Fordelspakken

Energiforbrug er en grundlæggende forudsætning for virksomheders virke. Vi er klar til at hjælpe dig med at bruge din strøm med øje for både din pengepung og for miljøet. I Fordelspakken får du særlige produkter og fordele:

  • Mulighed for gratis strøm om natten ved tilkøb af EL-aflæser.
  • Gratis energirådgivning.
  • Rabatter og fordele i KlimabutikkenTM

  • Modstrøms Fordelskort med rabatter hos samarbejdspartnere.

Desuden betaler du altid den billigste el-pris, spotELTM, ligesom du får du adgang til alle Modstrøms øvrige services og kundefordele, blandt andet: månedlig fakturering af dit elforbrug, adgang til ´Min side´, tilbagekald fra kundeservice, så du slipper for ventetider. Du vil også modtage en velkomstpakke.

Dog skal du vælge Klimapakken, hvis du ønsker et årligt energitjek med en af Modstrøms energivejledere, opkøb af CO2-kvoter svarende til dit årsforbrug samt EL-aflæser til gratis strøm om natten inkluderet i abonnementet.

De særlige fordele i Fordelspakken

TILKØB AF MODSTRØMS EL-AFLÆSER

Med Fordelspakken har du mulighed for at tilkøbe vores EL-aflæser, så du døgnet rundt bliver afregnet efter dit faktiske forbrug og derfor altid betaler markedets laveste priser på el. EL-aflæseren koster kun 999 kr., og den giver også adgang til at få gratis strøm om natten.

MULIGHED FOR GRATIS STRØM OM NATTEN

Hvis du tilkøber vores EL-aflæser, vil din strømpris fast være 0 øre pr. kWh på den el, du forbruger mellem kl 24 og 6 om morgenen. Bruger du mere end 15.000 kWh om året, vil de sidste kWh, som forbruges mellem 24 og 6, blive afregnet efter den gældende spot-pris på el. 

 

Produkter i Klima- & Fordelspakken

RABAT I KLIMABUTIKKENTM Vores webshop er fyldt med energivenlige produkter: Vi giver 5 % loyalitetsrabat på alle køb, og rabatten øges med 5% for hvert år, du er kunde (op til 15%). Fri fragt for alle dine køb. Løbende tilbud og kampagner.

FORDELSKORT MED RABAT HOS SAMARBEJDSPARTNERE Du får Modstrøms fordelskort, som giver dig rabat hos en lang række af vores samarbejdspartnere.

TILBUD OM ENERGISCREENING AF DIN BOLIG Vi tilbyder energiscreening af din virksomhed med henblik på at finde sparemuligheder. Det kan være telefonisk, men vores kompetente energivejledere kommer også gerne helt ud til dig, hvis din virksomhed hører til de mere energitunge.

GRØN TIME MED PERSONLIG OPFØLGNING Råd og vejledning ifm. energiforbedringer fra vores energivejledere.

MODSTRØM KLARER GEBYRET, NÅR DU BETALER VIA PBS ELLER MED KREDITKORT.

PÅ ”MIN SIDE” KAN DU SAMMENLIGNE DIT ENERGIFORBRUG MED ANDRE TILSVARENDE VIRKSOMHEDER.