjem.

Tal Med En Energivejleder Om Luft Til Vand Varmepumper

Hvad koster en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en løsning, hvor du får en effektiv og energibesparende varmekilde, der sænker din varmeregning og din udledning af CO2.

Den vejledende pris på en luft til vand varmepumpe starter fra 120.000 kr., inkl. vejledning, montage og installation, men der er mange faktorer, der spiller ind på prisen for en luft til vand varmepumpe inkl. montering.

Luft til vand varmepumpens pris afhænger af bl.a. model, energimærke, størrelse og design, og om vi skal bortskaffe din tidligere varmekilde.

Når du investerer i en luft til vand varmepumpe fra Modstrøm, får du altid et tilbud med estimeret tilbagebetalingstid og overblik over, hvor mange kWh og hvor meget CO2 du kommer til at spare miljøet for.

Luft til vand varmepumpe modeller

Hos Modstrøm forhandler vi luft til vand varmepumper fra Fujitsu og Vølund. Hvilken luft til vand varmepumpe der er bedst, kommer an på dit individuelle behov og budget.

Fujitsu Luft Til Vand Varmepumpe (2)

Fujitsu luft til vand varmepumper

Modstrøm forhandler fire forskellige typer af luft til vand varmepumper fra Fujitsu. Den største forskel på dem er størrelsen, hvilket betyder, at uanset størrelsen på dit hus, findes en luft til vand varmepumpe fra Fujitsu, der passer til netop din bolig.

Fælles for alle modellerne er, at de har en behagelig lyd, der ikke generer dig i hverdagen. Luft til vand varmepumperne fra Fujitsu er fyldt med al den nyeste teknologi og holder i mange år. Derudover kan du koble luft til vand varmepumpen direkte på dit eksisterende varme- og vandsystem.

Fujitsu benytter en unik teknologi, som sikrer perfekt drift sammen med gulvvarme og/eller radiatorer. Luft til vand varmepumpen performer forskelligt, alt efter om du har gulvvarme eller radiatorer.

Bruger du varmepumpen til gulvvarme er energimærket A+++, og til radiatorer er energimærket A++.

Du kan følge med og ændre indstillinger for din luft til vand varmepumpe fra Fujitsu direkte fra din telefon, uanset hvor du befinder dig, via et lille plug-in modul, som tilsluttes husets internet og appen SIEMENS Home Control IC.

Prisen på en luft til vand varmepumpe fra Fujitsu starter fra 120.000 kr. inkl. montage. Disse modeller er altså et fornuftigt valg, hvis du skal investere i en luft til vand varmepumpe, og den er et billigere alternativ til vores modeller fra Vølund.

  • Billig luft til vand varmepumpe
  • Behagelig lyd, som ikke generer i hverdagen
  • Smart app til indstillinger
Vølunde Luft Til Vand Varmepumpe

Vølund luft til vand varmepumpr

Hos Modstrøm forhandler vi tre serier af luft til vand varmepumper fra Vølund, som også kommer i forskellige størrelser. Det betyder, at uanset størrelsen på dit hus, findes en luft til vand varmepumpe fra Vølund, der passer til netop din bolig.

Fælles for Vølunds varmepumper er, at de alle er produceret i norden, de er udviklet til det danske klima og er effektive helt ned til 25 graders frost.

Derudover er Vølunds varmepumper nemme at installere og har et meget lavt lydniveau, så du bliver ikke generet af larm fra luft til vand varmepumpen i hverdagen.

Når du investerer i en luft til vand varmepumpe fra Vølund, får du NIBE Uplink med i købet. Det er et yderst brugervenligt system, der giver dig mulighed for at styre og overvåge din varmepumpe via. din smartphone, tablet eller computer, og hvis du oplever problemer, har du som kunde mulighed for support døgnet rundt gennem Vølund.

Vølunds luft til vand varmepumper er så energieffektive, at de leverer hele fem gange så meget energi, som de bruger. Det betyder, at du får mere varme for mindre.

Forskellen på de tre serier af varmepumper som Modstrøm forhandler, er deres energimærke, som ligger på hhv. A++ og A+++.

Prisen på en luft til vand varmepumpe fra Vølund starter fra 140.000 kr. inkl. montage.

  • Udviklet til det danske klima
  • Produceret i norden
  • Lavt lydniveau
  • Kontrol via smartphone, tablet og computer
  • Leverer 5 gange så meget energi, som den bruger

Betal varmepumpen i rente- og gebyrfrie rater

Det skal være nemt at komme i gang med en bæredygtig bolig, og hos Modstrøm mener vi, at alle har ret til grøn omstilling.

Derfor kan du hos os betale alle energioptimeringsprojekter rente- og gebyrfrit over din elregning. Det eneste det kræver, er, at du samtidig er elkunde hos os.

Bliv kunde i dag og del betalingen af bæredygtige energioptimeringsprojekter op i overskuelige mindre bider over elregningen. 

Gebyr Og Rentefri Betaling

Reduceret elafgift

Da en luft til vand varmepumpe kører på el, kan du få reduceret elafgift.

Hvis din bolig eller dit sommerhus opfylder BBR’s betingelser for elopvarmede boliger, kan du få reduceret din elafgift med 95,38 øre inkl. moms pr. kWh for den del af dit forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år.

Reduceret Elafgift

Modstrøm er totalleverandør

Investerer du i en luft til vand varmepumpe fra Modstrøm, er vi mere end bare en leverandør – vi er din partner gennem hele processen. Fra det øjeblik du beslutter dig for at spare på din varmeregning, til varmepumpen er installeret og i fuld drift, er vi med dig hvert skridt på vejen.

I forbindelse med dit køb får du besøg af en af vores energivejledere, som gennemgår din bolig. Mens vi er i gang, tjekker vi også din isolering. Når vi har fundet den løsning, der passer bedst til dig, fremsender vi et tilbud med en estimeret tilbagebetalingstid. Vi giver dig samtidig overblik over, hvor mange kWh og hvor meget CO2 du sparer miljøet for. En luft til vand varmepumpe er for mange en større investering, og derfor hjælper vi dig ved at tilbyde betaling i rater over elregningen til 0 % i rente.

Professionel rådgivning: Vores eksperter står klar til at vejlede dig i valget af den ideelle luft til vand varmepumpe. Vi tilpasser løsningen, så den passer til dit behov og dit budget.

Nem levering og hurtig installation: Vi leverer, monterer og installerer din nye varmepumpe, så du ikke skal bekymre dig om tekniske detaljer.

Serviceeftersyn: Hos Modstrøm tilbyder vi eftersyn og service af din varmepumpe, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Investering i en varmepumpe

En familie fra Biersted på to voksne og to børn skal investere i ny varmekilde, da det gamle gasfyr efter 25 år har givet op.

De overvejer at investere i et nyt gasfyr til 36.000 kr., men efter grundige overvejelser ender de med at investere i en tre gange så dyr luft til vand varmepumpe.

Det gør de, fordi det kun vil tage varmepumpen en smule længere tid at tjene sig selv hjem end gasfyret, og efterfølgende vil varmepumpen give den klart billigste varmeregning i en lang årrække.

Varmepumpen har nu ansvaret for at sikre varmt vand i hanerne og en behagelig rumtemperatur på husets 185 kvadratmeter.

Familien i Biersted har hidtil haft en årlig varmeregning op 19.600 kr. Havde de investeret i et nyt gasfyr, som arbejder mere effektivt end det gamle, havde dette kunne bringe regningen ned til 15.700 kr. Men varmepumpen var et godt valg med en beregnet udgift på 8.125 kr. Det giver familien luft til at afdrage investeringen.

Investering I En Varmepumpe

Luft til vand varmepumpe tilskud

Du kan hos Energistyrelsen søge om økonomisk tilskud til forskellige energiforbedringer i hjemmet. Eksempelvis er varmepumpepuljen en tilskudsordning til dig, der drømmer om at udskifte din varmekilde med en varmepumpe. Du skal leve op til fem krav, hvis du vil søge tilskud til en varmepumpe:

  • Dit hus skal være en helårsbolig, og du skal stå som ejer af det.
  • Dit hus opvarmes med oliefyr, gasfyr, elvarme eller biokedel (f.eks. træpillefyr).
  • Dit hus må ikke ligge i et område, hvor der er fjernvarme eller planlagt fjernvarme.
  • Du må ikke allerede være i gang med at skifte til en varmepumpe.
  • Du ønsker en luft til vand varmepumpe eller en væske til vand varmepumpe.

Der åbnes for ansøgninger igen til foråret i 2024.

VE godkendt

Hos Modstrøm er flere af vores medarbejdere VE-godkendte eksperter.

Det betyder, at vores team er certificeret inden for vedvarende energi og opfylder de højeste standarder for bæredygtighed.

Vores VE-godkendte medarbejdere har ekspertisen til at rådgive dig om, hvordan du bedst kan optimere dit energiforbrug ved at integrere vedvarende energiløsninger som eksempelvis varmepumper.

Når der igen åbnes for ansøgninger, kan du få tilskud til installationen af din varmepumpe, såfremt denne udføres af en VE-godkendt installatør.

Modstrøm Er VE Godkendt Til Varmepumper
Serviceaftale på luft til vand varmepumpe

Som totalleverandør af din luft til vand varmepumpe tilbyder vi også eftersyn og service.

Når du investerer i en luft til vand varmepumpe skal den ifølge den pågældende lovgivning til et eftersyn én gang om året. Dette eftersyn bliver foretaget af en af vores autoriserede installatører, som har til formål at sikre, at du får det fulde udbytte ud af din varmepumpe. Derfor skal du ikke selv ud og lede efter en autoriseret installatør.

Et årligt eftersyn sikrer vedligeholdelse, at din varmepumpe fungerer optimalt, og at du får det fulde udbytte ud af den.

Tegner du en serviceaftale med Modstrøm, er der mange fordele at hente:

  • Det er lovpligtigt, at du får lavet et årligt serviceeftersyn.
  • Du får en grundig gennemgang af din komplette installation.
  • Du kan føle dig tryg i forhold til driftsstabilitet – også i de kolde måneder.
  • Du sikrer dig korrekt indregulering, højere effektivitet og et lavere energiforbrug.
  • Du forlænger din varmepumpes levetid.
  • Du får rabat på reservedele og arbejdstimer.
Hvornår er det bedst at skifte til en luft til vand varmepumpe?

Hos Modstrøm anbefaler vi, at du får din luft til vand varmepumpe installeret i foråret eller om sommeren. Årsagen til dette er, at man ofte står uden varme i en til to dage, når man skal udskifte sin varmekilde.

Vores energivejleder sidder klar til at rådgive og svare på dine spørgsmål vedr. varmepumper.

Hvornår Er Det Bedst At Skifte Til Luft Til Vand Varmepumpe