Fordelspakken

Energiforbrug er en grundlæggende forudsætning for virksomheders virke. Vi er klar til at hjælpe dig med at bruge din strøm med øje for både din pengepung og for miljøet. I Fordelspakken får du særlige produkter og fordele:

  • Gratis energirådgivning.
  • Rabatter og fordele i KlimabutikkenTM

  • Modstrøms Fordelskort med rabatter hos samarbejdspartnere.

Desuden betaler du altid den billigste el-pris, spotELTM, ligesom du får du adgang til alle Modstrøms øvrige services og kundefordele, blandt andet: månedlig fakturering af dit elforbrug, adgang til ´Min side´, tilbagekald fra kundeservice, så du slipper for ventetider. Du vil også modtage en velkomstpakke.

Dog skal du vælge Klimapakken, hvis du ønsker et årligt energitjek med en af Modstrøms energivejledere, opkøb af CO2-kvoter svarende til dit årsforbrug samt EL-aflæser til gratis strøm om natten inkluderet i abonnementet.

Produkter i Klima- & Fordelspakken

RABAT I KLIMABUTIKKENTM Vores webshop er fyldt med energivenlige produkter: Vi giver 5 % loyalitetsrabat på alle køb, og rabatten øges med 5% for hvert år, du er kunde (op til 15%). Fri fragt for alle dine køb. Løbende tilbud og kampagner.

FORDELSKORT MED RABAT HOS SAMARBEJDSPARTNERE Du får Modstrøms fordelskort, som giver dig rabat hos en lang række af vores samarbejdspartnere.

TILBUD OM ENERGISCREENING AF DIN BOLIG Vi tilbyder energiscreening af din virksomhed med henblik på at finde sparemuligheder. Det kan være telefonisk, men vores kompetente energivejledere kommer også gerne helt ud til dig, hvis din virksomhed hører til de mere energitunge.

GRØN TIME MED PERSONLIG OPFØLGNING Råd og vejledning ifm. energiforbedringer fra vores energivejledere.

MODSTRØM KLARER GEBYRET, NÅR DU BETALER VIA PBS ELLER MED KREDITKORT.

PÅ ”MIN SIDE” KAN DU SAMMENLIGNE DIT ENERGIFORBRUG MED ANDRE TILSVARENDE VIRKSOMHEDER.