El behøver ikke være dyrt

Få en billig elaftale og bliv grøn med Modstrøm.

Hos Modstrøm har vi en mission om at gøre bæredygtig og grøn omstilling økonomisk fordelagtig.

  1. Billig elaftale
  2. Bæredygtige og grønne løsninger
  3. Billig strøm om natten
El

Billig elaftale

Vi tilbyder enkel og omkostningsfri overgang til billig strøm uden skjulte gebyrer.

Hos Modstrøm får du en variabel elpris, som varierer time for time, hvilket giver mulighed for at spare penge, især i perioder med lav efterspørgsel som om natten og sommeren.

Hos Modstrøm har vi to aftaler: Én til de prisbeviste, og én til dem der gerne vil energioptimere.

Billig Strøm

Billig strøm om natten

Med en elaftale hos Modstrøm får du billig strøm om natten.

Modstrøm har været blandt de billigste elselskaber. Vores SpotEl aftale tilbyder 75 % rabat på spottillæg om natten. Hos os følger din elpris markedsprisen, hvilket betyder at prisen er langt billigere om natten.

Den lave efterspørgsel på strøm om natten resulterer ikke kun i en billigere elpris, men også i grønnere strøm på grund af overskud fra vedvarende energikilder i elnettet, da det ikke er nødvendigt at producerer el fra fossilt brændsel i samme grad som om dagen.

Billig Strøm Om Natten Hos Modstrøm (1)

Skift elselskab

Det er enkelt at skifte elselskab og kan være økonomisk fordelagtigt. Som forbruger har du ret til at vælge den el-leverandør, der matcher dine behov og værdier.

Priser på elaftaler varierer afhængigt af tillægget, som elselskaber tager, men alle selskaber køber strøm fra den Nordiske Elbørs.

Vi håndterer alt det administrative ifm. et skifte og sikrer en glidende overgang.

Når du starter hos Modstrøm, tilbyder vi et gratis energitjek for at finde ud af, hvor det giver mening for dig at blive grønnere og spare på energien.

Skift Elselskab

Grøn strøm

Grøn strøm er betegnelsen for strøm, der er genereret fra vedvarende energikilder som sol, vind og biomasse. Disse energikilder har minimale miljøpåvirkninger.

Strømmen i elnettet vil altid være et blandingsprodukt af både strøm fra vedvarende energikilder, men også fra strøm genereret på baggrund af fossile brændsler som kul, olie og naturgas.

100 % grøn strøm er altså kun muligt med selvforsynende energikilder såsom solpaneler.

Grøn Strøm

Forstå din elregning

Elregningen kan for flere virke som lidt af en gåde. Det behøver det ikke at være, men det er vigtigt at forstå, at elregningen består af flere dele, hvilket selvfølgelig gør den mindre overskuelig.

En elregning består nemlig både af selve prisen på el, et abonnement, transport, netabonnement og ikke mindst elafgift til staten. Faktisk udgør den lovpligtige elafgift til staten en væsentlig del af elregningen.

Forstå Din Elregning
Sælg overskudstrøm fra solceller

Hos Modstrøm vil vi gerne støtte den grønne omstilling. Derfor har vi valgt at gøre vores elkunders produktionsaftale gratis. Det betyder, at du hverken betaler for abonnementsgebyr eller tillæg pr. kWh.

Salg Af Overskydende El

Vi giver dig mulighed for at spare på elprisen

Med spotEl får man fuldstændig frihed til at påvirke den pris, man betaler for el. Det kan man eksempelvis ved at gøre brug af el, når markedsprisen er lavere. Det er den ofte i weekender, om natten og i andre perioder, som om sommeren. I de seneste mange år har Modstrøm været et af de billigste elselskaber med den laveste elpris. Det ønsker vi at fortsætte med at være.

Vi er klimavenlige

Modstrøm er Danmarks første uafhængige klimavenlige elselskab. Vores mission er, at den grønne omstilling skal kunne betale sig. Det er den, fordi det åbner op for en lang række muligheder for vores kunder og for klimaet. Alle der er hos Modstrøm, får tilbuddet om en sparegaranti. Vi er så sikre på, at kunder hos os altid vil spare penge på el, vand eller varme, og derfor har vi lavet en speciel ordning - sparegarantien.

Vi er billige

Elmarkedet er kendt for at svinge meget i pris. Som forbruger vil man f.eks. opleve, at elregningen er højere om vinteren, end den er om sommeren. Derfor har vi hos Modstrøm valgt, at de priser vi udbyder, altid følger markedets pris. På den måde vil man som kunde hos Modstrøm altid få den pris, der afspejles af den pris, vi selv betaler for el i den pågældende periode. Vi kalder det spotEL.

Hos Modstrøm hjælper vi vores kunder med at reducere deres energiforbrug, ligesom vi tilbyder fordelagtige elaftaler. Dette resulterer i, at du som kunde får en lavere energiregning og samtidig bidrager til den grønne omstilling. Vælger du at tegne både en elaftale og en spareaftale, opnår du vores fordelagtige samlerabat.

Se elprisen

Markedsprisen på strøm ændrer sig hver time og afgøres af udbud og efterspørgsel. Nedenfor kan du se den rene strømpris i den pågældende time inkl. moms. Derudover kan du se gennemsnitsprisen på strømmen i den pågældende uge og måned. 

Henter data
Grafen viser kun den rene strømpris inkl. moms, hvorfor afgifter, tariffer, avance og andre gebyrer ikke er inkluderet i prisen. Når du sammenligner denne pris med prisen på din elregning, skal du altså være opmærksom på, at din regning indeholder yderligere omkostninger udover den viste strømpris. De viste priser er markedspriser fra Nord Pool Spot.
Hvad koster el?
Hvornår er el billigst?
Hvor meget el bruger man?
Hvor kommer el fra?

Få en lavere energiregning