Vil du sænke din energiregning?

Få en gratis, uforpligtende gennemgang af din bolig over telefonen. Vores energivejleder gennemgår sammen med dig din bolig; I får identificeret energislugerne, og du får gode råd og kvalificerede bud på, hvordan du kan sænke din energiregning.

Uvildig rådgivning
Vores energivejledere er særligt kvalificerede til at identificere energispareområder i din bolig og sætte fokus på de områder, hvor det både er rentabelt og fornuftigt at energiforbedre. De giver helhedsorienterede anbefalinger til dig om energiforbedringer i din bolig. Det gør vi, fordi vi er uvildige som energiselskab og ikke har nogen egeninteresse i bestemte energiforbedringer. Modstrøms interesse er tilfredse kunder.

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en af vores energivejledere. Det er gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet og få gratis energivejledning

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Det Grønne Kvarter
Du kan spare meget ved blot at ændre vaner – og endnu mere ved at investere i energiforbedringer. Modstrøms energivejledere står klar til at hjælpe dig med begge dele. Vi kalder det, Det Grønne Kvarter, når vores energivejledere lytter til dine behov, ønsker og økonomiske muligheder, før vi kommer med forslag til energiforbedringer i dit hjem.

Modstrøm
Som Danmarks klimabevidste energiselskab sælger vi ikke bare strøm, vi hjælper også vores kunder med at reducere deres energiforbrug. Det gør vi gennem en proaktiv indsats, hvor vi vejleder kunderne i at spare energi gennem både energiforbedringer og adfærdsændringer. Vores vision er, at bæredygtighed skal kunne betale sig, så vi inspirerer vores kunder til energibesparelser, der vil gøre en forskel for både kunderne, klimaet og kloden. Det kalder vi grøn fornuft og sund økonomi.

Du kan spare med Modstrøm, fordi vores produkter og services netop er skræddersyede til at fremme en energibesparende adfærd hos vores kunder. Hos Modstrøm er vi med hele vejen, hvis du ønsker det. Modstrøm er interesseret i at skabe værdi for dig og få en tilfreds kunde. Derfor er det vigtigt for os, at du får en personlig samtale med en af vores energivejledere, som bruger et Grønt Kvarter sammen med dig.