Ladeboks

Oplad elbilen derhjemme med din egen ladeboks fra Modstrøm.

 1. Du ejer ladeboksen
 2. Intelligent opladning via app
 3. Vi sørger for opsætningen
 4. Refusion via din elregning (94,62 øre/kWh)
Ladeboks Modstrøm

Hvad koster en ladeboks fra Modstrøm?

Køber du en ladeboks til din elbil gennem Modstrøm, koster den kun 4.999 kr. (inkl. installation), hvis du samtidig er elkunde.

Som elkunde hos Modstrøm kan du også vælge at betale ladeboksen hver måned helt rente- og gebyrfrit over din elregning. Således koster ladeboksen dig kun 75 kr. om måneden i 60 måneder.

Kampagne!
Ladeboks med elaftale
4.999 kr. inkl. installation
  • Du ejer ladeboksen
  • Refusion via elregning (94,62 øre/kWh)
  • Serviceaftale (49 kr/md)
  • Fri service
Mulighed for ratebetaling via elregning
75 kr./md i 60 mdr.
Ladeboks uden elaftale
9.975 kr.
  • Du ejer ladeboksen
  • Charge Amps Halo Ladeboks
  • Montering og installering
Billeder af ladeboksen

Vi klarer montagen af ladeboksen

Vi leverer, installerer og monterer din ladeboks og sørger for, at alt virker, som det skal. Derudover nedtager vi din gamle ladeboks, hvis du har en i forvejen. Montagen tager kun omkring fire timer.

 1. 1
  Bestilling af ladeboks
 2. 2
  Levering & Installation
 3. 3
  Vi sikrer, at den virker
Kort om ladeboksen
  • Fremstillet af genanvendt aluminium
  • Kommer med 7,5 meter fast kabel
  • Justerbar opladning
  • Kan oplade op til 70 km pr. time (11 kWh)
  • Fugtsikker og fungerer i temperaturer ned til -30 grader
  • Kan tilsluttes wi-fi og nemt styres gennem appen
  • Nem at anvende i mørke med god LED-belysning
  • Understøtter brugen af af RFID-nøgler
Modstrøms Ladeboks Tilsluttet Elbil

Få refusion af elafgiften til din elbil

Du ved måske allerede, at vi betaler elafgifter til staten, når vi bruger strøm derhjemme. Elafgiften er lovmæssigt bestemt, og en afgift alle betaler i Danmark. For at støtte grønnere alternativer er det dog muligt at få refusion af elafgiften til elbiler og plug-in hybrider. Det betyder i praksis, at du kan få refunderet 94,625 øre pr. kWh strøm, som du bruger til at oplade din elbil derhjemme.

Hvis du f.eks. bruger ca. 400 kWh på at oplade din elbil om måneden, vil du få refusion svarende til ca. 378 kr. om måneden, og således vil din årlige besparelse lyde på 4542 kr. i elafgiftsrefusion.

Du får elafgiftsrefusion automatisk, når du har en serviceaftale på din ladeboks fra Modstrøm. Refusionen sker hver måned, så du kommer løbende til at mærke besparelsen.

Du skal være opmærksom på, at det desværre kun er muligt at få refusion af din elafgift én gang. Hvis du har elvarme, varmepumpe eller solceller i forvejen, er refusion altså ikke en mulighed. Refusion af elafgiften til din elbil gælder desuden kun, når du oplader med din egen private ladeboks derhjemme. 

Når du køber en ladeboks fra Modstrøm, ejer du den, og det er derfor muligt at få refusion, såfremt du ikke allerede får det gennem solceller, elvarme eller en varmepumpe.

Bestil en ladeboks

Styr ladeboksen fra din smartphone

Du kan nemt styre, overvåge og kontrollere din ladeboks direkte fra din smartphone via Charge Amps appen, som giver dig adgang til en lang række fordele:

  • Fjernstyring
   Via appen kan du starte, stoppe og planlægge opladningen af din elbil, uanset hvor du befinder dig.
  • Overvågning
   Appen giver dig mulighed for at overvåge opladningen og strømforbruget.
  • Adgangskontrol
   Du kan via appen administrere brugerrettigheder og autorisere adgang til ladeboksen.
Ladeboks App Charge Amps

Derudover har du i din elaftale adgang til appen, True Energy.
Det er en app, der primært fokuserer på at give dig indsigt i dit energiforbrug og giver dig mulighed for at styre opladningen af din elbil i overensstemmelse med dit forbrugsmønster og elmarkedets priser.

Du kan eksempelvis vælge at indstille din ladeboks til at oplade din elbil, når strømmen er billigst eller mest miljøvenlig.

Ved at bruge begge apps kan du opnå en mere omfattende kontrol og styring af din elbilopladning.

Har du spørgsmål? Få hjælp af en energivejleder.

Spar Strøm På Ladeboksen Med True Appen

Premium aftalen passer perfekt til dig med elbil

Hos Modstrøm har vi lavet en elaftale kaldet Premium, som er skræddersyet til dig, der er indehaver af en elbil eller generelt har et højt strømforbrug.

Med Premium får du strømmen til indkøbspris 20 timer i døgnet, og du får derved 100 % rabat på vores avance i timerne uden for kogespidsen (kl. 17-21). Således kan du oplade din elbil 20 timer i døgnet til ren indkøbspris.

Vi anbefaler, at du oplader elbilen i nattetimerne fra kl. 00:00-06:00, hvor strømprisen er lavest, og strømmen primært kommer fra vedvarende energikilder.

Bliv kunde med Premium aftalen

Modstrøm Premium Elaftale

Ladeboksens specifikationer

Modstrøms ladebokse er fremstillet af genanvendt aluminium og har et 7,5 meter fast kabel. Ladeboksen har justerbar opladning og kan oplade op til 70 km pr. time, så du hurtigt kan komme videre. Ladeboksen oplader med 11 kWh. Derudover er den fugtsikker og fungerer i temperaturer helt ned til -30 grader. Ladeboksen kan tilsluttes wi-fi, og du kan styre ladningen via appen. Den har desuden LED-belysning, der giver belysning og retningsanvisning i mørke.

Ladeboksen er designet til at blive monteret på en fast og stabil overflade, såsom en murstensmur, en betonvæg eller et metalstativ. Når vi monterer din ladeboks, sikrer vi os, at monteringsstedet er designet til at bære vægten af ladeboksen og giver tilstrækkelig stabilitet.

Modstrøms ladebokse understøtter brugen af RFID-nøgler eller ladebrikker til adgangskontrol og autorisering af opladning. Du skal altså bruge nøglen eller brikken for at starte opladningen, og derved behøver du ikke at bekymre dig om, at andre bruger din ladeboks.

Se video om Modstrøms ladeboks

Serviceaftale på ladeboks

Når du har Modstrøms serviceaftale på din ladeboks, yder vi på abonnementsbasis løbende kundeservice og teknisk service, der skal sikre en god drift og vedligeholdelse af Ladeboksen.

Eksempelvis hjælper vi dig, hvis du oplever driftsstop eller funktionsfejl, vi fjernovervåger ladeboksen, og vi sørger for opdatering af ladeboksens software.

Derudover er elafgiftsrefusionen en del af serviceaftalen. Serviceaftalen koster 49 kr. om måneden.

Serviceaftale På Modstrøm Ladeboks

Hør mere om Modstrøms ladeboks

Få svar på dine spørgsmål og bliv klogere på Modstrøms ladeboks i samtale med en af vores energivejledere. Du kan også bestille ladeboksen uden en elaftale hos energivejlederen samt en serviceaftale på ladeboksen.

Fornavn *
Efternavn *
Adresse
Adresse
Telefonnummer *
Modstrøm ISO certificeret 2021 i Energioptimering og Leverance