International Forbrugerdag

Det er international forbrugerdag!

Det betyder bl.a., at vi skal have fokus på det bæredygtige forbrug. Men det kan sommetider være svært at finde rundt i den grønne jungle. Hvilke restauranter har fokus på madspild? Hvilket tøj er fremstillet bæredygtigt? Hvilke skønhedsprodukter kan du med god samvittighed komme på din hud? Og hvad med bæredygtige møbler?

Alle disse spørgsmål kan du få besvaret hos Gogreen. Gogreen er stedet, hvor du får viden og overblik over, hvad der er bæredygtigt, og hvor du kan få fat i det. Gogreen er nemlig Danmarks netværk af virksomheder, der har fokus på den grønne omstilling.

Vi har samlet nogle af de miljøvenlige guidelines nedenfor.

Woman Holding Card While Operating Silver Laptop 919436

Miljøvenlige guidelines

Bæredygtig mode
Bæredygtig skønhed
Bæredygtig boligindretning
Bæredygtig mad og drikke

Vil du gerne forsøge dig med en mere miljøvenlig hverdag?

Produktmærker

Hvis du gerne vil have en mere miljøvenlig hverdag, er det en rigtig god idé at kende til miljømærkerne, som du finder på den mad, du spiser og de produkter der er i kontakt med din hud og luftveje. Vi har samlet 10 nyttige mærker, som du kan læse om her

Modstrøms webshop

I vores webshop kan du købe produkter, som understøtter vores filosofi om at nedbringe dit og alle vores kunders elforbrug. Du kan finde masser af livsstilsprodukter, der kører på både lavspænding, solceller og genopladelige batterier.

Gode grønne råd

Vi har samlet nogle gode grønne råd, som vil gøre det nemt og overskueligt at få en mere miljøvenlig hverdag. Her kan du læse om grøn energi, vejen til en grønnere bolig, grøn livsstil og ikke mindst hvordan du spiser mere miljøvenligt.