Nye omstillere starter her!

Hos Modstrøm hjælper vi vores kunder med at reducere deres energiforbrug, ligesom vi tilbyder fordelagtige elaftaler. Dette resulterer i, at du som kunde får en lavere energiregning og samtidig bidrager til den grønne omstilling. Vælger du at tegne både en elaftale og en spareaftale, opnår du vores fordelagtige samlerabat.

Klima Premium

99 kr. pr md (med Modstrøm samlerabat)
 1. Rabat ved køb i Klimabutikken
 2. Tilbud om energitjek i virksomheden
 3. Sparegaranti
 4. Rente- og gebyrfrie lån til energiprojekter
 5. Intet PBS-gebyr
 6. Styring af el-forbrug (Billig/Grøn) True App
 7. Gratis strøm om natten*

Klima Plus

39 kr. pr md (med Modstrøm samlerabat)
 1. Rabat ved køb i Klimabutikken
 2. Tilbud om energitjek i virksomheden
 3. Sparegaranti
 4. Rente- og gebyrfrie lån til energiprojekter
 5. Intet PBS-gebyr

Brug for hjælp?

Har du svært ved at finde ud af, hvilke fordele der passer til dine behov?

Lad vores kompetente energivejledere guide dig!

Ring til os på 82 100 200, eller bliv ringet op på et tidspunkt, der passer dig.

Betingelser for gratis strøm om natten

Som Klima Premium kunde, modtager kunden gratis strøm om natten i tidsrummet 00:00 – 06:00 (Herefter Gratis strøm tidsrummet). Kunden bliver således opkrævet 0 kr. pr. kWh i nævnte tidsrum.

Kunden betaler fortsat transportbetaling, abonnementer, skatter og afgifter i Gratis strøm tidsrummet.

Dog er der et prisloft, således at gratis strøm om natten maksimalt kompenseres med op til gennemsnitligt 85 øre inkl. moms pr. kWh forbrugt pr. måned. Såfremt Modstrøms salgspris på Modstrøms grundprodukt overstiger 85 øre pr. kWh inkl. moms, vil kunden blive opkrævet differencen mellem salgsprisens på grundproduktet og prisloftet på 85 øre inkl. moms pr. kWh.

Gratis strøm om natten er begrænset til et årsforbrug på 15.000 kWh, lineært fordelt over 12 måneder, således at der ikke gives gratis strøm for et samlet forbrug over 1250 kWh pr. måned. 

Pexels Sebastian Sørensen 731082 (2)

Gratis strøm natten

Hos Modstrøm kan du vælge at få gratis strøm om natten. Vi vil gerne gøre det økonomisk rentabelt at flytte så stor en del af elforbruget fra om dagen til om natten. Det vil vi, fordi den strøm vi bruger om natten, primært kommer fra vedvarende energi og dermed er langt mere skånsom overfor klimaet.

Det danske elmarked er indrettet således, at vi altid bruger den grønne strøm fra vedvarende energikilder først. Det betyder, at der er masser af grøn strøm i ledningerne om natten. Den kan vi bruge uden at belaste klimaet.

Gratis strøm om natten kan i høj grad betale sig, hvis du har produkter, der bruger meget strøm døgnet rundt, eller hvis du har mulighed for at flytte noget af dit forbrug til nattetimerne. Dette kan eksempelvis lade sig gøre, hvis du har timer på dine hårde hvidevarer.

True

Styring af el-forbrug
True App

True Energy giver dig mulighed for at få overblik over strømpriserne, så du kan bruge din strøm, når prisen er lavest og strømmen er mest klimavenlig.
True Energys app kan ligeledes anvendes til at styre specifikke SmartHome produkter og til at oplade udvalgte elbiler.
Appen er en innovativ løsning, der giver vores kunder mulighed for at tænke grønnere og tage del i den grønne omstilling.

 

Intet betalingsgebyr

Vil du gerne undgå at betale for at betale dine regninger?

Med Klima Plus eller Klima Premium, dækker Modstrøm dit betalingsgebyr på din elregning.

Rente- og gebyrfrie lån til energiprojekter

Når du investerer i et energioptimeringsprojekt, har du mulighed for at afbetale din investering rente- og gebyrfrit over din elregning.

Woman Holding Card While Operating Silver Laptop 919436

Fordelskort

Fordelskortet fra Visma LogBuy giver dig rabatter på fitness, restaurantbesøg, rejser, tøj, maling og meget mere.

Handler du lokalt, skal du i langt de fleste tilfælde blot vise dit Visma LogBuy-kort for at få rabat. Du kan også vælge at shoppe online med Visma LogBuy. Det kan du gøre direkte i app’en, eller ved at indtaste en rabatkode ved dit online køb. Nemt, enkelt og sikkert.

Pexels Tima Miroshnichenko 6694533

Sparegaranti

Vores solide produkter og kvalificerede energivejledere gør, at vi kan tilbyde dig en Sparegaranti. Vi er ganske enkelt
sikre på, at din virksomhed opnår en besparelse på elforbruget, når du påbegynder et energioptimeringsprojekt hos Modstrøm.

Få mere med Modstrøm

Rabat på energitjek

Få rabat på et komplet energitjek. Her gennemgår en energivejleder alle aspekter af dit energiforbrug, hvilket resulterer i, at du får fuldt overblik over, hvilke energioptimeringsprojekter der kan betale sig at udføre i netop din ejendom.

Adgang til energiberegning/energirapport

Få adgang til din egen personlige energirapport, som du modtager fra en af vores kompetente energivejledere. På den måde får du det fulde overblik over de anbefalede energioptimeringsprojekter.

Grøn omstillings energitjek online

Få et gratis online energitjek, der hjælper dig med at reducere vand, varme og elforbrug i din bolig.

Pexels Dids 1616472

Rabat ved køb i
Modstrøms webshop

I Modstrøms webshop kan du købe produkter, som understøtter vores filosofi om at nedbringe dit og alle vores kunders elforbrug. I vores webshop finder du alt lige fra de fineste lyskæder til udendørs havebelysning til LED-bånd i mange forskellige farver. Du kan finde masser af livsstilsprodukter, der kører på både lavspænding, solceller og genopladelige batterier. Som kunde hos Modstrøm får du altid fri fragt, når du bestiller produkter fra webshoppen.

Grøn Livsstil

Det kan sommetider være svært at finde rundt i den grønne jungle. Hvilke restauranter har fokus på madspild? Hvilket tøj er fremstillet bæredygtigt? Hvilke skønhedsprodukter kan du med god samvittighed komme på din hud? Hvilke grønne aktiviteter findes der? Hvordan kan du gøre din bolig grønnere? Hvordan spiser du mere klimavenligt?

Heldigvis er Modstrøm langt mere end et energiselskab, vi er også din grønne sparringspartner, der hjælper dig med at blive grønnere på flere forskellige måder.

Andre produkter

Modstrøm Grundprodukt

Elpriserne er variable og angivet inkl. moms. Priserne for Klima Premium er beregnet ud fra en gennemsnitspris med gratis strøm om natten. Prisen kan derfor variere alt efter hvornår på dagen strømmen forbruges.

Priserne kan variere afhængigt af forbrugskurve samt pris på den valgte grønne spareaftale. Abonnementspris på 10 kr. pr.  måned til dækning af netadministrationsopkrævninger

For øvrige priser og gebyrer, klik her.

Priser fra netselskaber der ikke følger DE Standardgebyrer samt priser på nettariffer og afgifter hos de forskellige netselskaber, klik her.

Generel deklaration, se her