Få billig el og bliv grøn med Modstrøm

Hos Modstrøm hjælper vi vores kunder med at reducere deres energiforbrug, ligesom vi tilbyder fordelagtige elaftaler. Dette resulterer i, at du som kunde får en lavere energiregning og samtidig bidrager til den grønne omstilling. Vælger du at tegne både en elaftale og en spareaftale, opnår du vores fordelagtige samlerabat.

Klima

29 kr. pr md (med Modstrøm samlerabat)
 1. Rabat ved køb i Modstrøms webshop
 2. Grøn omstillings energitjek online
 3. Personlig energirapport med anbefalinger
 4. Adgang til energiberegning/energirapport
 5. Rabat på energitjek
 6. Sparegaranti
 7. Rente- og gebyrfrie lån til energiprojekter

Hvorfor Modstrøm?

 • Du passer på klimaet og sparer penge på din energiregning.  
 • Du får en garanteret besparelse på energiregningen.
 • Du får mulighed for at låne rente- og gebyrfrit til dine energiprojekter. 
Vi giver dig mulighed for at spare på elprisen

Med spotEl får man fuldstændig frihed til at påvirke den pris, man betaler for el. Det kan man eksempelvis ved at gøre brug af el, når markedsprisen er lavere. Det er den ofte i weekender, om natten og i andre perioder, som om sommeren. I de seneste mange år har Modstrøm været et af de billigste elselskaber med den laveste elpris. Det ønsker vi at fortsætte med at være.

Vi er klimavenlige

Modstrøm er Danmarks første uafhængige klimavenlige elselskab. Vores mission er, at den grønne omstilling skal kunne betale sig. Det er den, fordi det åbner op for en lang række muligheder for vores kunder og for klimaet. Alle der er hos Modstrøm, får tilbuddet om en sparegaranti. Vi er så sikre på, at kunder hos os altid vil spare penge på el, vand eller varme, og derfor har vi lavet en speciel ordning - sparegarantien.

Vi er billige

Elmarkedet er kendt for at svinge meget i pris. Som forbruger vil man f.eks. opleve, at elregningen er højere om vinteren, end den er om sommeren. Derfor har vi hos Modstrøm valgt, at de priser vi udbyder, altid følger markedets pris. På den måde vil man som kunde hos Modstrøm altid få den pris, der afspejles af den pris, vi selv betaler for el i den pågældende periode. Vi kalder det spotEL.

Prøv energiberegneren og se hvor meget du kan spare

Adresse

Er du klar til el fra Modstrøm? Få et energitjek og kickstart din grønne omstilling

Du kan roligt glæde dig til at tage de første skridt på vejen mod mærkbare besparelser i din hverdag; både på dit varme-, el- og vandforbrug. Vores energivejledere hjælper dig i gang med din grønne omstilling, og det er nemt at komme i gang

Gratis Energitjek

Fordele ved Modstrøms Energitjek

 • Øger værdien af din bolig
 • Reducerer din energiregning (el, vand & varme)
 • Nemt at komme i gang
 • Bidrager til den grønne omstilling
 • Modstrøm leverer og installerer
Mikkel (C)

Vores vejledere optimerer dit energi- og elforbrug

360 graders gennemgang af din bolig
Vores vejledere gennemgår din bolig med afsæt i dine behov og fokusområder. Vi gennemgår husets isolering, hårde hvidevarer, vandforbrug, belysning og opvarmning. Du vil efter besøget få tilsendt en energirapport med konkrete anbefalinger til optimering. Hav gerne dit årsforbrug på vand og varme klar, når vejlederen kommer.

Gode løsninger kræver god rådgivning
Modstrøm hjælper dig med at finde de løsninger, der passer til dit energibehov og budget. Vi står for hele processen fra tilbud til færdig montage. Også større projekter som solceller, ladestandere og isolering installeres typisk på én enkelt dag.

Pexels Tima Miroshnichenko 6694533

Vores vejledere finder besparelserne på din el, vand & varmeregning

Typiske besparelser
Der vil næsten altid være besparelser at hente – uanset boligtype. Typisk kan vi hjælpe vores privatkunder med en besparelse på brugsvand på op til 26 %. Vores intelligente termostater kan hjælpe dig med at spare helt op til 23 % på varmeregningen. Solceller på taget kan give dig en strømbesparelse på 60 %, og installation af en luft-til-vand varmepumpe kan halvere regningen, hvis du har olie eller gas i dag. Som du kan se, så står besparelserne i kø.

Sammen finder vi frem til besparelserne
Vi arbejder hver dag for, sammen med vores kunder, at finde frem til hvilke energibesparelser, der giver mening. Sidste år leverede vi energibesparelser for 12,7 mio. kr. til de kunder, der tog med på Sparerejsen. Allerede det første år har vores kunder i gennemsnit sparet 15 % på den samlede regning for vand, varme og el. Det er en besparelse, der vil gå igen – hvert eneste år.

Sådan varierer en elregning fra Modstrøm

På grafen nedenfor ser du, hvordan et typisk forbrug fordeler sig over et år. Som det fremgår af grafen, kan du se, at forbruget varierer væsentligt afhængig af periode.

I sommerperioden er forbruget i den lave ende, da de lange sommeraftener sørger for, at vi bruger mindre lys, når vi endelig er hjemme. I vinterperioden bliver det derimod mørkt tidligt, og vi skal bruge lys flere timer i døgnet. Vi holder komsammen indendørs og bruger ovnen mere end om sommeren; småkager, pebernødder og juleanden medvirker alt sammen til, at et typisk forbrug af el ligger i den høje ende.

Dit elforbrug

Når dit elforbrug stiger i perioden fra august til december og falder i perioden fra januar til juli, vil dette selvfølgelig også blive afspejlet i beløbet på dine fakturaer. Her vil dine regninger typisk stige i vinterperioden, mens de vil blive mærkbart lavere i sommerperioden.

Hvad koster el?
Hvornår er el billigst?
Hvor meget el bruger man?
Hvor kommer el fra?