5 grønne juleaktiviteter du kan lave med børnene i december

Der er masser af spændende aktiviteter, man kan lave i december. Her giver vi dig fem forskellige forslag til hyggelige aktiviteter, som vi har sat et grønt præg på. 

#1 Lav en juledekoration
På med vanterne! I skal i skoven og samle grankogler og gran. I kan evt. bruge noget af jeres julepynt og julenisser fra sidste år til at gøre juledekorationen ekstra fin. Når juledekorationen har tjent sin december værnepligt, så husk at smide gran og kogler i kompost og ler i skraldespanden som dagrenovation. 

#2 Lav miljøvenligt julepynt 
Julehjerter og julestjerner kan laves af gamle magasiner, tegninger og aviser. På den måde giver du nyt liv til ting, der måske alligevel var blevet smidt ud. 
Perleplader og flotte perler kan bruges til at lave julehjerter eller andre motiver til juletræet. Flotte perleplader kan også sagtens bruges som julepynt næste år.  
Trylledej er et andet fantastisk genanvendeligt materiale, som kan hænges på juletræet eller pynte i vindueskarmen. 

#3 Bag julekager
Julekager er fantastiske, og de er endnu bedre, hvis de er bagt på miljøvenlig vis. Husk altid at bruge svanemærket bagepapir, og husk at du sagtens kan bruge dit bagepapir flere gange. du behøver altså ikke at udskifte det hver gang. 


#4 Lav gavepapir ud af stof
Lav gavepapir ud af fint stof, som du ikke har lyst til at smide ud bagefter. Du kan eksempelvis se, om du har nogle gamle trøjer, lagner eller andre stofmaterialer, du ikke længere bruger. Klip dem til og giv dine gaver et personligt og anderledes look. Du kan også købe genanvendeligt gavepapir fra Everwrap. Det er gavepapir, der ikke kan rives over, og derfor kan det bruges igen og igen. 


#5 Besøg dit lokale julemarked
Duften af brændte mandler, juletræer med det flotteste julepynt og julelys der spejler sig i børnenes øjne - Julemarkeder er bare så hyggelige, og der er masser af forskellige juleaktiviteter i Danmark i hele december. Her kan du se, hvilke julemarkeder og aktiviteter der findes i netop dit lokalområde.