Grøn omstilling

Initiativer i Danmark, EU og på globalt plan

Som kunde i Modstrøm er du med til at sikre en grøn omstilling i Danmark. Det er du fordi vi i Modstrøm hver dag arbejder mod vores vision om, at bæredygtighed skal kunne betale sig. Du vil derfor som kunde have mulighed for at gøre en forskel for klimaet. 

Det hele starter nemlig med at forholde sig til sit energiforbrug, fordi den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger.

Men hvad er grøn omstilling? Og hvordan er du som kunde i Modstrøm med til at fremme den i Danmark?

Relevant viden om grøn omstilling

Hvad er grøn omstilling?
Grøn omstilling i Danmark
Grøn omstilling - Hvad gør Modstrøm?
Modstrøms sparegaranti

Vælger du at blive kunde med sparegaranti hos Modstrøm hjælper vi dig til at reducere dit energiforbrug, så det i sidste ende kan ses på din varmeregning. Det er kvaliteten af vores produkter og energivejleder, der udgør garantien for, at dit samlede energiforbrug vil falde.

Ved at blive kunde med sparegaranti vil du få et gratis online energitjek af din bolig lavet af Energiberegneren. Dernæst vil du få en personlig opfølgning på rapporten. 

Du vil også blive vejledt til et lavere forbrug med vores sparetips, sæsonbetonede energispareforslag, gode tilbud på produkter i Klimabutikken og målrettet rådgivning.

Med Klimapakken fremskyndes den grønne omstilling

Som kunde hos Modstrøm kan du vælge Klimapakken, som er et produkt, der gør det muligt for dig at spare på strømmen og gøre en indsats for miljøet. Klimapakken skiller sig ud, da en del af omsætningen herfra bliver brugt til at støtte op om energirreducerende tiltag, sm opkøb af CO2 kvoter.

Læs mere på vores klimapakke eller få et tilbud fra en af Modstrøms energivejledere nedenfor.

Bliv kontaktet og få et godt tilbud

Vil du høre mere om, hvordan Modstrøm kan hjælpe dig med din grønne omstilling og reducere dit energiforbrug, så du sparer på din energiregning, samtidig med at du skåner miljøet? Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Telefonnummer *
Besked