Få et abonnement på grøn omstilling med et KlimaKit

Som medlem af Forbrugsforeningen optjener du 5% i bonus på dit elforbrug hos Modstrøm. Samtidig får du også 5% på de energibesparende produkter du køber eller abonnere på.

Lad en energivejleder fotælle dig alt om KlimaKit eller læs mere nedenfor

Fornavn *
Efternavn *
Telefonnummer

*Med en elaftale hos Modstrøm omfatter samarbejdet bonus på forbrug. Der opnås ikke bonus på afgifter, gebyrer, forsyning og lignende jf. lovgivning.

Hvad indeholder et KlimaKit?
Typisk vil et KlimaKit indeholde intelligente, Wi-Fi-styrede termostater og diskrete sensorer, der måler alt fra bevægelse til luftfugtighed og temperatur, samt vandbesparende produkter, der reducerer mængden af det vandforbrug der går til bad og håndvask. De fleste af vores KlimaKit produkter er intelligente, og kan styres via app, samt via stemmestyring, hvis du anvender google Home, Siri eller Alexa.

Vi monterer og installerer
Når dit KlimaKit er valgt, kommer vores energivejleder hjem til dig og installerer, samt giver dig råd og vejledning ift. brug af produkterne – på den måde sikrer vi, at du sparer mest muligt. Og der er altid grønne besparelser at hente, uanset om du bor i parcel-, rækkehus eller lejlighed. De fleste af vores kunder sparer omkring de 30% på den samlede energiregning.

Besparelser der overstiger prisen på abonnementet
Vores produkter er nøje udvalgt, så de indbringer dig størst mulig besparelse. F.eks. vil vores vandbesparende brusehoved spare én enkelt person for 460 kr. årligt. Ligeledes er vores Wi-Fi-termostater udstyret med markedets førende styringsmuligheder, der tillader dig at lave programmer for intelligent opvarmning henover døgnets 24 timer. Ved at bruge natsænkning og indstille ferieprogrammer, sparer vores termostater i gennemsnit 23% på den samlede varmeregning.