Den Grønne Spareaftale

Hvis du skal opnå mærkbare besparelser på din energiregning, nytter det ikke noget kun at få en ny elaftale. Her er der nemlig meget få penge at spare.

Besparelserne ser du, når du begynder at bruge energien bedre og smartere. Derfor har vi hos Modstrøm udviklet en Grøn Spareaftale, som giver dig adgang til en lang række fordele, som kan hjælpe dig med at få en lavere energiregning.

  1. Energibesøg
  2. Energiforsikring
  3. Grøn pensionsrådgivning
  4. Konkrete anbefalinger til energioptimering
Energibesparelser på Den Grønne Spareaftale

Energibesøg

Når du har en Grøn Spareaftale hos Modstrøm, har du mulighed for at få et energibesøg i din bolig. Her afdækker vi, hvor du med fordel kan energioptimere og dermed forbedre din bolig.

Du får besøg af en energivejleder, som gennemgår din bolig med afsæt i dine behov og fokusområder. Energivejlederen gennemgår alt fra ydervæggens, gulvets og loftets isolering, dine hårde hvidevarer og dit vandforbrug til belysning og opvarmning.

    • Efter besøget får du tilsendt en energirapport med en oversigt over de muligheder for optimering, der er identificeret af energivejlederen, samt konkrete anbefalinger til udbedring. 
Illustration af energivejleder

Energiforsikring

Som en del af den Grønne Spareaftale får du en energiforsikring, der sørger for, at du altid kan betale dine regninger.

Hvis du, eller din samlever/ægtefælle, skulle være så uheldig at blive arbejdsløs eller uarbejdsdygtig pga. ulykke eller sygdom, dækker energiforsikringen din el- og varmeregning med helt op til 5.000 kr. om måneden i seks måneder.

Mand der er ærgerlig over energiregning

Grøn pensionsrådgivning

Med professionel pensionsrådgivning har du, helt uforpligtende og uden omkostninger, mulighed for at få et møde med Modstrøms finansielle rådgivningspartner én gang hvert andet år.

Rådgivningen, som typisk varer omkring to timer og finder sted hos Finansrådgiverne, har en værdi af 4.800 kr.

Rådgivningen sikrer, at du får den mest optimale pensions- og forsikringsdækning med fokus på grønne investeringer, som passer til din risikoprofil. Det betyder, at du får det fulde udbytte af din pensionsopsparing og dine forsikringer, hvilket giver dig økonomisk tryghed og ro i sindet. 

Plante der vokser af mønter - Grøn pensionsrådgivning

Sparegaranti

I din Grønne Spareaftale indgår en Sparegaranti.

Vi er ganske enkelt sikre på, at din energiregning bliver lavere, når du skifter til Modstrøm, og derfor er du garanteret en besparelse på din energiregning.

Du kan gøre din garanti gældende, hvis du efter to år hos Modstrøm kan vise, at du kunne have fået en billigere aftale hos et andet elselskab. Sparegaranti betyder, at Modstrøm udbetaler den dokumenterede difference plus 10 % oveni.

Danske pengesedler - Sparegaranti på energiregningen

True App

Du har med den Grønne Spareaftale adgang til appen, True Energy. Det er en app, der primært fokuserer på at give dig indsigt i dit energiforbrug og giver dig mulighed for at styre dit forbrug.

Hvis du har elbil, kan du eksempelvis vælge at indstille din ladeboks til at oplade bilen, når strømmen er billigst eller mest miljøvenlig.

True App på smartphone

Modstrøms kundeklub

Med din Grønne Spareaftale bliver du også en del af Modstrøms kundeklub, og her kan du glæde dig til rabatter på fitness, restaurantbesøg, rejser, tøj, maling og meget mere. I samarbejde med Visma Logbuy får du et fordelskort, som du kan bruge både fysisk og online.

Rente- og gebyrfri ratebetaling

Din Grønne Spareaftale sørger for, at du kan betale dine energioptimeringsprojekter, såsom solceller, varmepumpe eller ladeboks rente- og gebyrfrit over din elregning.

Se alle Modstrøms produkter her.

Avance

Med Spareaftalen, Premium, får du strømmen til indkøbspris 20 timer i døgnet, dvs. at du får 100 % rabat på Modstrøms avance.

Vi vil gerne gøre det økonomisk rentabelt at flytte så stor en del af elforbruget fra kogespidsen mellem 17-21 til døgnets øvrige timer. Det vil vi, fordi den strøm der bruges i kogespidsen, typisk er langt dyrere og mindre CO2-venlig.

Samlerabat

Den Grønne Spareaftale og Modstrøms elaftale er uafhængige af hinanden. Derfor kan du sagtens have den ene uden den anden. Dog opnår du en samlerabat på 200 kr. pr. måned, hvis du har både en elaftale og en Grøn Spareaftale. Således får du rabat på Spareaftalen, der giver dig adgang til ovenstående fordele.