Guide til klimavenlig isolering af loft, hulmur, isoleringsplader og mere

Isolering Af Bolig

Ikke alle boliger er helårssikret med isolering mod den danske kulde. Er det tilfældet for din nuværende eller kommende bolig, bør du fra et økonomisk, klimavenligt og sundhedsmæssigt perspektiv investere i god isolering af boligen.

Der er forskellige typer af isolering, som vil være den rette løsning for lige præcis din bolig. Det kan være isolering af loft eller hulmursisolering, som i sidste ende vil betyde store besparelser for dig på sigt.

Den bedste løsning, hvis du står i ovennævnte situation med dårlig isolering, er klimavenlig isolering. Klimavenlig isolering vil nemlig tjenes hjem indenfor et par år grundet den signifikante besparelse det vil have for din varmeregning.

Det er endda muligt at søge om håndværkerfradraget, som er et energitilskud staten uddeler til den grønne omstilling af de danske hjem. På den måde er din investering i klimavenlig isolering endnu hurtigere tjent hjem og du sparer flere penge.

Du kan læse mere om håndværkerfradraget her.

Personlig og uforpligtende vejledning

Hos Modstrøm kan du få personlig og uforpligtende vejledning i forskellige former for isolering. Vores dedikerede energivejledere kommer gerne ud på din matrikel, efterser din bolig og sender et uforpligtende tilbud med tilbagebetalingstid og estimeret besparelse. Udfyld formularen, og vi kontakter dig snarest.

Udbyttet ved klimavenlig isolering
Hvad er isolering?
Isoleringsplader eller isoleringsbatts
Isolering af loft
Isolering af hulmur

Rådgivning og vejledning i isolering

Er du i tvivl om din bolig er egnet til hulmursisolering eller isolering af loft? Eller om du selv kan kaste dig ud i isoleringsprojektet eller skal have fat i en professionel isolatør?

Hos Modstrøm kan du få personlig og uforpligtende vejledning i netop ovenstående spørgsmål. Vores dedikerede energivejledere kommer gerne ud på din matrikel, efterser din bolig og sender et uforpligtende tilbud med tilbagebetalingstid og estimeret besparelse.

Vælger du ikke selv at montere isoleringen kan Modstrøm klare vejledning, håndtering og montering af isolering af loft, skunk, etageadskilllelse, humur samt facade.

Du kan blive ringet op af en energivejleder ved at følge nedenstående link.

Er du nysgerrig på, hvor mange penge du kan spare ved at give dit energiforbrug et tjek?

Prøv Energiberegneren.

Vil du høre mere om isolering?

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Fornavn *
Efternavn *
Telefonnummer *