Få en variabel prisaftale hos Modstrøm

Med en variabel prisaftale, kan du drage fordel af strømprisens udsving, og spare penge på elregningen. Du kan herunder se priserne for den seneste måned.

Vest for storebælt

1,47 kr. pr/kWh (ekskl. moms)
 1. Variabel pris

Prisen er beregnet på baggrund af seneste måneds gennemsnitspris (inkl. afgifter tariffer og Modstrøms omkostninger)

Se prisdetaljer her

Øst for storebælt

1,53 kr. pr/kWh (ekskl. moms)
 1. Variabel pris

Prisen er beregnet på baggrund af seneste måneds gennemsnitspris (inkl. afgifter tariffer og Modstrøms omkostninger)

Se prisdetaljer her

Nye omstillere starter her!

Hos Modstrøm hjælper vi vores kunder med at reducere deres energiforbrug, ligesom vi tilbyder fordelagtige elaftaler. Dette resulterer i, at du som kunde får en lavere energiregning og samtidig bidrager til den grønne omstilling. Vælger du at tegne både en elaftale og en spareaftale, opnår du vores fordelagtige samlerabat.

Klima Premium

99 kr. pr md (med Modstrøm samlerabat)
 1. 100% Rabat på avancen på strøm 20 timer i døgnet*
 2. Sparegaranti på energioptimeringsprojekter
 3. Gratis møde om energirådgivning
 4. Rente og gebyrfrie lån til energiprojekter
 5. Rabat i webshop
 6. Styring af elforbrug med true-app
 7. Gratis PBS

Klima Plus

29 kr. pr md (med Modstrøm samlerabat)
 1. Styring af elforbrug med True App
 2. Sparegaranti på energioptimeringsprojekter
 3. Gratis møde om energirådgivning
 4. Rente- og gebyrfri ratebetaling ved energioptimering
 5. Intet PBS-gebyr
 6. Løbende anbefalinger om energiforbedringer
 7. Løbende rådgivning om energiforbedringer

Brug for hjælp?

Har du svært ved at finde ud af, hvilke fordele der passer til dine behov?

Lad vores kompetente energivejledere guide dig!

Ring til os på 82 100 200, eller bliv ringet op på et tidspunkt, der passer dig.

100% rabat på avancen på strøm, 20 timer i døgnet

Som Klima Premium kunde får du 100 % rabat på Modstrøms avance fra kl. 00:00-17:00 og igen fra kl. 21:00-00:00.

I kogespidsen tillægger Modstrøm, i timerne mellem 17 og 21, en præmie svarende til en faktor 1,67 på Modstrøms avance. Det betyder, at du får strømmen uden for kogespidsen fra kl. 17:00 til kl. 21:00 til indkøbspris. Således betaler du kun Modstrøms indkøbspris på Nord Pool Spot, tillagt handels- og balanceringsomkostninger.

100% rabat på avancen på strøm, 20 timer i døgnet

Hos Modstrøm kan du vælge at få strøm til indkøbspris 20 timer i døgnet. Vi vil gerne gøre det økonomisk rentabelt at flytte så stor en del af elforbruget fra kogespidsen kl. 17-21, hvor Modstrøm pålægger et tillæg til spotprisen. Fra kl. 17-21 er der høj efterspørgsel efter energi, og det kan mærkes på strømprisen og energikilden. I de timer hvor der er lav efterspørgsel kommer strømmen primært fra vedvarende energi og er langt mere skånsom over for klimaet. Der er lavest efterspørgsel om natten fra kl. 00-06.

Der er mange penge at spare, hvis du ønsker en grønnere virksomhed. Hvis du for eksempel flytter 2 % af dit forbrug fra kogespidsen, sparer du op til kr. 100/måned.*

*(Beregnet på baggrund af en gennemsnitlig erhvervskunde (med ca. 30 % forbrug i spidsbelastningsperioden) i Radiusområde med 15.000 kWh årligt, gennemsnitsprisen for december 2022 samt nye tariffer).

Pexels Sebastian Sørensen 731082 (2)

Styring af el-forbrug
True App

True Energy giver dig mulighed for at få overblik over strømpriserne, så du kan bruge din strøm, når prisen er lavest og strømmen er mest klimavenlig.
True Energys app kan ligeledes anvendes til at styre specifikke SmartHome produkter og til at oplade udvalgte elbiler.
Appen er en innovativ løsning, der giver vores kunder mulighed for at tænke grønnere og tage del i den grønne omstilling.

 

True
Intet betalingsgebyr

Vil du gerne undgå at betale for at betale dine regninger?

Med Klima Plus eller Klima Premium, dækker Modstrøm dit betalingsgebyr på din elregning.

Rente- og gebyrfri afbetaling på energiprojekter

Når du investerer i et energioptimeringsprojekt, har du mulighed for at afbetale din investering rente- og gebyrfrit over din elregning.

Modstrøms Kundeklub

Når du bliver en del af Modstrøms kundeklub, kan du glæde dig til rabatter på fitness, restaurantbesøg, rejser, tøj, maling og meget mere.

I samarbejde med Visma Logbuy får du et fordelskort, som du i langt de  fleste tilfælde blot skal vise for at få rabat. Du kan også vælge at shoppe online med. Det kan du gøre direkte i app’en, Visma Logbuy, eller ved at indtaste en rabatkode ved dit online køb. Nemt, enkelt og sikkert.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i kundeklubben.

Woman Holding Card While Operating Silver Laptop 919436

Sparegaranti

Vores solide produkter og kvalificerede energivejledere gør, at vi kan tilbyde dig en Sparegaranti. Vi er ganske enkelt
sikre på, at din virksomhed opnår en besparelse på elforbruget, når du påbegynder et energioptimeringsprojekt hos Modstrøm.

Pexels Tima Miroshnichenko 6694533

Rabat på energitjek

Få rabat på et komplet energitjek. Her gennemgår en energivejleder alle aspekter af dit energiforbrug, hvilket resulterer i, at du får fuldt overblik over, hvilke energioptimeringsprojekter der kan betale sig at udføre i netop din ejendom.

Adgang til energiberegning/energirapport

Få adgang til din egen personlige energirapport, som du modtager fra en af vores kompetente energivejledere. På den måde får du det fulde overblik over de anbefalede energioptimeringsprojekter.

Grøn omstillings energitjek online

Få et gratis online energitjek, der hjælper dig med at reducere vand, varme og elforbrug i din bolig.

Rabat ved køb i
Modstrøms webshop

I Modstrøms webshop kan du købe produkter, som understøtter vores filosofi om at nedbringe dit og alle vores kunders elforbrug. I vores webshop finder du alt lige fra de fineste lyskæder til udendørs havebelysning til LED-bånd i mange forskellige farver. Du kan finde masser af livsstilsprodukter, der kører på både lavspænding, solceller og genopladelige batterier. Som kunde hos Modstrøm får du altid fri fragt, når du bestiller produkter fra webshoppen.

Pexels Dids 1616472

Det kan sommetider være svært at finde rundt i den grønne jungle. Hvilke restauranter har fokus på madspild? Hvilket tøj er fremstillet bæredygtigt? Hvilke skønhedsprodukter kan du med god samvittighed komme på din hud? Hvilke grønne aktiviteter findes der? Hvordan kan du gøre din bolig grønnere? Hvordan spiser du mere klimavenligt?

Heldigvis er Modstrøm langt mere end et energiselskab, vi er også din grønne sparringspartner, der hjælper dig med at blive grønnere på flere forskellige måder.

Grøn Livsstil

Andre produkter

Modstrøm Grundprodukt

Elpriserne er variable og angivet inkl. moms. Priserne for Klima Premium er beregnet ud fra en gennemsnitspris med gratis strøm om natten. Prisen kan derfor variere alt efter hvornår på dagen strømmen forbruges.

Priserne kan variere afhængigt af forbrugskurve samt pris på den valgte grønne spareaftale. Abonnementspris på 10 kr. pr.  måned til dækning af netadministrationsopkrævninger

For øvrige priser og gebyrer, klik her.

Priser fra netselskaber der ikke følger DE Standardgebyrer samt priser på nettariffer og afgifter hos de forskellige netselskaber, klik her.

Generel deklaration, se her