Få abonnement på grøn omstilling med et KlimaKit

Vi hjælper dig med at sammensætte et personligt KlimaKit.
KlimaKittet fås på abonnement og sikrer dig grønne besparelser hver eneste måned.

Belysning Hjem

Der er noget at spare for alle
Vores erfaring viser, at de fleste kan reducere energiforbruget 25% ved installation af få, intelligente og billige løsninger. Det gælder uanset om du bor i lejlighed, parcel-, række- eller sommerhus. Og det er faktisk også uafhængigt af, om du lejer eller ejer. Det er en besparelse, der er mærkbar for både dig og klimaet.

Grøn omstilling på abonnement
Hos Modstrøm skal det være nemt. Derfor tilbyder vi som noget helt nyt grøn omstilling på abonnement. Til at starte med interviewer vores energivejleder dig telefonisk. Sammen udvælger I de bedste løsninger til din bolig. Hvert produkt har et besparelsespotentiale, som sættes i relation til netop dit hjem og forbrugsmønster. Så når KlimaKittet sammensættes, vil din estimerede besparelse altid overgå den månedlige abonnementspris.

Hvad indeholder et KlimaKit?
Det er faktisk op til dig og din energivejleder i fællesskab at definere – men typisk vil et KlimaKit indeholde intelligente, Wi-Fi-styrede termostater, diskrete sensorer, der måler alt fra bevægelse til luftfugtighed og temperatur, belysning eller smart plugs, der måler præcist, hvor meget dine hårde hvidevarer bruger af strøm.

Vi leverer og installerer
Når dine varer er udvalgt, vil vores Energivejleder kontakte dig, så I sammen kan finde en dato for opsætning af produkterne. Og bare rolig, du skal ikke ned til pakkeshoppen i regnvejr og afhente dit KlimaKit. Vores energivejleder tager det med, når han dukker op til besøget. Her vil han installere dit personlige Smart Home og indstille din app, så du nemt selv kan styre både varme, lys etc. Såfremt du en dag får problemer med app, produkter eller funktioner, hjælper vi dig kvit og frit.

Vil du høre mere om KlimaKit?

Bliv ringet op af en af vores energivejledere

Fornavn *
Efternavn *
Telefonnummer *