Service på varmepumpe

 1. Lovpligtigt
 2. Optimal ydeevne
 3. Forlænger varmepumpens levetid
Serviceaftale På Varmepumpe

Lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumpen

Hvis du er indehaver af en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, er det en god idé at overveje at tegne en serviceaftale hos Modstrøm, så du kan forlænge din varmepumpes levetid og sikre dig optimal ydeevne.

Ifølge loven skal service af en luft til vand varmepumpe foretages én gang årligt, og det samme gælder en luft til luft varmepumpe, hvis den indeholder mere end et kilo kølemiddel.

Det årlige serviceeftersyn, som er en del af Modstrøms serviceaftale, sikrer vedligeholdelse, at din varmepumpe fungerer optimalt, og at du får det fulde udbytte ud af den.

Lovpligtigt Serviceeftersyn Af Varmepumpen

Hør mere om en serviceaftale på din varmepumpe

Få en uforpligtende samtale om dit behov for en serviceaftale på din varmepumpe, og hør samtidig, hvordan du kan spare penge på din varmeregning og komme i gang med din grønne omstilling.

Vælg den eller de serviceaftaler, du vil høre mere om.

Telefonnummer *

Fordele ved en serviceaftale på din luft til vand varmepumpe

  • Det er lovpligtigt, at du får lavet et årligt serviceeftersyn.
  • Du får en grundig gennemgang af din komplette installation.
  • Du kan føle dig tryg i forhold til driftsstabilitet – også i de kolde måneder.
  • Du sikrer dig korrekt indregulering, højere effektivitet og et lavere energiforbrug.
  • Du forlænger din varmepumpes levetid.
  • Du får fordelagtige rabatter på reservedele, reparationer, udkald og arbejdstimer.
  • Du har fri adgang til assistance og vejledning.
Luft Til Vand Varmepumpe I En Bolig (1)

Fordele ved en serviceaftale på din luft til luft varmepumpe

  • Det er lovpligtigt, at du får lavet et årligt serviceeftersyn, hvis din varmepumpe indeholder mere end et kilo kølemiddel.
  • Du får en grundig gennemgang af din komplette installation.
  • Du kan føle dig tryg i forhold til driftsstabilitet – også i de kolde måneder.
  • Du sikrer dig korrekt indregulering, højere effektivitet og et lavere energiforbrug.
  • Du forlænger din varmepumpes levetid.
  • Du får fordelagtige rabatter på reservedele, reparationer, udkald og arbejdstimer.
  • Du har fri adgang til assistance og vejledning.
Bedre Indeklima Med En Luft Til Luft Varmepumpe

Hvad er en varmepumpe serviceaftale

Som totalleverandør af din luft til luft eller luft til vand varmepumpe tilbyder vi også eftersyn og service.

Med en serviceaftale fra Modstrøm har du adgang til ovenstående fordele, og du kan året rundt være tryg ved, at dit anlæg fungerer, som det skal.

Et årligt eftersyn er en del af din serviceaftale, og det foretages af en af vores autoriserede teknikere, og derfor skal du altså ikke selv ud og lede efter en autoriseret tekniker.

Modstrøm Ve Godkendt Til Varmepumper

Serviceaftale på luft til luft varmepumpe

Det er flere gode grunde til at tegne en serviceaftale på sin luft til luft varmepumpe. Det er ikke et lovkrav at få ydet service på sin luft til luft varmepumpe, hvis ikke den indeholder mere end et kilo kølemiddel. Dog er det stadig en god idé at få service på sin luft til luft varmepumpe årligt for at sikre sig, at anlægget ikke er utæt og i det hele taget fungerer optimalt. Via din serviceaftale kan du desuden føle dig tryg og sikre dig korrekt indregulering, højere effektivitet og et lavere energiforbrug.

Modstrøms serviceaftale dækker bl.a. et årligt serviceeftersyn og udføres for at sikre, at din varmepumpe vil fungere optimalt i mange år. Når du har en serviceaftale på din luft til luft varmepumpe, kan du også altid få assistance og vejledning fra vores VE-godkendte medarbejdere, hvis det bliver nødvendigt, ligesom du får fordelagtige rabatter på reservedele, udkald og eventuelle reparationer.

Serviceaftale på luft til vand varmepumpe

Ved serviceeftersyn af din luft til luft varmepumpe bliver hele anlægget set igennem, og serviceteknikeren fra Modstrøm sikrer sig, at anlægget er indstillet således, at det bruger mindst muligt energi, så du sparer så meget som muligt.

Derudover sikrer serviceteknikeren sig, at din luft til luft varmepumpe ikke har nogle former for utætheder. Samtidig tjekkes hhv. komfort varme og komfort køl. Komfort varme og køl dækker over kontrol af kølemiddeltilstand, afrimningsfunktioner, termostater, overhedning på termoventil, synlige tæringer og eftervarmeflade.

Yderligere indgår afprøvning af sikkerhedsfunktioner og kontrol og rensning af fordamperflade, kondensvandsbakke og afløb i servicetjekket.

Din luft til luft varmepumpe bliver altså tjekket på alle leder og kanter, så vi er helt sikre på, at den fungerer optimalt.

Hvad koster en serviceaftale til varmepumper?

Luft til luft varmepumpe

Servcieaftale

92 - 117 kr.* pr. md.

*En serviceaftale på en luft til luft varmepumpe kan betales pr. måned og koster mellem 92 kr. og 117 kr., alt efter om du tegner en serviceaftale på 12, 24 eller 36 måneder.

Luft til vand varmepumpe

Servcieaftale

200 - 225 kr* pr. md.

*En serviceaftale på en luft til vand varmepumpe kan betales pr. måned og koster mellem 200 kr. og 225 kr., alt efter om du tegner en serviceaftale på 12, 24 eller 36 måneder.