Luft til luft varmepumpe

 1. Billig og miljøvenlig opvarmningskilde
 2. Kan spare dig for op til to måneders varmeforbrug
 3. Bedre indeklima
 4. Kan fungere som aircondition
 5. Modstrøm er VE-godkendt montør
Luft Til Luft Varmepumpe

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er en billig og miljøvenlig supplerende opvarmningskilde. En luft til luft varmepumpe kører på strøm, og det er derfor en god ide at have en god elaftale.

En luft til luft varmepumpe genbruger og udnytter varmen i udeluften til at opvarme din bolig og består af to dele - en indedel og en udedel. Denne type varmepumpe er, ligesom en luft til vand varmepumpe, en miljøvenlig varmekilde og har mange fordele.

Først og fremmest kan en investering i en luft til luft varmepumpe gavne dig økonomisk, idet den kan give dig en markant lavere varmeregning. Derudover sparer du miljøet for CO2 udslip, da det er en miljørigtig varmekilde. Ydermere er det en yderst effektiv varmekilde, da den producerer op til fire gange så meget varmeenergi, som den forbruger.

En luft til luft varmepumpe er mindre end en luft til vand varmepumpe, og derfor kan den karakteriseres som en lille varmepumpe, der ikke fylder meget hjemme i stuen. Størrelsen på din varmepumpe kan også afhænge af, hvilket mærke du vælger.

Luft til luft varmepumpe modeller

Hos Modstrøm forhandler vi luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi, General og Gree.

Luft til luft varmepumper fra Panasonic

Der findes flere forskellige modeller fra Panasonic. Vi har dem eksempelvis i multisplitløsninger, hvor man har flere indedele på den samme udedel. Panasonic laver generelt gode solide varmepumper med høj ydelse og et højt energimærke (A+++) til en fordelagtig pris.

Luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi

Varmepumpen fra Mitsubishi kommer også i flere forskellige modeller. Vores mest solgte model er HERO, som findes i to størrelser. En HERO har ligesom Panasonic en høj ydelse og et energimærke på A+++. Mitsubishi HERO luft til luft varmepumpen kommer i flere flotte designs og er den mest støjsvage varmepumpe, vi har. Denne varmepumpe er derfor også lidt dyrere end de andre.

Luft til luft varmepumpe fra General

Varmpumpen fra General er et billigere alternativ til de to ovennævnte brands. Dette skyldes bl.a., at den ikke har et lige så godt energimærke. General ligger på A+ eller A++.

Luft til luft varmepumpe fra Gree

Gree varmepumpen er en lille varmepumpe, og det er den mindste, vi har i vores sortiment. Den egner sig bedst ud til garagen eller til mindre rum. Gree varmepumpen er også den billigste i forhold til de andre varmepumper i vores sortiment.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe genbruger og udnytter varmen i udeluften til at opvarme din bolig. Den består af to dele - en der skal sidde indenfor, og en der skal sidde udenfor.

Hos Modstrøm forhandler vi som nævnt luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi, General og Gree.

Varmepumperne fra Panasonic og Mitsubishi har den højeste ydelse og det bedste energimærke.

Søger du en meget støjsvag varmepumpe, skal du overveje at investere i HERO modellen fra Mitsubishi.

Hvordan Virker En Luft Til Luft Varmepumpe (1)
Bliv kontaktet, og hør mere om luft til luft varmepumper

Få en uforpligtende samtale om dit behov for en luft til luft varmepumpe, og hør samtidig, hvordan du kan spare penge på din varmeregning og komme i gang med din grønne omstilling.

Telefonnummer *

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er en løsning, hvor du får en billig, effektiv og energibesparende varmekilde, der sænker din varmeregning. Derudover forkorter denne type varmepumpe fyringssæsonen og forbedrer dit indeklima.

Den vejledende pris på en luft til luft varmepumpe ligger fra 12.495 kr. og op til 38.995 kr., inkl. vejledning, montage og installation.

Prisen på en luft til luft varmepumpe afhænger af bl.a. model, energimærke, størrelse og design, og om vi skal bortskaffe din tidligere varmekilde.

Snak med energivejleder og find ud af, hvilken varmepumpe passer til dit behov.

Spar op til to måneders varmeforbrug med en luft til luft varmepumpe

Med en luft til luft varmepumpe kan du spare op til to måneders varmeforbrug. Varmepumpen giver nemlig ekstra varme på de kolde dage, så du kan spare på boligens centralvarmeanlæg.

Når du har fået installeret din supplerende varmekilde, kan du tænde for varmen en måned senere i efteråret, og du kan slukke en måned tidligere til foråret.

Hør mere om luft til luft varmepumper hos vores energivejledere.

Spar På Varmeregningen Med En Luft Til Luft Varmepumpe 1.1

Mulighed for gebyr- og rentefri betaling over elregningen

Det skal være nemt at komme i gang, og hos Modstrøm mener vi, at alle har ret til grøn omstilling. Derfor kan du hos os betale alle energioptimeringsprojekter rente- og gebyrfrit over din elregning. Det eneste det kræver, er, at du samtidig er elkunde hos os.

På knappen nedenfor kan du finde den elaftale der passer bedst til netop dit hjem.

Gebyr Og Rentefri Betaling

Bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er som nævnt et energibesparende supplement til din boligs nuværende varmekilde, og foruden en lavere varmeregning kommer du også til at opnå et langt bedre indeklima i din bolig. Varmepumpen sørger nemlig for en god cirkulation af luft og varme og bidrager generelt til et godt indeklima.

En luft til luft varmepumpe sørger for, at du undgår fugtig og indelukket luft i dit hjem, da den også affugter i mindre grad, ligesom den via et specielt filter filtrerer pollen, bakterier/vira, lugt og støv fra.

Bedre Indeklima Med En Luft Til Luft Varmepumpe

Processen - Vi er med dig hele vejen

Investerer du i en luft til luft varmepumpe fra Modstrøm, er vi mere end bare en leverandør – vi er din partner gennem hele processen. Fra det øjeblik du beslutter dig for at forbedre dit indeklima og spare på din varmeregning til varmepumpen er installeret og i fuld drift, er vi med dig hvert skridt på vejen.

  • Professionel rådgivning
   Vores eksperter står klar til at vejlede dig i valget af den ideelle luft til luft varmepumpe. Vi tilpasser løsningen, så den passer til dit behov og dit budget.
  • Nem levering og hurtig installation
   Vi leverer, monterer og installerer din nye varmepumpe, så du ikke skal bekymre dig om tekniske detaljer.
  • Serviceeftersyn
   Hos Modstrøm tilbyder vi også eftersyn og service af din varmepumpe, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Læs mere om serviceaftalen her.

Hvilken luft til luft varmepumpe er bedst

Når det skal bestemmes, hvilken varmepumpe der er bedst, kommer det meget an på dit behov og dit budget. Som tidligere nævnt forhandler vi hos Modstrøm luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi, General og Gree. Hvert mærke har sine fordele.

Luft til luft varmepumpen fra Panasonic har et højt energimærke, og den fås i multisplitløsninger, hvilket er relevant, hvis du skal have opvarmet et større område.

Mitsubishi HERO luft til luft varmepumpen kommer i flere flotte designs, så du kan finde en, der passer ind i netop dit hjem, derudover har den et højt energimærke og er støjsvag. Vægter du design højt og er meget lydfølsom, er denne varmepumpe bedst for dig.

Hvilken Luft Til Luft Varmepumpe Er Bedst

Luft til luft varmepumpen fra General er et billigere alternativ til de to ovenstående, så hvis du leder efter en god varmepumpe til en lav pris, er denne varmepumpe den bedste for dig.

Skal du have varmet et lille område op, såsom et mindre rum eller en garage, er varmepumpen fra Gree den bedste for dig.

Hvad Er En Luft Til Luft Varmepumpe (1)

Hvor/hvornår bruger man en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe egner sig bedst til at opvarme mindre boliger, garager eller fritidsboliger, såsom sommerhuse eller kolonihavehuse. Du kan bruge din luft til luft varmepumpe året rundt. Om vinteren er den din supplerende varmekilde, og om sommeren kan den fungere som aircondition. Således kan din luft til luft varmepumpe opretholde komforten i dit hjem året rundt.

Hvor kan man have en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe egner sig som nævnt bedst til at opvarme mindre rum, såsom sommerhuse, garager, mindre boliger, kælder- og loftrum m.v. Nedenfor har vi samlet nogle oplagte steder at placere en luft til luft varmepumpe.

Værksted eller hobbyrum: Hvis din garage bruges som et værksted eller hobbyrum, kan en varmepumpe bidrage til at opretholde en behagelig temperatur.

Sommerhus: En varmepumpe i et sommerhus kan sikre, at du har behagelige temperaturer, når du opholder dig der, uanset om det er sommer eller vinter.

Her Kan Man Have En Luft Til Luft Varmepumpe

Opbevaring: Hvis du bruger garagen til opbevaring af genstande, der kan påvirkes af temperaturændringer, kan en varmepumpe hjælpe med at opretholde et mere konstant klima og beskytte genstandene.

Fritidsrum: Hvis garagen bruges som et fritidsrum, hvor personer i husstanden tilbringer tid, kan en varmepumpe forbedre komforten og gøre rummet mere anvendeligt året rundt.

Bilopbevaring: Hvis du ønsker at opretholde en mere stabil temperatur for biler eller andre køretøjer i garagen, kan en varmepumpe hjælpe med at undgå ekstreme temperaturudsving.

Kælder eller loft: Disse områder kan have tendens til at have varierende temperaturer. En varmepumpe kan bidrage til at regulere temperaturen og skabe et mere behageligt miljø.

Luft Til Luft Varmepumpe I Garage
En luft til luft varmepumpe kan fungere som aircondition

En luft til luft varmepumpe er ikke kun en effektiv opvarmningsløsning, den kan også fungere som aircondition. Dette alsidige system gør det muligt at skabe det ideelle indeklima året rundt.

Om sommeren arbejder varmepumpen i modsat retning og trækker varmen ud af indeluften, hvilket skaber en kølende effekt i det rum, varmepumpen er placeret i. Denne dobbeltfunktion gør luft til luft varmepumper til et økonomisk og energieffektivt valg for dem, der ønsker optimal komfort uanset vejret.

En Luft Til Luft Varmepumpe Som Aircondition
Serviceaftale på luft til luft varmepumpe

Vi kan også hjælpe med et lovpligtigt årligt servicetjek.

Som totalleverandør af din luft til luft varmepumpe tilbyder vi også eftersyn og service.

Når du investerer i en luft til luft varmepumpe skal den ifølge den pågældende lovgivning til et eftersyn én gang om året, hvis den indeholder mere end et kilo kølemiddel.

Dette eftersyn bliver foretaget af en af vores autoriserede installatører, som har til formål at sikre, at du får det fulde udbytte ud af din varmepumpe. Derfor skal du ikke selv ud og lede efter en autoriseret installatør. Et årligt eftersyn sikrer vedligeholdelse, at din varmepumpe fungerer optimalt, og at du får det fulde udbytte ud af den.

Luft Til Luft Varmepumpe Serviceaftale
VE godkendt

Hos Modstrøm er flere af vores medarbejdere VE-godkendte eksperter.

Det betyder, at vores team er certificeret inden for vedvarende energi og opfylder de højeste standarder for bæredygtighed.

Vores VE-godkendte medarbejdere har ekspertisen til at rådgive dig om, hvordan du bedst kan optimere dit energiforbrug ved at integrere vedvarende energiløsninger som eksempelvis varmepumper.

Modstrøm Er VE Godkendt Til Varmepumper